Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mikä on toimitus menetelmiä laboratorio kaasun syöttöjärjestelmien?

Jun 11, 2018

Tehdä laboratoriossa design on tiennyt laboratorio kaasun syöttöjärjestelmä. Tämä on yleisempää osalta perus laboratoriolaitteet. Tänään pääasiassa puhumme hankintatapa laboratorio kaasun syöttöjärjestelmä ja laboratorio kaasun syöttöjärjestelmä. Tarjonnan menetelmien mukaisesti se voidaan jakaa kahteen pääryhmään: keskitetty ja hajautettu luovutukset.

(1) keskitetty kaasun tarjonnan periaatetta: se on paikka kaikenlaisia kaasupulloja, jotka on käytettävä eri kokeellisen analyysin välineitä riippumaton sylinterin salissa laboratorion ulkopuolella keskitetysti.

Keskitetty kaasun toimitus menetelmiä: kaikenlaisia kaasujen kuljetetaan kaasupullojen putki ja kuljetetaan eri laboratoriovälineet kunkin laboratorion kokeellinen instrumentteja kaasu-vaatimusten mukaisesti.

Täydellinen järjestelmä sisältää: lähde paine valvonnan osa (bussi Baari), kaasualan putki (EP grade ruostumaton teräs putki), toissijainen painetta vaihdin osa (toiminto sarake) ja terminaalin osan instrumenttiin (yhteinen, globe venttiili).

6.11.jpg

Täyttää järjestelmävaatimukset: on hyvä ilmatiiviys, korkea puhtaus, kestävyys ja turvallisuus ja luotettavuus, ja pystyy täyttämään jatkuvaan käyttöön erilaisia kaasun kokeellinen välineillä. Käytön aikana koko tai paikallisten kaasun paine- ja virtausnopeus mukautetaan täydestä asteikosta täyttämään eri koeolosuhteissa.

Keskitetty kaasutoimituksia etuja: keskitetty kaasun lähde hallinta laboratorioiden ja turvallisuus Laboratoriohenkilökunnan;

Keskitetty kaasun tarjonnan keskittäminen: kaasun hankintatapa haittana on kaasun sisäputki on pitkä, joka johtaa tuhlata kaasua, ja avaaminen tai sulkeminen kaasun lähde on mentävä Kaasu-sylinterinen, joka on hankala käyttää.

(2) hajautettu kaasunsaannin: kaasusäiliöiden tai kaasugeneraattorit sijoitetaan kunkin välineen analyysi huoneita, kaasun huoineet väline.

Hajautettu kaasun toimitus edut: helppo käyttää, Tallenna kaasua, vähemmän investointeja;

Haitat hajautetun ilmanvaihdon: mutta koska lähestyy kokeellinen henkilöstön kaasupullo turvallisuus on huono;

Hajautettu kaasun hankintatarpeet: yleensä vaadi ex-kaasu pullo kaappi, ja odota että hälytystoiminto ja pakokaasujen toiminto.

Hälytys luokittelu: hälytykset jaetaan syttyvän kaasun hälytykset ja palamattomia kaasuja hälytykset.

Kaasu sylinteri kaappi vaatimukset: kaasu sylinteri kaapit olisi varustettava kaasu sylinteri turvallisuuden varoitusmerkkejä ja kaasu sylinteri turvallisuuden kalusteet.

Kun puhumme kaasunsaannin tavalla, let's puhua tärkeä seikka, joka on yleisesti käytetty kaasujen laboratoriossa käytetty laboratoriossa kaasu on käytetty Tarkkuusinstrumentit high purity-kaasu, kokeellinen kaasua (klooria kaasu) käytetään kemiallisen reaktion kokeiluja ja ylimääräisten kokeiden kaasuja, paineilma tms käytetään kaasukromatografia, GC-MS, atomic absorption, ICP ja muita tarkkuusinstrumentteja ovat kaasuille (typpi, hiilidioksidia), inertti (heliumia argon) ja helposti syttyviä kaasuja. (vety, asetyleeni) palamiskaasut (happea), jne.

Eri kaasujen erilaisia käyttänyt kaasupullot ovat myös erilaisia, joten kaikki on kiinnitettävä huomiota tähän asiaan laboratorio kaasun syöttöjärjestelmä määritettäessä.