Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mikä on elintarvikkeiden puhdistus Workshop

Jul 07, 2020

Elintarvikkeiden puhdistustyöpajan rakenne:


1. Puhdistustyöpajahanke koostuu keskusilmastointi- ja ilmanpuhdistusjärjestelmästä, joka on puhdistusjärjestelmän ydin. Ohjaa pääasiassa korjaamon pölyhiukkasten määrää, säädä korjaamon lämpötilaa ja kosteutta.


2. Ilmasuihku, pukuhuone ja puhdistushuone ovat korjaamon puhdistusjärjestelmän kolme tärkeää osaa. Ilmasuihku on käytävä puhtaalle alueelle ja sieltä pois. Puhdas ilmavirta voi tehokkaasti ja nopeasti poistaa ihmisen aiheuttaman pölyn ja bakteerit. Puhdistus työpaja käyttää sandwich värillinen teräslevyt eristää tilaa ja seiniä, ylemmän värillinen teräs katot ja epoksilattiat.

239e749e9c30a32b951407f9251233fe

3. Elintarvikkeiden puhdistustyöpajan ilmanpuhdistusmenetelmät ovat seuraavat:


Puhdistus työpaja olisi varustettava ilmanottojärjestelmä, raitista ilmansuodatin laatikko, keskipuhdistus ilmastointilaite (keskipuhdistus ilmastointilaite olisi jaettava kolmeen suodatinosaan: yksi, keskiraskaallinen ja korkea hyötysuhde), ja varustettu tehokkaalla ilmanulostulo. Tarvittaessa on myös puhdistus- ja paineistuksen laatikoita.


Puhdistustyöpajan paluuilmajärjestelmä on asennettava, paluuilman tuloaukko, ensisijainen suodatin ja välivaikutuksen paluuilmalaatikko. Ennen puhdistustyöpajaan tuloa puskurivyöhykkeeseen tulee ensin sähköinen lukitus puskurin oveen ja aseta puhdas vaatekaappi ja ilmanpuhdistin korvaavaan paikkaan. Puhdistustyöpajaan tulevien henkilöiden ja esineiden on kuljetettava pieniä esineitä ilmasuihkuhuoneen, lastisuihkuhuoneen ja siirtoikkunan kautta.


Pystysuuntainen laminaarivirtaustyöpenkki, laminaarivirtaushuppu (FFU), puhdistusvaja ja itsepuhdistuslaite on asennettava elintarvikkeiden puhdistuskorjaamoon 10-1000:n tasolle. Puhdas huone, laserpölyhiukkaslaskuri.