Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mikä on oikea prosessi laboratoriossa rakentamiselle?

Jun 16, 2018

Laboratorio rakentaminen on monimutkainen projekti, joka sisältää paitsi salaojitus, ilmanvaihto, jakelu, Ilmastointi, palontorjunta, ja savukaasun hoito, mutta myös näkökohdat esimerkiksi ympäristönsuojelua, turvallisuutta, ja kestävä kehittäminen. Entä laboratorio rakentaminen muodollinen prosessi?

1. tieteellinen ohjelma

Sijainti ja suunnittelu laboratorioiden on säännöllisesti laboratorion rakentamisen perusta. Laboratorion suunnittelun ohjelmissa laboratorioiden rakennuksen suunnittelu ja laboratorio suunnittelun. Suuri määrä esitutkinnan tarvitaan sekä selkeyttää omia tarpeitaan ja tulevan kehityksen suuntaan, mutta myös laajasti tarkastaa toimivaltaisten laboratorioiden, jotka on rakennettu oppia kokemuksistaan ja opetus.

1.jpg

2. rakentamisen yksikön valinta

Rakentamisen yksikön valittaessa tarvitaan ehdottomasti tarkastaa suunnittelu, R&D, tuotanto ja rakentaminen valmiudet ja pätevyyden. On suositeltavaa tehdä tarkastuskäyntejä olevista hankkeista ja yhtiön sijainti ja valitse paras rakentaminen yksiköt lähistöllä. Suunnittelu, piirustus päätyttyä on parasta kysyä ulkopuolinen taho ja arvovaltainen asiantuntijoiden suorittaa yksityiskohtaisen tarkastelun välttää kohtuutonta design ja vikoja. Rakennusprojekti toisen osapuolen olisi oltava projektipäällikkö ja monipuolinen käytännön kokemus, joka suosii aikataulu resursointi ja viestinnän ja koordinoinnin.

3. kone ulkoasun suunnittelu

Kone piirimallin tarkoitetaan järkevän jakamisen tilaa laboratorio tarpeiden mukaan, optimointi asettelun ja sijoitus välineiden ja laitteiden, perusteellisesti henkilöstön ja kohteet, jne., että virran suunta myöhemmin ammatillinen suunnittelu vesi, sähkö, tuuli, jne., ei ole väline yksinkertainen yhdistelmä huonekaluilla.

4. laboratorio teho jakelujärjestelmä

Laboratoriolaitteet ja laitevaatimukset piiri on monimutkaisempi, välineiden ja laitteiden erityismäärityksiä piiri, jakelu suunnittelu ei vain otettava huomioon olemassa olevat laitteet ja laitteiden, myös laboratorion kehitys vuosien, täysin pitävät reserve jakeluverkon ja tulevaisuuden piiri huolto ja muita asioita. Power luotettavan suojan varmistamiseksi olisi myös harkittava keskeytymättömän virransyötön tai laadukkaat suunnittelu. Keskeytymättömän virransyötön kapasiteetin pitäisi vastata todellisiin tarpeisiin ja varmistaa amplifiable aikana tulevan kehityksen tarpeisiin.

5. laboratorio viemärijärjestelmään

Laboratorion viemärijärjestelmä putkisto olisi kestää happoja ja emäksiä korroosiota ja orgaaniset reagenssit sulaa materiaalia. PPR tai muita materiaaleja on käytettävä. Samaan aikaan järjestelmä olisi määritettävä jäteveden, virtaus ja vastuuvapauden säännöt ulkouima salaojitus edellytykset luonteen mukaisesti. Laajamittainen laboratorio viemäri putkistot monimutkaisuuden vuoksi toimenpiteet olisi otettava välttää putken tukos ja vuoto.

6. laboratorio ilmanvaihtojärjestelmän

Laboratorion tarjonnan ja pakojärjestelmä on yksi suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista järjestelmien suunnitteluun ja rakentamiseen koko laboratorio. Laboratorion melu, Ilmanvaihtojen huoneessa, paine-ero ja kaasuuntumisenestosuoja myrkyllistä kaasua-jäämien määrä ovat huolenaiheita. Lisäksi näyte Kamari ja reagenssin jaosto pitäisi myös harkita ilmanvaihtolaitteen välttää haju aiheutti näyte vaikuttaa ympäristöön.

7. laboratorion kalusteet valinta

Valinta laboratorio huonekalut liittyy pääasiassa elementtejä countertop materiaalien, kaappi rakenteet ja materiaalit ja värivastaavuuden. Esimerkiksi ennen hoitohuonetta tulisi happoa ja emästä kestävät keraamiset hallituksen työtasot, ja välineen huoneita olisi kemiallisten hallituksen työtasot. Kaapin rakenne on pääasiassa jaettu kolmeen ryhmään: teräs, puu, alumiini, puu ja teräs. Kokeellinen penkki tuki voidaan jakaa C muoto ja muoto takaisin. Olisi määriteltävä kunkin yksikön tarpeiden mukaan. Asettelu, tyyppi ja määrä laskureita jokaisessa huoneessa on otettava täysin huomioon. Yöpöydät, hälytysvastaanottimelle, korkeat kaapit ja roikkuu kaappien olisi sovitettava asianmukaisesti välttämiseksi jatkossa haittaa. Lisäksi on joitakin yksityiskohtia, jotka olisi myös otettava huomioon, kuten oikea kokoonpano tietokoneeseen välttää haittaa myöhempää käyttöä.