Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mikä on erilainen Lab kalusteiden ja muiden huonekalujen välillä?

Aug 10, 2017

Mikä on ero Lab-huonekalujen ja muiden huonekalujen välillä?
Lab-kalusteet ja toimistokalusteiden käyttö täysin eri paikoissa, Lab Huonekalut käytetään korkeakouluissa ja yliopistoissa, opetus, tutkimus, laboratorio tärkeistä käytännön sivustoja, valinta Lab Huonekalut yleensä tarvitaan hapon- ja alkali-korroosiota ja muita toimintoja; ja toimistokalusteita käytetään yleisesti toimistossa toimistoon Valkoilija-perhe käyttää eräänlaista huonekalua, toimistokalusteiden materiaalin vaatimuksia ilman Lab-kalusteita niin kovaa.
Lab-kalusteeseen kuuluu koepäällyste, savupiippu, polttoainekaappi, sylinterinen kaappi, näytekaappi, päiväalusta, biologinen suojakaappi, ilmasuihku, puhdas penkki, atomi-absorptiokuppi, yleinen pakoputkisto, hätäsuihku ja niin edelleen; Lab-huonekalujen materiaalit ovat yleensä teräs- tai teräsrakenne, epoksihartsin sähköstaattisen ruiskutuksen pinta, yleensä teräspaksuus vähintään 1,0 mm, kokeilualustan on yleensä asennettava laajamittaisia ​​koelaitteita tai laitteita, laitteiston kotelon on sijoitettava laite Laitteet, teräs on liian ohut penkillä ja kaappi ei pysty täyttämään kuormaa.
Toimistokalusteet, mukaan lukien kirjoituspöytä, neuvottelutila, arkistokaapit, kirjoituspöytä, pöytä, näytöt ja niin edelleen, lajikeeritelmät kaukana raskaasta Lab Furnitureista. Huonekaluja, huonekaluja, huonekaluja, toimistokalusteita, toimistokalusteita, toimistokalusteita, toimistokalusteita, toimistokalusteita, toimistokalusteita, toimistokalusteita, toimistokalusteita, toimistokalusteita, toimistokalusteita, huonekaluja, toimistokalusteet, toimistokalusteet, tuotemateriaalien ja työvoiman massatuotanto ovat suhteellisen suhteellisen lopussa, Lab-huonekalukoko räätälöidään asiakaslaboratorioiden mukaan, pakkauskustannukset, kuljetuskustannukset, asennuskustannukset ovat korkeammat kuin toimistokalusteiden kustannukset. Joten hankinnasta toimistokalusteet on paljon halvempaa kuin Lab Huonekalut.
Lab-huonekalut on eräänlainen huonekalu, jota käytetään erityisessä työympäristössä, yleensä myös koepenkillä, savupiippu, huumeiden kaappi, sylinterinen kaappi, päiväasema ja niin edelleen. Materiaaleihin kuuluu yleensä teräsrakenne, kaikki teräsrakenteet, pp-rakenne, kaikki puurakenne. Nyt yleinen asiakkaiden valinta testi sänky on yleensä enemmän teräs-ja puurakenne, hinta taloutta, laatua ja kestävyyttä.
Lab Furniturein pääpiirteet:
1. Erikoistunut suunnittelu: Lab Huonekalujen laitevalmistajat ovat lukuisia laboratorio asiantuntijoita ja insinöörit asiantuntijoiden mukaan käyttäjien tarpeita ja erilaisia ​​laboratorio-ominaisuuksia, tarjota käyttäjille kohtuullinen ja varovainen ammatillinen Pekingin laboratorio suunnittelu;
2. Erikoistunut rakentaminen: Lab-kalusteiden laitevalmistajat ovat valmistaneet useita kansallisia keskeisiä laboratorion rakentamis- ja kunnostushankkeita, joiden joukossa on kokenut kenttäinsinöörit ja tekninen selkäranka asiakastyytyväisyydelle hankkeen laadusta;
3. Kehittynyt automaattinen valvontajärjestelmä: laboratorion päivittäisen työajan automaattinen valvonta, säätää automaattisesti järjestelmän juoksevaa tilaa, jotta kvantitatiivisen konseptin laboratoriorutiineja voidaan ylläpitää niin, että rutiinihuolto on helpompaa ja tieteellisempi.
4. Laadukkaat laboratoriolaitteet ja komponentit: sen varmistaminen, että laboratoriojärjestelmä on vakaa, turvallinen ja kestävä.
5. Koordinoinnin yleinen asettelu: Lab-kalustevalmistajien suunnittelu ja rakentaminen ovat kohtuullisen kohtuullisen näkökulmasta laboratorion kokonaisasennusta varten, jotta voit luoda mukavan työympäristön.
6. Lab Huonekalut on yleensä valmistettu teräsrakenteesta, runko 60x40x2 kylmävalssattua terästä hitsattu yhteen, kaappi 18mm melamiinilevy, kaappi väri on yleensä jaettu yleiseen harmaa tai kaappi harmaa, ovi helmi sininen, tämä on räätälöity asiakkaan omien tarpeiden mukaan.
Joten miten valitsimme Lab Furniture -materiaalin? Ensimmäinen hankinta aika ei vain hinta on halpa, halpa ei hyviä tavaroita tämä lause ei ole kohtuuton. Sama, kun hintaero on suhteellisen suuri, meillä on joka syy epäillä, voidaanko hänen asioidensa laatu taata. Monet lisävarusteet saattavat näyttää samalta, mutta todellinen laatuero on suhteellisen suuri, mikä johti lopulta testipenkin elämään huomattavasti pienemmäksi. Nosta tarpeetonta vaivaa työhömme. Rotten kokeellinen penkki voidaan käyttää vuosi tai niin huono, hyvää voidaan käyttää useita vuosia ole ongelma.