Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mitkä ovat PCR-laboratorion ominaisuudet?

Jun 18, 2020

(1) Ihanteellisin rakenne asettelua varten


Tavallisessa PCR-laboratoriossa käytetään täysin automatisoitua kvantitatiivista PCR-havaitsemisjärjestelmää, joten vain kolme koealuetta on asetettu, nimittäin: reagenssin valmistusalue, näytteen valmistelualue ja PCR-monistusalue ja vastaava puskurialue I puskurialue II ja puskurialue III. Anna henkilöstön tulla puskurivyöhykkeelle vaihtaaksesi työvaatteet ennen lähtöä koealueelle. Reagenssit ja näytteet viedään suoraan näytteenvalmistusalueelle ja PCR-monistusalueelle siirron kautta.


(2) Tavanomaiset ilmanpaineen asetusvaatimukset


Estääksesi reagenssien ja näytteiden saastumisen aerosoleilla sekä henkilöstön ja ympäristön saastumisen koko PCR-kokeen aikana, jokaiselle standardi-PCR-laboratorion koealueelle asetetaan tietty suhteellinen paine henkilöstön, ympäristön ja näytteiden pääsyn varmistamiseksi. laitos. turvallisuutta.

b (2)

(3) Tiukat suojatoimenpiteet


Biologinen turvakaappi on asennettu näytteenvalmistusalueen sisälle ja näytteen valmistelu suoritetaan biologisen turvakaapin sisällä. Biologisen turvakaapin ilmanvaihtojärjestelmä varmistaa henkilöstön ja näytteiden turvallisuuden, estää henkilöstön ja näytteiden saastumista aerosoleilla, ja biologisen turvakaapin sisätilat ovat puhtaat. Aste saavuttaa 100. Ultraviolettivalaisimet on asennettu kotelon yläosaan. kolme kokeellista aluetta ja kolme puskurivyöhykettä sekä biologisten turvallisuuskaapien ja desinfiointiaineistojen sisällä. Reagenssit ja näytteet siirretään elektronisen ruostumattoman teräsketjun kautta sen varmistamiseksi, että reagenssit ja näytteet eivät ole saastuneet siirtoprosessin aikana. Aseta mobiili UV-lamput reagenssinvalmistusalueelle ja näytteenvalmistusalueelle laboratoriopöydän steriloimiseksi.


(4) Tiivis ja puhdas ulkonäkö


SL-6040A -standardin mukainen PCR-laboratorio koostuu pääosin värillisistä teräslevyistä, alumiiniseosprofiileista ja lasista. Sen neljää kulmaa tukevat alumiiniseoksesta valmistetut pyöreät kulmapylväät. Laboratorion sisäkulmat on sisustettu pyöreillä alumiiniseoksilla. Rakenne on vankka, linjat ovat yksinkertaisia ​​ja ulkonäkö on tyylikäs. , Hyvä tiiviste.


(5) Modulaarinen suunnittelu


Alkuperäinen tehdas testaa komponentit sisäisesti ja kokoaa paikan päällä. Sitä voidaan tuottaa suurina määrinä, korkea tuotantotehokkuus ja vakaa ja luotettava laatu, jotta kustannukset voidaan hallita tehokkaasti ja asennus on kätevää.


(6) Vakiomuotoinen suunnittelu


Aseta standardikokoinen laboratorio, säästä tilaa täysin, täytä eri asiakkaiden tarpeet ja tarjoa standardoitu laadunhallintamallin malli (mukaan lukien laatukäsikirja, menettelyasiakirja, SOP-asiakirja). Monet asiantuntijat ja sairaalat ovat todenneet laboratorion asetukset ja laadunhallinta-asiakirjat, ja ne täyttävät terveysministeriön hyväksymisstandardit.


(8) Keskitetty valvonta


Kaikki kytkimet on asennettu kytkinpaneeliin keskitettyä ohjausta varten.


(9) Humanisoitu suunnittelu


Työpöydän, siirtoikkunan, pesualtaan ja hanan sijainnit kullakin koealueella on suunniteltu ergonomian mukaan. Lisäksi puhelin-, Internet- ja ilmastointiyhteydet on varattu jokaiselle koealueelle