Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mitkä ovat laboratorio-asettelu erityistoimia?

Jun 20, 2018

Laboratorion asettelun meidän täytyy harkita monia asioita kuten sisustus, ovien, ikkunoiden, jne., Korkeus, monet ovat suoraan ja yksityiskohtaisia ohjeita, joten tänään kuitenkin BOKA Xiaobian täytyy seurata kaikkia. Mitkä ovat erityistoimia päivitettäväksi laboratorion ulkoasu?

1, Sisäuima korkean

Laboratorion rakennuksen korkeuden tulee olla 3,7 m - 4 m, verkon korkeus on 2,7 m - 2,8 m, ja laboratorio verkon korkeus puhtaus, paine, lämpötila ja kosteus ja muita erityisvaatimuksia olisi 2,5 m - 2,7 m (lukuun ottamatta keskeytetty kattoja; laboratorion käytävillä net leveys tulisi olla 2,5 m - 3, 0 m.

6.20.jpg

2 avoin huoneet

Kahden solun lahdella tavanomaista koe olisi määritettävä leveyden, asettelun ja välistyksen lab penkki. Vakioyksikkö rinnakkainen järjestely testi penkit saa alle 6,60 m avaamaan etäisyys.

3, syvä

Laboratorion yksikön syvyys päätettävä pituus testipenkkiin, kaasuuntumisenestosuoja ja ulkoasu kokeellinen laitteet. Sen pitäisi olla alle 6,60 m. Syvyys kaasuuntumisenestosuoja pitäisi olla alle 5,70 m.

4, ikkuna

Lämmitys ja ilmastointi tieteellisen laboratorion rakennuksiin on asennettava vähentää lillui ala lähtökohta valaistus vaatimukset. Ilmastoiduissa laboratorion ulkopuolella ikkuna olisi hyvä ilmatiiviys ja lämpöeristyksen ja se on asennettava vähintään 1/3 ikkuna-alueen. Alakerrassa, puoliksi kellarissa ja kellarissa ulompi ikkunat suojattu tuholaisia ja jyrsijöitä.

Mikä on standardi laboratorio ulkoasu tilaa huonekalut varusteet?

5, ovi

Tavallinen laboratorio pariovi leveys 1,1 m - 1.5 m (epäsymmetrinen avaa oven) on tarvittaessa yhden oven leveys 0,8 m - 0,9 m sopii. Oviaukon huonetta erityisvaatimuksia koon olisi määritettävä erityisolosuhteet. Laboratorion ovet olisi havainto windows.

6, turvallisuuden välistys

Turvallisuuden välit island penkki ei yleensä 130 cm. Tarvittaessa erityisiä asetuksia edessä alustan, väli olisi asetettava selvä etäisyys 160-180 cm. Onko vieressä Laboratoriotasolla, on keskellä penkki-kanava. Lisää erillinen näytöt negatiivinen kokeilijat turvallisuuden varmistamiseksi. Toiseksi erikoislaskureita kuin taivas alustoja ja väline työpöydät pitäisi olla liian lähellä seinää ja 400mm seinästä on aiheellista.

7, laboratory furniture asettelun

Laboratorio center olisi varustettava Keski-konsoli, joka toimii molemmin puolin. Keskeisenä välineenä olisi varustettava ämpäri foorumi pitkittäinen puolella tai keskellä reagenssin rack alustan tai universal imu hood; vasemmalla ja oikealla puolella Lab olisi sijoitettava vastaan ulkoseinän tai ikkunan, ja työtä on tehtävä. Taiwan, sky-alustalle, roikkuu kaappien fume huput, pesu asemia, kuivaus telineet, lääkekaapit, kaapit, jne.; sijoittaa noin oven turvalaitteet, kuten hätätilanteessa suihkut, silmänhuuhteluneste, sammuttimet.