Etusivu > Uutiset > Sisältö

Millaista paloilmoitusta laboratorio kiinnittää huomiota?

Dec 13, 2018

Olipa kyseessä joko tehdaslaboratorio tai opetuslaboratorio tai valtion johtama laboratorio, on väistämätöntä, että kokeilun aikana tapahtuu huolimattomuutta. Jos jotain odottamatonta tapahtuu, miten se voidaan pelastaa?

Seuraavassa on yhteenveto siitä, miten laboratoriossa tulipaloja käsitellään, kun kyse on tulipaloista laboratoriossa. Nämä "työvahingot" laboratoriossa

Ensinnäkin, riippumatta siitä, millainen tulipalo, ensimmäistä kertaa pitäisi katkaista virtalähde, jotta vältetään tulipalon kehittyminen, mikäli varmistetaan heidän oma turvallisuus, ja täytyy soittaa 119 palohälytykseen aika.

lab furniture 9.14

1. Kun metalli natrium on tulessa, hiekka voidaan kaataa siihen.

2. Kun alkoholi ja sen vesiliukoinen neste syttyvät, käytä tulipalon sammuttamiseen vettä.

3. Kun lanka on tulessa, vettä ja hiilidioksidia ei saa käyttää. Virtalähde tulisi katkaista tai käyttää hiilitetrakloridisammutinta.

4. Huomioi paikan suojaaminen tulipalon sattuessa. Suuri palo-onnettomuus tulee ilmoittaa välittömästi.

5. Kun vaatteet palavat, vältä juoksemista. Voit kääriä kehoa vaatteilla tai päällysteillä tai aseta maahan sammuttamaan tulipalo.

6. Kun orgaaninen liuotin, kuten bensiini, eetteri tai tolueeni, on tulessa, käytä sammuttamiseen asbestikangasta tai hiekkaa. Älä koskaan käytä vettä, muuten se lisää palamisaluetta.

7. Kun palava neste palaa, poista kaikki palavat aineet välittömästi paloalueella ja sammuta hengityslaite, jotta se ei pääse palamaan. Jos paloalue on pieni, peitä se rätillä, kostealla liinalla, rautalevyllä tai hiekalla ja estä ilma sammumasta.

Sitä on kuitenkin peitettävä kevyesti, jotta vältytään helposti syttyviä liuottimia sisältävien lasiesineiden kolhuttamisesta tai koputtamisesta.

BOKA on laboratorion suunnitteluun ja rakentamiseen erikoistunut brändiyritys. Tuotteita ovat: kokeellinen penkki, höyryhuppu, keskusasema, sivupöytä, kaasupullokaappi, taivasalusta, ilmanvaihtojärjestelmä, pneumaattinen järjestelmä. Laboratoriokalusteet ja laboratoriojärjestelmien suunnittelu, kuten puhdistusjärjestelmät.