Etusivu > Uutiset > Sisältö

Millaisia ominaisuuksia laboratorion suunnittelijalla pitäisi olla?

Feb 20, 2019

Suunnittelijat ovat aina nähneet sielumaisia merkkejä, ja he ovat usein ammatteja, joita ihmiset katsovat. Joten millaisia ominaisuuksia laboratorioalalla pitäisi olla suunnittelijamme? Seuraavaksi BOKA Xiaobian tulee ulos kaikkien kanssa paljastamaan sen!

Yleensä laboratorion suunnittelijoiden on ensin perehdyttävä laboratorion suunnittelun työnkuluihin, laboratoriolaitteisiin, laboratorioturvallisuuteen ja muihin kokeisiin liittyvään asiantuntemukseen. Tämä on välttämätöntä.

lab furniture 2.20

Samalla sillä pitäisi olla perustiedot laboratoriotekniikan suunnittelusta ja rakentamisesta. Vaikka se onkin hyvin kokenut A-luokan arkkitehtisuunnitteluinstituutti, on usein välttämätöntä hakea apua laboratoriomuotoisten lahjakkuuksien puutteesta, kun se kohtaa kokeellisia rakennuksia eri toimialoilla. On suositeltavaa rikastuttaa asiantuntemustasi viittaamalla laboratorion suunnittelukirjoihin.

Lopuksi on olemassa oma yhteenveto omasta kokemuksestani ja paljon nöyryyttä kysyä toisilta. Kuten sanotaan: Elää vanhalle, opi olemaan vanha.

BOKA: lla on 15 vuoden kokemus teollisuuden suunnittelusta, erinomainen suunnittelijaryhmä, rakennettu ammattitaitoisesti yhden luukun palvelualusta laboratorioille ja toteutetaan laboratorion räätälöinti, jotta kiinalainen laboratorio on turvallisempi ja yrityksen tehtävä on perustuu teollisuuteen.