Etusivu > Uutiset > Sisältö

Ilmanvaihtokaappi orgaanisen huurunpoiston hoitoon

Jun 23, 2017

Ilmanvaihtokaappi orgaanisen Fume Hoodin käsittelyyn
Orgaaninen Fume Hood-käsittely viittaa erilaisten teknisten toimenpiteiden käyttöön erilaisilla tavoilla vähentää öljyn kulutusta, vähentää orgaanisten liuottimien määrää tai pakokaasun puhdistusta orgaanisen Fume Hoodin saastumisen estämiseksi. Orgaaniset pakokaasupäästölähteet ovat laajalti jakautuneet Saastumisen ehkäisemiseksi, vähentämällä öljyvahinkojen vähentämistä orgaanisten liuottimien määrää orgaanisen jätteen syntymisen ja purkamisen vähentämiseksi, pakokaasunpuhdistus on tällä hetkellä toteuttamiskelpoinen. Yleisesti käytetyt menetelmät ovat adsorptio, imeytyminen, katalyyttinen palaminen, lämpöpalaminen ja niin edelleen. Valinta puhdistusmenetelmien olisi perustuttava erityisiä olosuhteita läänin valinta edullisia, vähemmän energiankulutusta, ei sekundaarinen saastuminen menetelmä, niin pitkälle kuin mahdollista haittaa, täydellinen hyödyntämisen ainesosien ja hukkalämmön. Useimmissa tapauksissa petrokemian teollisuus, joka johtuu pakokaasun suuresta pitoisuudesta, kondensaation, imeytymisen, suoran palamisen ja muiden menetelmien käytöstä; Maalirakentaminen, painaminen ja muut teollisuudenalat johtuen alhaisesta pakokaasun pitoisuudesta, adsorption, katalyyttisen palamisen ja muiden menetelmien käytöstä.
Suurin osa tuuletushuoneen nykyisistä lasilevyistä on liukuvasti sijoitettu savuhormiston keskelle, mikä vaatii käyttäjän työntämään manuaalisesti ylös tai alas, epämukavalla toiminnalla ja aikaa vievillä ja vaivalloisilla vikoilla. Elektronisten ohjauskomponenttien tuuletuskaappi on pääasiassa valojen, puhaltimien ja veden hallitsemista varten. Näiden elektronisten komponenttien on painettava manuaalisesti vastaava ohjauspainike loppuun, mutta koska laboratorion toimitukset ovat pääasiassa kemikaaleja ja myrkyllisiä ja vaarallisia kemikaaleja, on väistämätöntä, että Kädet altistuvat haitallisille kohteille, pitkäaikainen kertyminen, käyttäjän terveydentila ja pitkäaikainen huurun käyttö aiheuttavat tietyn vaaran. Jotta laitteen ja tarvikkeiden koskettaminen koskettaisiin mahdollisimman vähän, tarvitaan Savuhuppu Windows, valot, laitteiden ja laitteiden tuulettimet.
Puheentunnistus Hajuaukon koostumus sisältää lähinnä mikrokontrollereita (MCU), äänentunnistusmoduulin, langattoman mikrofonin, kaiuttimet, moottorit, ketjut, karkaistu lasi-ikkunat, valaisinputket, puhaltimet.

Niistä mikrokontrolleri, äänentunnistusmoduuli, kaiuttimet, langaton mikrofonivastaanotin, joka on integroitu kaapin oikean puoleisen sivun eteen, kaappiin upotettu mikrokontrolleri ja äänentunnistusmoduuli sekä kaiutin ja langaton mikrofonivastaanotin altistuvat pinnat. Moottori ja käyttöketju on yhdistetty toisiinsa ja sijoitettu lasiikkunan yläosaan kaappiin, jotta lasin ikkuna nousisi tai putoisi. Langattomaan mikrofoniovastaanottimeen sopiva langaton mikrofoni siirretään kokeilijalle. Huuhteluputken kaappiin on kussakin osassa: moottori, tuuletin, valoputki vastaavan käyttöpiirin ja mikro-ohjaimen kautta.