Etusivu > Uutiset > Sisältö

Missä laboratorion savupiippu asetetaan?

Nov 06, 2018

Laboratorion huurunpuhaltimen asennustarvikkeita, tärkeintä on, että savupiippu asennetaan mahdollisimman lähelle ikkunaa, jotta putki on helppo purkaa ulkopuolelle, mitä lyhyempi putki, sitä parempi on pakokaasun vaikutus. Monet ihmiset asentavat tavallisesti ilmastointilaitteet seinän kulmaan. Se on kaukana kokeellisesta paikasta. Maakunta vie muita kokeellisia huonekaluja. Jotkut tärkeät asiakirjat ja tärkeät reagenssit tulee sijoittaa testipenkin lähelle. Kokeilut voidaan aloittaa milloin tahansa. Itse asiassa tämä ajatus on väärä. Riippumatta ilmanvaihtolaitteiden koosta, se on sijoitettava lähinnä testipenkkiin.

Normaaleissa olosuhteissa ilmanvaihtolaite on sijoitettava testipenkin lähelle, koska aina kun myrkyllinen kaasu tai pöly tuotetaan testipenkistä, se on "eniten kärsinyt", joka saastuu ensin ja on vakavasti saastunut. Meidän on aina ryhdyttävä ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin ongelmien ehkäisemiseksi ennen kuin ne tapahtuvat. Vaikka suuret ilmanvaihtolaitteet sijaitsevat suurella alueella, ilmanvaihto on myös erittäin hyvä.

Ilmanvaihtolaitteet eroavat muista laboratoriossa käytettävistä laitteista. Olipa kyseessä hana tai sterilointilaite, sitä voidaan käyttää niin kauan kuin voit ottaa muutaman askeleen. Parhaimmillaan se on hieman hankalaa. Jos kuitenkin laitat tuuletusaukon kaukana, kun myrkyllinen kaasu poistuu kokeesta, ilmanvaihtolaite ei voi välittömästi muuntaa ja kierrättää ilmaa, joten paras ilmanvaihtolaitteisto ei ole kovin tehokas.

fume hood-03

Laboratorioventtiilien turvavarusteet:

1. Yksittäisen pakoputkiston rakenteen hyväksyminen haitallisten kaasujen tehokkaaksi purkamiseksi.

2, virtaviivainen kahva, jättäen raon kahvan ja lasin väliin, koska ilman virtausta pöydälle pyöritetään, tehokas saanti pinnalta.

3, aseta ikkunan päinvastainen tappi, jos vaijeri irtoaa lasin ikkunasta vahingossa putoamasta, kun pudotusvipu tarttuu, jotta ihmiset eivät satuisi.

4 lasilevy on valmistettu karkaistusta lasista, vaikka lasi vahingossa putosi tai räjähti, ei onnettomuuksia.

5. Tuuletusaukot on sijoitettu savukaasun yläosaan. Vaikka lasilasi on suljettu, se voi päästä ilmalle, jotta vältetään alhaisempi paine.

Kuumavesisäiliön kuori on valmistettu metallimateriaalista, tulenkestävä ja palamaton. Sisätappi on valmistettu palonestoaineista tai palamattomista materiaaleista, kuten kaksoislevyistä ja ruostumattomasta teräksestä valmistetusta levystä. Työtaso on valmistettu kiinteästä fysikaalisesta tai kemiallisesta levystä tai ruostumattomasta teräksestä valmistetusta levystä hapon ja alkalin, lämmön ja palonestoaineiden estämiseksi.

7. Lasi-ikkunan tehokas korkeus on 800 mm, sisempi ontelo 1200 mm ja pöydän korkeus on 800 mm. Se on ergonominen, helppokäyttöinen ja siinä on suuri tila turvallisuuteen.

8. Vedensuutin ja ilmasuuttimet käyttävät kädensijaa kauko-ohjaimen kauko-ohjaimella, mikä on kätevämpää ja turvallisempaa kuin suora käsikäyttö.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.