Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mitkä ovat laboratorion peruskorjauksen tärkeimmät osat?

Nov 08, 2018

Asiaankuuluvat asiantuntijat sanoivat, että laboratorion peruskorjaus on yleensä samanlainen kuin tavallinen työkalu. Tärkeimmät erot ovat: vesi, sähköntuotanto, tuuli, materiaalit, prosessit, prosessit ja muu erikoisrakenne ja valinta.

steel lab furniture-02

1, vesiväylä ongelma

Laboratoriossa käytetty vesi on tavallisesti: tavallinen vesijohtovesi, tislattu vesi eli kolme tislattua vettä, ultrapuhdasta vettä tai ionisoitua vettä. Sheung Shuin rakentaminen on turvallisuuden ja tieteen kannalta sekä sovellettavissa. Kun lähdet veteen, sinun on valittava materiaalit, eli vesiputket ja nivelet, tietyn kokeilun mukaan. Tarkastellaan myös veden ja sähkön erottelua, vesiputkien ympäröimää ympäristöä, vesiväylien suuntaa ja niin edelleen.

Laboratorion käynnistäminen on yleensä hankalaa, koska laboratorion vesivaatimukset ja todelliset olosuhteet sekä erityinen laboratorio- tai laboratorioympäristö ovat suuria eroja. Laboratoriossa oleva jätevesi voi olla karkeasti jaettu: saastunut vesi ja matala pilaantuminen. Alhainen pilaantumisvesi viittaa yleensä joidenkin laitteiden lauhdutettuun kierrätysveteen ja jäteveteen, joka pesee joitain säiliöitä. Pilaantuneen veden alue on hyvin yleinen, syövyttävää vettä, kuten happoa, alkali-korroosiovettä, orgaanista ainetta korroosiota, epäpuhtaita aineita, jotka saastuttavat vettä ja raskasmetallipitoista vettä.

2, piirin ongelma

Sähkön käyttö laboratoriossa on erittäin tärkeä asia. Heikko sähkö, valaistus, turvallisuus ja laboratoriolaitteet käyttävät sähköä. Laboratoriolaitteet ja laitteet käyttävät sähköä pääasiassa, koska laboratoriolaitteet ja erityisesti tarkkuusvälineet, näiden instrumenttien ja laitteiden periaate ovat lähinnä Lorentzin voimaperiaatteen rooli ja reaktio eli mikro - vaihtaa nykyistä, hallita muutosta.

Laboratoriolaitteiden teho, ongelmana on ratkaista virtauksen kelluvuuden vaihtelu, vähentää tai tasapainottaa harmonisten muutosten arvoa, vähentää tai vähentää magneettikenttien häiriöitä ja niin edelleen. Jos sähkön ongelmaa ei voida ratkaista, se aiheuttaa katastrofin, joka voi vahingoittaa laitetta, aiheuttaa epätarkkuutta tai epävakautta ja lyhentää laitteen käyttöikää.

3, pakojärjestelmän ongelmat

Laboratorion pakokaasu on pääasiassa laboratoriohenkilökunnan turvallisuuden ja laboratorioympäristön tarpeiden tyydyttämiseksi. Laboratoriossa oleva tuuletusaika pitää ensisijaisesti sitä, mikä ympäristö vaatii paineen ja alipaineen sekä vakion paineen. Erityinen konfiguraatio riippuu laboratorion erityisestä luonteesta positiivisen ja negatiivisen paineen määrittämiseksi. Laboratorion tuuletus ei ole tavanomainen toimiston muutos. Sen tuulipolku ja ohjaava kaasu suunta ovat erittäin tiukat vaatimukset. Jos ratkaisu ei ole hyvä, kaasun palautus ja kaasupurkaus eivät tapahdu, tai poistoilman määrä on suuri laboratoriossa ja tuulen muutoksen vaikutusta ei saavuteta.

Laboratorion erityisluonne on erilainen. Vaaditut positiiviset ja negatiiviset paineet ovat erilaiset, ja ilman tilavuus ja ilmamuutosten määrä ovat erilaiset. Laboratorion erityisluonne on erilainen, ja suhteellinen tuulen ja absoluuttisen tuulen muutokset ovat myös hyvin erilaisia.

4, laboratoriomateriaalin valintaongelma

Erilaisten kokeellisten ominaisuuksien mukaan on valittava eri materiaaleja mukautumaan laboratorion erityiseen ympäristöön. Jos korroosiota pidetään myös happamana, emäksisenä tai orgaanisena. Tietenkin meidän on myös harkittava laboratorion korkeaa lämpötilaa ja matalaa lämpötilaa. Jotkut kokeilualueet voivat myös ottaa huomioon materiaalin muodonmuutoksen, ikääntymisen, palonestoaineen, säteilyn jne.

Laboratoriokoristeiden huomiota koskevat yksityiskohdat on selitetty lyhyesti kaikille, toivon, että voin auttaa kaikkia.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.