Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mitä yksityiskohtia on kiinnitettävä huomiota laboratoriotutkimuksen aikana?

Jan 07, 2019

Kun tutkijat alkavat päästä laboratorioon, heidän on kiinnitettävä huomiota kaikkiin omiin tietoihinsa, koska tieteellisen tutkimuksen prosessin tarkoituksena on saada loppuraportti, ja pienet yksityiskohdat vaikuttavat tiettyyn raportin tulokseen, jos ne eivät ole kiinnittänyt huomiota. Katsotaanpa tätä netizenin yhteenvetoa Xiaobianin kanssa. Mitä yksityiskohtia on kiinnitettävä laboratorion sisäpuolelle, jotta hänellä olisi kokemusta ja tarvetta antaa se kaikille.

1. Siirry laboratorioon, kun käytät haalareita, älä onnea, jos kosketat vahingossa happoa, on pieni asia polttaa reikä rakkaisiin vaatteisiin, ja se on hankalaa polttaa ihoa. Älä vaivaudu, sinun täytyy käyttää käsineitä, jotta voit tehdä kokeita, jotka ovat haitallisia kehollesi ja ovat vastuussa omasta kehostasi.

2. Pese kädet ennen kokeilua ja sen jälkeen. Jos aiot levätä ja juoda keskellä kokeilua, pese kätesi. Älä usko, että kokeelliset lääkkeet eivät ole myrkyllisiä. Elämä on erittäin tärkeää. Ole varovainen. Jos kädet ovat likaisia, voit saastuttaa kokeilun. Instrumentit ja reagenssit, näytteet aiheuttavat kokeellisia virheitä. Kun työskentelet, älä hiero käsiäsi valkoiselle turkille.

lab furniture-01.07

3. Käytä aina höyryhupussa haihtuvien tai myrkyllisten aineiden osalta.

4. Hävitä jätevesi, lajittele se ja puhdista se ajoissa. Myrkyllinen ja haitallinen jätevesi on merkittävä merkittävillä merkeillä. Hävitetyt reagenssipullot heitetään pois ilman pesua. Jos käytettyjä happopulloja käytetään, jotkut ihmiset noutavat ne. Se on myös vaarallista.

Case:

1 Henkilöstöyksikkö käytti suuria määriä tolueenia sisältävää jäteliuosta kromihapon pesunesteeksi (nämä kaksi väriä olivat lähellä toisiaan), ja ne sekoitettiin keskenään ja räjäytettiin välittömästi, ja sitten hänen silmänsä jättivät arpia.

2 Jäteveden käsittelyn yhteydessä kerran, pullon leimaamatonta nestettä otettiin suuriin jätevesisäiliöön ja räjäytettiin. Myöhemmin sain tietää, että hän kaatoi fosforioksikloridia, joka hajoaa, kun se altistuu vedelle, ja lämmön määrä vahvistuu.

5. Kun ikkuna suljettiin oven lukitsemiseksi töiden jälkeen, sää on muuttunut kesällä, ja laboratoriossa on paljon kemikaaleja, jotkut ovat edelleen vahvoja happoja, emäksiä, lääkkeitä. Huomioi vesi ennen kuin lähdet laboratorioon tai ennen kuin siirryt laboratorioon. Onko sähkö turvallinen?

6. En voi noutaa pipettiä ja kaada ulos vettä. En usko, että tapa on hyvä. Jos pipetti ei ole vettä vaan muita happoja tai emäksiä, kuinka hyvä on päästä muiden ihmisten ruumiisiin.

7. Kun asetat kumitulpan lasiputkeen ja kondenssiputkeen, varo, ettet käytä voimaa. Älä käytä tätä pitkäaikaisen verenkierron aiheuttamiseen.

8. Kokeelliset vaatteet on asennettava, ja ne on parasta kiristää! On helppoa päästä vaikeuksiin kahdella suurella hihalla.

Edellä mainittu on laboratoriotutkijoiden kokemus. Voit tarkastella laboratoriotutkimusta tai tulevaa tutkimusalaa.