Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mitkä ovat puhtaiden laboratorioiden kunnostamisvaatimukset?

Jul 12, 2018

Viime päivinä jotkut asiakkaat ovat pyytäneet Xiaobiania verkkosivustolta: Voiko laboratorion korjaus ja koristelu tehdä kodinhoitoyritys? Tämä kysymys on hieman taso, haha ~~ Mutta BOKA-insinöörit voivat antaa sinulle selkeän vastauksen: kyllä, se ei todellakaan ole hyväksyttävää.

Ensinnäkin: laboratorio on paikka tieteelliselle tutkimukselle, elintarvikkeiden testaukselle, biolääketieteelliselle tutkimukselle, erittäin vakavalle ja juhlalliselle ympäristölle, joten miksi emme käytä tavallista taloa laboratoriossa, BOKA Xiao Bian kertoo kaikille: Tämä johtuu siitä, että kokeessa, jos sinun on tutkittava joitain tuloksia, on oltava paljon laboratoriolaitteita ja kokeissa yleensä tarvitaan erityisiä ympäristövaatimuksia, erilaisia laboratorion vaatimuksia henkilökuntaan Access rajoitukset, eri paikoissa on järjestetty eri tavalla.

BOKA Xiaobian auttaa ammatillisen laboratoriokorjauksen ja kodinparannuksen järjestämisessä seuraaviin, lähinnä seuraaviin osiin.

Eri pätevyysvaatimukset

Jos valtio määrittelee, että laboratoriotekniikan kokonaismäärä on yli 5 miljoonaa, se tarvitsee yrityksen suunnittelun pätevyyden tasoa A, 5 000 000 ensimmäisen tason projektin rakentamisen pätevyyden tasoa ja suunnittelun pätevyystason B rakentamisen pätevyyttä kaksi.

Ensiluokkainen pätevöintistandardi: Yritys voi toteuttaa koriste- ja sisustushankkeita, joiden rakentamiskustannukset ovat alle 12 miljoonaa yuania.

Toisen luokan pätevöintistandardi: Yritys voi toteuttaa koriste- ja koristeprojekteja, joiden yksikkökustannukset ovat alle 5 miljoonaa juania.

Sitten yleensä insinööritiimi tai talosi kunnostettu mestari on myös yksilö. Markkinoilla on paljon ihmisiä, jotka voivat auttaa sinua koristelemaan taloa. Niin kauan kuin ymmärrät veden ja sähkön, voit tehdä talon sisustuksen, mutta laboratoriomuutos Sisustusta ei voi tehdä. Edellä olevasta tekstistä tiedämme, että laboratorion sisustukseen tarvitaan tietty ammattilainen ja pätevyys.

Erilaiset sisustussuunnittelu

Laboratoriorakenteilla on yleensä tiettyjä käyttötarkoituksia, kuten bioturvallisuuslaboratorioita, mikrobi-virusten tutkimiseen, solututkimukseen, suunnittelu edellyttää laboratorion ulkoasua tarvitsevat puskurihuoneet, apupuhelimet, päälaboratoriot jne. Etsitkö kodinhoitoyritystä he yleensä eivät t ymmärrä, miten suunnitella laboratoriotyöskentely ja miten sen toteuttaminen? Koska niin kutsuttu Wendao on sekvenssi, teollisuudella on erikoistuminen, ammattimaiset asiat on annettava ammattihenkilöille, laboratoriomuutokset ja remontit on otettava yhteyttä VOLAB-johtajaan Jiang: Puh 138-2363-4152 (WeChat with sama numero), Jos tarvitset sitä, voit soittaa meille ~~.


Erilaiset sisustusmateriaalit

Laboratoriokohtaiset kalusteet ja välineet ovat erilaisia. Laboratoriossa olevat materiaalit ovat erilaisia, ja ne ovat yleensä tulenkestäviä, tulenkestäviä, korroosionkestäviä tai erityisiä puhtausvaatimuksia. Yleiset sisustusvaatimukset ovat kuitenkin kauniita ja käytännöllisiä. Juuri siksi, että laboratoriolla on erilaiset toiminnot, sisustusmateriaaleihin sovelletaan tiukkoja vaatimuksia.

Eri vertailustandardit

Standardit, joita on viitattava laboratorion peruskorjaukseen:

1. "Rakennusten sisustussuunnittelun paloturvallisuuden ohje" (GB50022-95) 2001 Tarkistus

2. "Palontorjunnan rakennustekniikka ja rakennusten sisustuksen hyväksyminen" (GB50354-2005)

3. "Kiinteistönkoristekoulutuksen laatua koskeva hyväksymisvaatimus" (GB50210-2001)

4. "Rakennusteknisen laadun hyväksymiskoodi rakennustekniikan käyttöön" (GB50209-2010)

5. "Rakennussuunnittelun paloturvallisuusohje" (GB50016-2012)

6. "Rakennustekniikan sisäilman ympäristön pilaantumisen valvontakoodi" (GB50325-2010)

7. "AOQI-laboratorion uudistamishankkeen yleiset turvallisuuseritelmät"

Siksi, kun olet lukenut edellä, tiedät, että koti-parannus yritys eroaa laboratoriossa siirtäminen ja siirtäminen ammatillinen yritys. Laboratorioiden siirtäminen edellyttää, että ammattimaiset insinöörit suorittavat. BOKAlla on ammattitaitoinen 100 hengen ryhmä, joka voi olla erittäin kohtuullinen. Laboratorion peruskorjaus ja sisustus voidaan tehdä, ja sinulla on peruskorjaus ja innovointi laboratorion sisäisessä ympäristössä, laboratoriovälineiden sijoittaminen, laboratorionäytteiden palauttaminen ja laboratoriovesi- ja sähköasennus. Jos haluat edelleen tietoja siirtämisestä, voit tarkastella aikaisempia artikkeleitamme. Olemme kirjoittaneet paljon artikkeleita laboratoriotulosten muuttamisesta aiemmin ~~