Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mitkä ovat edullisten laboratoriotyyppien riskit?

Oct 09, 2018

Pitkän aikaa kohtuuttoman tarjouksen hinta, lähimmät tekniset indikaattorit ja korkea asiakastyytyväisyys ovat kolme pääindikaattoria laboratoriokaluston hankintojen arvon mittaamiseksi. Todellisissa hankinnoissa, kun ostajalla on vaikeuksia valvoa teknistä kysyntää, hinta tulee tärkein toimenpide. Kumpi toimittaja tarjoaa alhaisen hinnan ja joka voittaa tarjouksen.

10.09.jpg

Yhdestä kohdasta hinta on alhainen, ja yksinkertainen edullinen hintatarjous on helppo aiheuttaa huono ilmiö ja huonekalujen huonekalujen laatu. Meidän on tiedettävä, että kymmeniä tuhansia tuulenpuhvia ja tuhansia niistä on. Yritysostot eivät voi olla kaikkein kalliimpia, mutta ne eivät voi ostaa halvimpia. Niiden on oltava vastinetta rahalle asiaa koskevien yritysstandardien mukaisesti.

Miten voidaan saavuttaa vastinarvoltaan edullisia hankintatavoitteita? Ensinnäkin meidän on vahvistettava ammatillisen hankintahenkilöstön koulutusta, hallitsemaan laboratorion huonekalustandardeja ja tuotetietoa; Toiseksi meidän on vahvistettava tarjonnan ja kysynnän välistä vaihtoa, jotta laboratorion huonekalujen toimittajat ymmärtävät täysin ostajien tarpeet, innovatiivisen tarjonta- ja kysyntätodistuksen uuden mallin; kolmas, tieteellinen arviointi kustannustehokkuudesta, parantaa arvioinnin asiantuntijan liiketoiminnan tasolla.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.