Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mikä on mukana laboratorion kokonaisratkaisussa

Jun 15, 2020


Laboratorion valmistelusuunnitelma


Laboratorion valmistelusuunnitelmalla tarkoitetaan kohtuullisen laboratoriosuunnitelman suunnittelua sen jälkeen, kun asiakas ja rakennuttaja ovat kommunikoineet useita kertoja rakentamisen varhaisessa vaiheessa. Suunnitelma sisältää kokonaisbudjetin, laboratorion kokonaissuunnittelun, laboratoriotoiminnon sijoittamisen, laboratorion vesivoiman asettamisen, laboratoriolaitteiden kokoonpanon, laboratoriokalusteiden paikannuksen. Suunnitelmakeskustelujen aikana asiakkaiden on myös ymmärrettävä rakentaja' Pätevyystodistus ja tekniset valmiudet (aiemmat tapaukset), laboratorion toiminnan hallinta.


Laboratorion rakentaminen


GG-tarjouksen mukaan; Kansallisten laboratorioiden rakentamisen valmistelua koskeva toteutettavuusraportti GG-tarjous; yhdistettynä laboratorioteollisuuden resursseihin liittyviin etuihin, laboratorion rakentamisessa perustusten ja perustusten rakentaminen tulisi tehdä hyvin. Laboratorion kokonaisrakenteen tulee olla vakaa ja muodonmuutos, koriste. Käytetyt materiaalit ovat palonestoaineita ja tulenkestäviä materiaaleja, ja yleisenä suunnitelmana on täydentää yksityiskohtia, kuten vesivoiman sijainti, vesivarannon ja viemärin sijainti, sähkörakenne, älykäs järjestelmä, ja ilmanvaihtojärjestelmä.


Laboratoriokalusteratkaisut


Laboratoriokalusteiden hankinta on koko laboratorion ydin. Varhaisessa suunnittelussa tulisi valita sopivat parametrien vaatimukset. Laboratorion on oltava kaunis, käytännöllinen ja ergonominen. Kansainvälisistä laboratoriokalusteista on tullut kaikkien laboratorioiden perustavoite, ja hinta ei ole enää vertailun painopiste. Laboratoriokalusteet tarkoittavat tulevan käytön mukavuutta ja toiminnan tehokkuutta.


Laboratoriotuotteiden tekninen palvelu


Laboratoriotuotteiden tekninen palvelu on myös välttämätön osa laboratorion käyttöä. Laboratoriotuotteiden tekninen palvelu sisältää tuotteen testaustekniikan, kalibrointimittaustekniikan, pätevyyssertifikaattipalvelun.


Täydellinen rakentaminen on melko monimutkaista ja vaatii rakentajaa jatkamaan yleistä suunnitelmaa ja järjestämään sen kohtuullisesti. Perustoimenpiteet, kuten ilmanvaihto, vesivoima, vedenjakelu ja viemäröinti, lämmitys ja ilmastoinnin puhdistus, olisi tehtävä.