Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mitä meidän täytyy tietää laboratorio rakentaminen laboratorion kalusteet?

Sep 04, 2018

Laboratorio rakentaminen on suuri hanke. BOKA antavat tarkat laboratorio rakentaminen laboratorio huonekalut hankintoja vaiheeseen ohjeet. Toivon auttaa sinua.

Yleisesti käytetty laboratorion Infrastruktuurirakentamisen ovat:

(1) kokeellisen penkki sisältää Keski testipenkkiin, moottorityyppiä, puolella pöydän, väline-taulukon, sky-alustalle, lääkekaappi, huumausaineiden säilytin, lasi kaappiin ja vastaavat.

(2) Ilmastointi ja ilmanvaihto palveluja. Uusi laboratorio kaikki rakennuksen tilat ovat ilmastoituja. Ilmanvaihtojärjestelmä sisältää liesituuletin (kaasu kaappi), pakokaasun huppu (kiinteä), irtain pakokaasun huppu, pakokaasun tuuletin ja niin edelleen.

(3) vesi palveluihin laboratorio altaat, WC säiliöt, testi hanat, jne.

4. turvallisuutta palveluihin rakennuksiin on asennettava hyväksytty, inertin kaasun sammutusjärjestelmät järjestelmät, suojakaapit, hätä suihkut, silmän pesee, jne.

(5) kaasun hankintalähteitä ovat tarjonnan huoltoasemia kaasun toimitus levyt kaasun levyt ja putkistot.

(6) tietokoneen verkon hallintajärjestelmän. ja paljon muuta.

9.04.jpg

Jälkeen, kun luettelo luettelon sen vaatimuksista, sinun täytyy valita huonekalut laboratoriolaitteet. BOKA muistuttaa voit harkita seuraavia seikkoja:

1, terveys

Laboratorio rakentaminen olisi perustuttava ergonomia teoria, työtavat ja kehon edellytykset Kiinan kansan. Suunnittelu ja rationaalinen layout laboratorion olisi erityisesti suunniteltu ja hoidettu haitallisia pakokaasu- ja jäteveden, joka saattaa luoda testauslaitteet testaajat terveyden takaaminen. Tieteellisiin näkökohtiin laboratorion pakojärjestelmä täyttävät kansainvälisten standardien laboratorio Ilmastointi valuuttakurssi ja savun huppu pinta tuulennopeus

2, turvallisuus

Oikea suunnittelu, kohtuullinen materiaalin valinta ja rakentaminen voidaan laboratorio huonekalut ja media; optimoida kanta järjestely silmän pesurit ja Hätäsuihkun laitteet varmistaa ripeästi onnettomuuksien hätätilanteissa. täysin huomioon pakotie maksimoida Vähennä hengenvaarallisia tekijät hätätilanteissa. Käytä turvallisuuden suojelun tilat, jotka täyttävät kansainväliset

3 ympäristönsuojelu

Noudattaa korkealaatuisia ympäristöystävällisiä raaka-aineiden käyttö

Keskittyä suunnitteluun ja pöly huumetyötä; kiinnittää huomiota ympäristön pilaantumisen ehkäisemisen ja muita näkökohtia

Ottaen huomioon edellä mainitut seikat, valita toisen valmistajan.

1, ei Katsokaa hinta ei halpaa, monet asiakkaat ovat valinneet Halvat laboratorio huonekalut, mutta lopulta monet laatuongelmia, oli uudelleen ostaa muutaman kuukauden kuluessa. Hyvän laboratoriokäytännön huonekalut voi kestää kymmenen vuotta tai enemmän ja se voi olla hyvä käyttää sitä kolmesta viiteen vuotta.

2, kiinnittää huomiota edge laboratorio huonekalut, onko sinetti on paksu ja kiinteä. Edge ryhmittelyä liimaa tulisi kiinnittää huomiota haju ja on ympäristöystävällinen.

3, hallituksen on valittava selkeästi, laboratorion kalusteet paperin on hieman erilainen, kuitenkin eri hinnat.

4, biljardipöytä työtaso käyttämistä viilu fysikaalis-aluksella, muuten kapasiteetti on pitkän aikavälin tunkeutumisen veden ja vaahdon pois tai halkeilua. 5, lisälaitteita olisi myös kiinnitettävä huomiota, kuten saranat, jos ei valittuna, saattaa aiheuttaa laboratorio huonekalut on hyvä, mutta tarvikkeet eivät ole hyviä, jotka vaikuttavat käyttö.

6, on parasta ostaa suoraan valmistajalta ja Valikoidut valmistajat kanssa on oltava takeet ja uskottavuutta myynnin jälkeen, takuu voi olla viisi vuotta, älä valitse kolme vuotta.

BOKA Lab high-end customization on yhden luukun palvelu alusta, kuten vihreä tutkimuksen rakennus suunnittelu ja design, laboratorio yleinen suunnittelu, neuvonnan, laboratorion sisäinen Rakennustekniikka, laboratorio huonekalut tuotteiden asiakaskohtaisten laboratorion väline tarvikkeet, laboratorion toiminnan ylläpito ja kokeilu. Laboratorion high-end mukauttaa kuten tietoa siirtäminen, laboratorion verkossa mall kuuleminen, laboratorio offline kokemus Kirjasto kokemus.