Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mikä on puhdas kaappi ja bioturvallisuuskaappi?

Aug 10, 2018

Miten puhtaat kaapit ja bioturvallisuuskaapit toimivat

Puhdaskaappi, joka tunnetaan myös erittäin puhtaana työtasona, käytetään laajalti esimerkiksi biologiaan, lääkkeisiin, terveydenhuoltoon, elektroniikkaan, tarkkuusmittareihin ja mittareihin. Sisältää steriilin, pölyttömän puhtaan toimintaympäristön.

Puhdaskaapin rakenne ja toimintaperiaate: Pääkomponentit sisältävät kaapin, käyttöpöydän, etupaneelin, tuulettimen, staattisen paineen laatikon, suodattimen, valaistuksen, germisidisen valon ja vastaavan. Ulkoinen kaasu kulkee tuulettimen vyöhykkeen läpi, ja työaluekaasu on paineistettu positiivisesti sen varmistamiseksi, ettei se ole saastunut ulkoisista kaasuista. Puhdas kaappi voidaan jakaa vaakasuoraan laminaarivirtaukseen ja vertikaaliseen laminaarivirtaan kaasun virtaussuunnan mukaan. Tekniset tiedot ovat yksit- täisiä, kaksinkertaisia, yksipuolisia, kaksipuolisia. , voidaan myös käyttää sarjassa.

8.10.jpg

Biologinen suojakaappi

Bioturvallisuuskaapit ovat laajalti käytössä korkeakouluissa, yliopistoissa, tutkimuslaitoksissa, lääkealan tehtaissa, terveys- ja epidemian ehkäisyyksiköissä jne. Ne ovat mikrobiekokeilun tärkeimpiä puhtaita laitteita, jotka voivat estää myrkyllisten ja haitallisten suspendoituneiden hiukkasten lisääntymisen ja suojan operaattoreita kokeessa. Ympäristön turvallisuus suojelee myös näytteitä kontaminaatiosta käytön aikana.

8.10-1.jpg


Bioturvallisuuskaapin taso

Taso 1: vastaa pesuainekaapin toimintaa suodattimen avulla, joka suojaa käyttäjää ja ympäristöä.

Taso 2: Suojaa käyttäjää, ympäristöä ja näytettä samanaikaisesti, ja se sopii luokkiin 1, 2 ja 3 kuuluville bioturvallisuusnäytteille.

Taso 3: Samanaikaisesti suojaa käyttäjää, ympäristöä ja näytettä, toimintaympäristö on täysin eristetty ulkoisesta ympäristöstä, jossa on hansikaslokero, täydellinen tiukka toiminta, joka sopii suuririskisten näytteiden kokeelliseen toimintaan.

BOKA tarjoaa korkealaatuisia laboratoriokalusteita, laboratoriosuunnittelua ja suunnittelua, laboratoriorakentamisen konsultointia, laboratoriorahoitustekniikkaa, laboratoriorätehuoltoa, laboratorionpuhdistusjärjestelmiä, laboratorioventtiilejä, laboratoriokorjaamoja, laboratoriolaitteiden tarvikkeita ja laboratorioita. täysin varustellun, turvallisen ja viihtyisän, vihreän ja ympäristöystävällisen, uuden laboratorion kolmiulotteisen tilan asiakkaille.