Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mitkä ovat teräs kaasuuntumisenestosuoja tiedot?

Apr 12, 2018

Mitkä ovat teräs tiedot fume huppu?

 

Kaikki teräksestä vetokaapeilla ovat aina olleet niiden rooli laboratoriossa, mutta kaikki todella ymmärtää häntä? Mitä Friede kertoa koko rakenteelliset yksityiskohdat kaikista teräksestä kaasuuntumisenestosuoja?

 

1. kuori kuvaus: kuori antaa 1,0 mm laadukas kylmävalssattu teräslevy on CNC-työstökeskus, leikkaus, paikannus ja lävistys, taivutus ja muodostaa hitsauksen jälkeen. Epoksi hartsi jauhe, kun ruiskutus ja peittaus hoidetaan korkean lämpötilan paistaminen ja kuivatuksen. Hyvä tarttuvuus, kovuus, vahva korroosionkestävyys, kaunis ulkonäkö.

 

2, sisäkuori kuvaus: käyttäen 5mm

Harmaa- ja happo-emäksistä orgaanisella liuottimella laboratorio korroosionestomenetelmänä materiaalia. Irrotettava huolto reikiä tarjotaan helppo huoltaa, vesistöt, sekä lentoliikenteen.

 

3, loistelamppu kuvaus: loistelamppu piilotettu paneeli, ei tule yhteyttä ilmavirran vetokaapissa helppo vaihtaa. Yksi 30W loistelamppu käytetään, ja tarjolla on 5mm karkaistu lasi.

 

4, kahva kuvaus: ruostumaton teräs matt kahva.

 

5, opas levy kuvaus: kaivostoiminta 5mm harmaa, korroosionestomenetelmänä materiaalia happoa ja emästä kestävä orgaanisia liuottimia.

 

6, power ohjeet: käyttää laboratorion oma pistorasia.


7. kuvaus ikkunan: alumiiniprofiili muovi profiili runko, Katso käyttäen samaa 5mm turvalasi-ikkunassa ikkuna voi myös varustettu 3 kpl 5mm turvalasi, voidaan siirtää vasemmalle ja oikealle, yksi pala ja käyttää vaiheen tasapaino-laite ei , voi liikkua ylös ja alas, Ilmainen säätää.

 

8, säädä jalka kuvaus: käyttö halkaisija φ10mm injektio säätö jalka, shokki, kosteutta, korroosionkestävyys mukaan Sisäuima lattiasta korkeuden kaappiin, maksimi säätö 0-30 mm.

 

9. huppu kuvaus: Käyttää PP materiaalia

 

10. jakelu ruutuun kuvaus: Täytä 220V ja 380V power hankintatarpeet, vuotoja ja moottorin suojalaitteet.

 

11. kytkin kuvaus: 12V touch vaihtaa, keskitetty hallinta koko piiri.

 

12. prosessin kuvaus: kun kaikki teräslevyt on ruiskutettu epoksi hartsi jauhe, ei ole juotokset muodostetaan visuaalisesti. Vesi, sähkö ja kaasu linjat edellyttää turvallisuutta, soveltamiseen ja piilotettu asennus. Palvelun reikä sijaitsee takapaneelissa kaappiin.

 

13. kolme sivusateenohjaimet jotta haitallisia kaasuja eripituiset tilat päästää eri osista. Kaasuuntumisenestosuoja pakoputkia kaasuuntumisenestosuoja toiminta pinta nopeudella 0,5 m/s sen varmistamiseksi, että jäljellä oleva kaasu ei ei ilmaa. Ilmanvaihto-hyötysuhde on korkea, pakokaasun ilmamäärä on noin 1800m 3/h ja melu on pieni.

 

14, pienempi kaappi (yleinen kaappiin), ovi: 1,0 mm laadukas Kylmävalssattu teräs (kaksikerroksinen), hitsattu yhteys liikuteltava tyyny. CNC-koneistus center, leikkaus paikannus, poraus, taivutus hitsauksen muodostaa, jälkeen happo Fosfatointi ruiskutuksen jälkeen epoksi, hartsi jauhe paistaminen korkeassa lämpötilassa kuivaus.