Etusivu > Uutiset > Sisältö

Jakaa edut Custom Medical Furniture

Sep 21, 2017

Jaa henkilökohtaisen lääketieteellisen kaluston hyödyt
Käyttäjäkokemuksen lopputuloksesta yksityiset mukautetut lääketieteelliset huonekalut voivat vastata paremmin käyttäjien, erityisesti sairaalan tarpeisiin. Lääkinnällinen huonekalut on toimistoympäristön todellinen mittaus ja alueen todellinen käyttö; Toiseksi Office Medical Furniture voidaan hankkia Kustannusbudjetti valita entistä kustannustehokkaampia materiaaleja, tyylejä ja muita mukautettuja Lääketieteellisiä huonekaluja: hyvä prosessi, perus ympäristönsuojelu voidaan taata, voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeiden mukaan.
1, tuotantopaikka: tehtaan tuotanto työpaja, ei ole leikkiä tuotannossa lääkinnällisten huonekalujen alalla kaikki ongelmat.
2, laitteiden käyttö: sähköiset avoimet materiaalit sahat, maalaa huone, tuotannon taso suuresti parantunut, tuotteen tarkkuus, tarkkuus parantunut huomattavasti; automaattinen reunasuihkukone, jokaiselle levylle tehdään reuna, ja sitä ympäröi reunus, vapautetaan pienet haitalliset kaasut.
3, arkin käyttö: MDF, lastulevy, massiivipuu ja niin edelleen.
4, tuotantoprosessi: yhdistelmä keinotekoisia ja mekaanisia, suuret elektroniset avoimet sahat, automaattinen edge banding koneen käyttö, niin että huomattava kasvu tuotantokapasiteettia, säästää työaikaa, yksittäinen tuote maksaa merkittävästi pienentynyt.
5, ympäristönsuojelun taso: valmiiden lääketieteellisten huonekalujen kanssa on erilainen kuin ensimmäinen, suurin osa mukautetuista lääketieteellisistä huonekaluista levyn käytöstä teki neljän reunan reunakäsittelyn siten, että ympäristönsuojelun rooli on maksimoida formaldehydin väheneminen ja muu haitallinen kaasun yksikköaika. Toiseksi nykyiset markkinat, lääkinnällisten huonekalujen brändien ensilinjan räätälöinti markkinoilla ovat eräitä tärkeimmistä brändeistä ja kansainvälisistä levyjen tuotemerkeistä ongelmien ilmetessä, aktiivinen tarkistus.
6, koordinoinnin tuote ja sisustus: Orse Custom Medical Furniture suositteli kuluttajan ensimmäisen muotoilun Medical Furniture -työkaluja ja tekisi sitten kokonaisvaltaisen suunnittelun niin, että kodinparannussuunnittelu viittaisi Medical Furniture -ohjelmaan tekemään kodinrakennuksen suunnittelua.
7, henkilökohtainen: Tämä on paras mukautettu Medical Furniture alalla, mukautetun Medical Furniture näyttää, on vastata asiakkaiden tarpeisiin enemmän yksittäisiä tavaroita.
Sairaalan leikkaussali Lääketieteellisten huonekalujen kunnossapito, jolla varmistetaan sairaalan leikkausprosessin laatu, on myös keskeinen rooli. Tiedot osoittavat, että sairaalan puhdas huoneen henkilökunta yhtäkkiä pyörtyi, tutkimus toisaalta on uusi tuulenlämmitin ennen tehokasta suodatusta, putki asiaa koskevia osia on vakavasti estetty, koska ei ole kunnossapitoa, joten ei tuoretta ilmaa hengitysteitse , sekä ilmastointilaatikko Osa tuulettimesta bändistä, kokonaistilavuudesta ja pienestä, mikä johtaa suhteellisen puhtaaseen huoneeseen puhdas, heikot ihmiset pitkäaikaisessa hypoksia huoneessa näyttävät pyörtyä.
Toinen esimerkki lääkinnällisistä huonekaluista sairaalan puhdasta leikkauspukua yhtäkkiä havaittiin äkillisesti bakteereiden lisääntymisenä, voi lopettaa vain leikkauksen tutkinnan. Tuloksissa havaittiin, että suodattimen yläpuolella oleva piste on näkyvissä silmän aukkoina. Tekniikka uskoi, että porsaanreikä oli jo olemassa. Ongelmana on yleensä suodatin ei tarkistaa vuotojärjestelmä, jos avaat usein aukko tarkistaa, tämä ongelma ei ole vaikea löytää, ajaa yhteisiä ongelmia ja ratkaisuja, yllä mainitun keskustelun, näemme, suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito On varmistettava, että sairaalan puhtaan huoneen laatu Trinity, ovat välttämättömiä. Me vain suunnittelu varmistaa, että puhtaan huoneen piirustukset toiminnallinen järkevyys, piirustusten mukaisesti tiukasti piirustusten mukaisesti puhtaan huoneen laadunvalvonta prosessi, tavanomaisessa puhdas huoneen suunnittelu huomiota säännölliseen tarkastukseen ja huoltoon, Medical Huonekalut, jotta varmistetaan yleinen laadunvalvonta näkökulmasta puhdas huone Hankkeen laatu. [Negatiivinen painehoitohuone liuos] potilaille, joilla on tartuntatautien leikkaus, pitäisi luoda negatiivinen paine puhdas leikkaussali. Menetelmä: Pitäisi lisätä pakopuhallinta ja muita tehokkaita keinoja pakokaasun säätämiseen niin, että puhdas leikkauspaikka olisi negatiivisesta paineesta alipaineeseen. Tulokset: Lääketieteelliset huonekalut Puhdas alue, jossa ilmanpaine hallitsee ilmavirtaa, absorboi haitallisia kaasuja, puhdistaa sisäilmaa. Johtopäätös: Negatiivisen paineen hoitohuoneen käyttö voi periaatteessa ohjata ja ratkaista leikkaushuoneen ilmansaasteongelmia.