Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mitkä ovat tärkeimmät vaiheet laboratorion suunnittelussa? BOKALAB kertoo

Feb 18, 2019

Riippumatta siitä, millainen muotoilu on tarpeen askel askeleelta parantamiseksi, sitten on joitakin kumppaneita kysymään Xiaobianilta, mitkä ovat laboratorion suunnittelun vaiheet? Älä huolehdi, sitten katso BOKALABin kanssa.

Ammattimainen laboratoriorakenne ei ole pelkästään instrumenttien ja laitteiden yhdistelmä, vaan monimutkainen järjestelmätekniikka, ja se on rakenteeltaan tiukat vaatimukset työympäristölle. Mitkä ovat laboratorion rakentamisvaiheet? Laboratorion suunnitteluyritys suorittaa laboratorion rakentamisen seuraavien vaiheiden mukaisesti.

1. Laboratorioiden rakentamisen suunnittelu

Laboratorion rakennussuunnitelmaan sisältyy rakentamisen ulkonäkö, tyyli, korkeus, asettelu jne. Ennen laboratorion rakentamista on tarpeen ymmärtää asiakkaan tarpeet ja tulevaisuuden kehityssuunta sekä yhdistää muiden siihen liittyvien toimialojen laboratoriokokemus suunnitellakseen ja järkeistämällä.

2. Laboratorion suunnittelu

Ohjelman juurien toteuttamisprosessi ammattimaisesti, mukaan lukien laboratorion suunnittelu, asennus, käyttöönotto, huolto ja päivitys.

lab furniture 11.28

3. Laboratorioiden rakentaminen

Laboratorion suunnittelussa ja rakentamisessa tulisi valita tietyn mittakaavan yritys Kiinassa, ja sen on tutkittava tiukasti yrityksen vahvuus ja standardi. On parasta tehdä paikan päällä tehtäviä tarkastuksia sen onnistuneista tapauksista ja yrityksen sijainnista.

4. Laboratorion suunnittelun suunnittelu

Ulkoasun suunnitteluvaiheessa tulisi huomioida työ- ja kehitystarpeet niin paljon kuin mahdollista, rationaalisesti konfiguroida tila ja optimoida integraatio mahdollisimman paljon. Laboratorion muotoilu sopii täydellisesti veden, sähkön ja tuulen myöhempään ammatilliseen suunnitteluun.

5. Laboratorion tehonjakelujärjestelmä

Laboratorion sähkönjakelujärjestelmä on suunniteltu kokeellisten instrumenttien ja laitteiden erityisvaatimusten mukaisesti, ja ammattimaiset suunnittelijat suunnittelevat niitä monenlaisista tekijöistä. Koska laboratoriolaitteiden piirilaitteiden vaatimukset ovat monimutkaisempia, sähkönjakelujärjestelmän suunnittelussa ei pitäisi ottaa huomioon vain olemassa olevia laitteita ja laitteita, vaan myös ottaa huomioon laboratorion kehityssuunta viime vuosina. sähkönjakelujärjestelmä. Ja piirien ylläpito ja muut ongelmat.

6. Laboratorion ilmastointijärjestelmä

Ilmastointilaite ei ainoastaan ohjaa laboratorion lämpötilaa ja kosteutta, vaan toimii myös laboratorion ilmanvaihtojärjestelmän kanssa, jotta varmistetaan laboratoriorakenteen tehokkuus.

7. Laboratorion palosuojajärjestelmä

Paloturvallisuusvaatimukset laboratoriossa ovat korkeammat kuin tavallisissa paikoissa. Laboratorion suunnittelussa on käytettävä erilaisia palontorjuntatoimenpiteitä, jotta varmistetaan laboratorion paloturvallisuus.

8. Laboratorion vesihuolto ja viemäröinti

Viemäröintijärjestelmän putken on oltava hapon ja alkalin korroosiota ja orgaanisten aineiden sulamista. Materiaalin tulee olla PPR tai muita materiaaleja, eikä tavallisia PVC-putkia saa käyttää. Samanaikaisesti jäteveden luonteen, virtausnopeuden ja päästöoikeuden mukaan sekä ulkoilmanpoisto-olosuhteissa. Aseta suunnitelma.

9. Laboratoriokaasujärjestelmä

Monien laitteiden käyttö laboratoriossa edellyttää monenlaisia kaasutoimituksia, ja sylinterikammion turvallisuus on taattava.

10. Laboratorion pakojärjestelmä

Laboratorion pakojärjestelmän suunnittelu vaikuttaa koko ympäristön ja kokeellisen henkilöstön terveyteen sekä kokeiluvälineiden toimintaan ja huoltoon.

11. Laboratoriokalusteiden valinta

Laboratoriokalusteiden valinnassa olisi ensin otettava huomioon työtarpeet, jotka liittyvät lähinnä työtason materiaaliin, kaappirakenteeseen ja materiaaliin, väriyhdistelmään ja muihin elementteihin.

12. Laboratorion sisustustiedot

Kun laboratorio on kunnostettu, katto ei saisi käyttää suurta kokonaisrakennetta, joka aiheuttaa piilotettuja vaaroja myöhemmälle rakentamiselle ja kunnossapidolle. Lattiasta kattoon ulottuvaa lasiverhoilua voidaan käyttää käytävän molemmilla puolilla tai suuressa instrumenttihuoneessa, joka on läpinäkyvämpi ja helpompi hallita ja käydä.

BOKA Labin huippuluokan yksilöllinen yhden luukun palvelualusta on huippuluokan räätälöity yhden luukun palvelualusta, joka yhdistää laboratorion resurssien integroinnin ja resurssien allokoimisen laboratorion resursseihin kaikilla toimialoilla. Se on kattava lääketieteellisen ja ympäristönsuojelun, ympäristönsuojelun, tutkimuksen ja kehityksen, tutkimuksen, koulutuksen, kansanterveyden, rikostutkinnan, biofarmakologian, biotieteen ja -teknologian, kolmikantaisen testauksen, maatalouden, metsätalouden, karjanhoidon ja kalastuksen, petrokemian, elintarvikkeiden, tupakka-, elintarvike- ja huumeiden laadunvalvonta ja muut arvovaltaiset tutkimuslaitokset tarjoavat kustannustehokkaimpia laboratoriotuotteita ja laadukkaita palveluntarjoajia, kuten vihreän tutkimuksen rakennusten suunnittelu ja suunnittelu, laboratorioiden yleisen suunnittelun konsultointi, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratoriokalusteiden tuotteiden mukauttaminen, laboratoriolaitteiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoiminnan ylläpito, laboratoriokäyttöön siirtyminen, laboratoriokeskuspalvelun konsultointi Korkealaatuiset mukautetut palvelut laboratoriossa, kuten laboratorion kokemus kirjastokokemuksesta.