Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mikä on aito kaikki teräsrakenne työpenkki?

Jul 09, 2019

Laboratoriokalusteet ovat olennainen laboratorioväline opiskelijoiden oppimiseen ja tieteelliseen tutkimukseen. Kuten sanonta kuuluu, työntekijöiden on ensin terävöittävä välineitään, jotta he voivat tehdä parhaansa. Samoin hyvä laboratoriokalusteet tuovat opiskelijoille ja reaserchers laadullinen harppaus oppimisen edistymistä ja tutkimuksen edistymistä. Tänään, let's katsomaan, mitä kaikki teräsrakenne testipenkki laboratoriokalusteet sarja on.

Yksityiskohtainen kuvaus ja toiminnon esittely:

 1.Teräskokeilutaulukko: Käyttämällä 1.0-1.2mm paksu kotimainen laadukkaita kylmävalssattu teräslevy, se käsitellään CNC lävistys, Japani Amanda CNC taivutus, kaasuhitsaus ja kiillotus. Sen jälkeen käytetään seitsemää happopesu- ja fosfatisointiprosessia. Kemiallista antirust-käsittelyä käytetään happo- ja emäskorroosionkestävien toimintojen kanssa. Pinta ruiskutetaan korkean lämpötilan epoksihartsijauheella, jolla on hyvä kantavuus ja pitkä käyttöikä, Sillä on myös hyvä ulkonäkö kohtuullisella laakerivoimalla ja korkealla antihapo- ja emäskokofunktiolla.


lab furniture-06

 

2.Teräsreagenssihylly:Käyttämällä kylmävalssattua terästä 1,0-1,2 mm paksu (Kiinan laatu kylmävalssattu teräslevy), pinta ruiskutetaan epoksihartsi jauhemaalilla. Se muodostuu hitsaamalla perusmateriaalin ja vaneri voidaan säätää. Muut erikoislaitteet, kuten keskuskaappi voidaan varustaa, mukaan lukien niihin liittyvät tilat, kuten kaasu / jauhe / vesiputkistot. Mutifunctional lähtö ovat lanka ja vesi tukos. Se sopii myös lyijylähtöön eri sisäisistä ja ulkoisista seinäkulkeista.

    

lab furniture-02

 

3.Jos haluat tietää enemmän tuotteita,voit:

a. Napsauta linkkiä:http://www.bokalabfurniture.com

b. Puhelinnumero:15013108038

Innolla viestisi!