Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mitä ovat paikkoja, joissa kemian laboratorio rakentamisen ohjelmia tarvitsevat huomiota?

May 25, 2018

BOKA haluaa päivittää kaikille tänään on kemian laboratorio rakentaminen. Jälkeen eri laboratorio rakennussuunnitelmat julkaistiin, monet asiakkaat vastaisi. Laboratorio ja alkuperäinen laboratorio rakennussuunnitelman on vähän hankala. Ja ulos tässä VOLAB Xiaobian haluaa kertoa kaikille että laboratorio rakennussuunnitelman, joka julkaistiin ennen on yleensä alustava renderointi. Laboratorio rakentaminen se väistämättä aiheuttaa muita ongelmia ja muuttaa alkuperäistä suunnitelmaa. Tämä johtaa epäjohdonmukaista rappaukset ja todelliset tulokset, joka tuottaa tietty ero. Tämä on normaali ilmiö ~ ~

Kemian laboratorio huoneita voidaan jakaa karkeasti kolmeen ryhmään: tarkkuus väline laboratorioihin ja kemiallisen analyysin laboratorioihin taloustilat (toimistot, varastotilat, sylinterit).

1. tarkkuuden väline tarkkuus väline huoneesta on tarpeen saada tehtävät palontorjunta, iskunkestävä, sähkömagneettisten häiriöiden ehkäisy, meluntorjunta, kosteus resistenssi, korroosionkestävyys, pöly ennaltaehkäisy ja haitallisten kaasujen tunkeutumisen ehkäiseminen Huoneen lämpötila on pidettävä mahdollisimman tasaisena.

2. analyyttinen laboratorio suorittaa kemiallinen käsittely ja analysointi näytteet kemiallisen analyysin huoneessa. Pienet sähkölaitteet ja eri kemialliset reagenssit käytetään usein laboratoriossa. Jos työvaihe on tahaton, se on myös tiettyjä riskejä. Kemian laboratorio käytetään nämä ominaisuudet. Suunnittelun on oltava, että rakennuksen palo, materiaali olisi palonkestävyys; ikkunat pitäisi olla vedenkestävä; sisäilman valaistus olisi parempi; ovien pitäisi avautua ulospäin.

1..jpg

Kemian laboratorioita erottamattomasti vaarallisia kemikaaleja.

Kemikaalien vaarallisten ominaisuuksien mukaan Kiinan luokittelee vaarallisia kemikaaleja 8 kategoriaa. VOLAB Xiaobian on täällä antaa sinulle lyhyt selitys.

1Dirty räjähteiden voi suorittaa väkivaltaisia kemiallisia reaktioita vaikutuksen ulkoiset tekijät (esim. lämpö, paine ja vaikutus) ja välittömästi eläketulo kaasun ja lämmön räjähtää. Yleensä on seuraava rakenne: 0-0 (peroksidia) 0-C1 kaasua hapon tai peroxyacid yhdiste, N-X (halogeeni monimetallilamput), N = 0 (nitro- ja nitrosoryhmiä yhdisteet), N = N (kasaan tai raskas kaasu yhdiste), N = C (rareate yhdiste), C ^ C (asetyleeni yhdiste, jne.).

2 puristetut kaasut ja nesteytettyjä kaasuja sylinterit kuten asetyleeniä, vetyä, happea ja ilokaasua.

3 palavat nesteet suljetun astian testi neste leimahduspiste on yhtä suuri tai pienempi kuin 61 T.

4 helposti syttyvät kiinteät aineet, Pyroforiset artikkeleita ja palavia esineitä, jotka ovat märät, kuten alkali metalli Hydridit, kalsiumkarbidia, valkoista fosforia.

5 hapettimet ja orgaaniset peroksidit.

6Drugs suun kiinteä LD 5 {) *<500 mg/kg,="" liquid=""><2000 mg/kg;="" ld="">< 100="" mg/kg="" after="" skin="" contact="" for="" 24="" h;="" dust,="" fumes,="" and="" vapors="" human="" lc5q=""><10 mg/l="" solid="" or="">

7 radioaktiiviset tehtävän radioaktiivisen artikkeleita on suurempi kuin 7. 4 X l0 4Bq/kg tuotetta.

8 korroosiotuotteet ovat aineiden tai nesteiden, joka polttaa ihmiskudosten ja vahingoittaa metalliesineitä.

Kemian laboratorioita on aina ollut suuri vaara. Koska on olemassa useita vaarallisia aineita, kemian laboratorio rakentamisen ohjelma on löydettävä ammattitaitoinen henkilökunta suorittamaan suunnittelu ja jälleenrakentamiseen ja ei saa suorittaa omaa itsenäistä työskentelyä.