Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mikä on tärkein rooli huuliharppua?

Oct 07, 2018

Savukahva on laboratorion tunnistamisen tärkeä laite. Ja se on välttämätön osa laboratoriota, varmasti, koska sillä voi olla tärkeä rooli laboratoriossa, niin mikä on savupiipun päärooli? Alla BOKA vie kaikki ymmärtämään laboratorion höyhenpeite.

fume hood-02.jpg

Kokeessa jotkut kemikaalit altistuvat enemmän tai vähemmän, ja nämä kemikaalit usein haihtuvat ilmaan, aiheuttaen kaasun laboratoriossa saastuneeksi ja jotkut niistä ovat haitallisia ihmiskehoon. Jos pysyt sellaisessa ympäristössä pitkään, se vahingoittaa terveyttäsi. Sitten huurunpuhaltimen käyttö on ratkaista tämä ongelma.

1. Savupiippu voi imeä haitallisia kaasuja laboratoriosta ja purkaa ne, jotta se voi tehokkaasti vähentää haitallisten kaasujen määrää laboratoriossa, ylläpitää normaalia laboratoriokaasua ja vähentää haitallisia kaasuja. Niille, jotka ovat harjoittaneet tieteellistä tutkimusta pitkään, erittäin tärkeää.

Toiseksi, ilmanvaihto-käyttöliittymä voi myös kierrättää ilmaa jalokivetlaboratorioissa, eikä ainoastaan imemään haitallisia kaasuja, vaan myös ilmanvaihtokaappi voi käsitellä sisäkaasua, jotta tuore kaasuvirtaus säilyy.

Yhteenvetona, savukaasu on erittäin tarpeellinen laboratoriolaitteisto.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.