Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mitkä ovat lasituulettimen edut?

Nov 03, 2017

Mitkä ovat lasikuidun Fume Hoodin edut?
Laboratorio käyttää yhtä lasikuidun Fume Hoodin eduista:
Lasikuituvahvisteinen muovi Fume Hood-pakoputkisto, tärkein kemiallinen laboratoriotesti, tapahtui monenlaisia ​​haitallisia kaasuja, hajua, kosteutta ja syttyviä, räjähtäviä, syövyttäviä aineita käyttäjien turvallisuuden suojelemiseksi, laboratorioiden epäpuhtauksien välttämiseksi Diffuusio, lasikuituiset savuputket epäpuhtauksien lähteiden läheisyydessä, FRP-savupiippuja käytetään pieninä määrinä vain erittäin haitallisissa ja vaarallisissa kaasuissa ja suurissa määrissä lämpöä käytetään testaukseen.
Laboratoriokäyttö lasikuitu Fume Hood kaksi etua:
Lasikuituputket toimivat vain lisätoiminnoksi laboratorioon. Olisi harkittava testiympäristön parantamista ja asteittaista siirtymistä Fume Hoodsin laboratoriokokeisiin, mikä edellyttää sellaisten laitteiden toimintaa, jotka sopivat parhaiten käytettäväksi FRP-savuhormeissa. Erityisesti uuden laboratorion on oltava ilmastoitu, joten Fume Hoodin rakentamisen suunnitteluvaiheen alussa digitaalisen ilmastointijärjestelmän avulla.
Laboratoriokäyttö lasikuitu Fume Hood kolme etua:
Lasikuitulujitteinen muovi Fume Hood on erittäin tärkeä asema biokemiallisessa laboratoriossa, parantaa laboratorioympäristöä, parantaa saniteettitiloja ja parantaa työtehokkuuden näkökohtia, kuten kuituliesi Fume Hoodia jokaisella päivällä.
Laboratory Fume Hood ja ilmastointilaitteiden ilmastointisuunnittelun vaatimukset, päätehtävänä on turvallinen ja mukava työympäristö. Ilmanvaihto keskittyy pääasiassa laboratoriotyöntekijöiden fyysiseen hyvinvointiin ja työvoiman ylläpitoon työympäristössä.
Laboratoriopuhaltimet Kaikki raitisilma on ulkona, 100% ilmastettu ulkona ja Fume Hood-pakoputki ei kierrä sisätiloissa. Kemikaalilaboratorion ilmastointia koskeva pyyntö on yli 10 kertaa tunnissa, fyysinen laboratorio on yli 10 kertaa tunnissa ja ilmanvaihto laboratorion ollessa tyhjänä voidaan vähentää 6 kertaa.
Osa laboratorion makeup-ilmaa ilmastointilaitteesta suoraan laboratorion raittiiseen ilmaan, paikallinen raitisilma, joka perustuu laboratoriopakoputkiston muutosten määrään; toinen osa ilmastointilaitetta ei-laboratorioalueella kävelytie, huone jälkeen Laboratorion ovi laastari antaa. Laboratorion negatiivinen paine lähetyksen, poistoilman tilavuuden kautta ja lähetä poistokaasun asento täyttääkseen ilman virastosta, hallintahuoneesta, käytävistä ja kokeellisen materiaalitilan vaarasta. Fume Hoodin sijainti sijaitsee kaukana ilmatoiminnosta, suuresta keskushermostilasta, kävelypaikasta ja ilman raikasta ilmaa.
Ensinnäkin laboratorion Fume Hood, jolla saavutetaan ilmanvaihto, laboratorion Fume Hood -rakenne on erittäin tärkeä, meidän on kiinnitettävä huomiota siihen, että se ei ole liian tiivistetty, ja jotkut ammatilliset suunnittelijat fyysisten laskutoimitusten jälkeen pystyvät suunnittelemaan pätevän ilmanvaihtoa kaappi. Toiseksi laboratorion Fume Hoodin valinta on erittäin tärkeää, nyt kaikki Fume Hoodin teräksen, lasin ja puun aromit, luonnollisesti hyvä kosteuden kestävyys puuhun, ja puinen tuntuma on hyvä. Perinteisessä laboratoriossa Fume Hood käyttää puuta tietoja, puun suhteellinen hinta on arvokkaampaa, erityisesti joitain puhtaita puutietoja.
Nyt yhteiskunnan kehittymisen myötä testilaitteiden kysyntä on myös nousussa ja korkeammassa. Myös Fume Hoods -yhdistelmän valmistajat parantavat jatkuvasti. Ensimmäiset laboratoriot, jotka hyväksyvät olosuhteet, yleensä ottavat käyttöön tuodut höyryhuovat. Kuitenkin viimeaikaisella kotimaisella tuotantoprosessilla Kotimaisen tuotteen ja ulkomaisen tuotteen välillä ei ole paljon eroa. Tavarat yhdellä tuotteella eivät edes ole yhtä hyviä kuin kotimaiset tuotteet.