Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratorion ilmanvaihtojärjestelmien kehittämisen kolme vaihetta

Jul 18, 2018

Laboratorion ilmanvaihtojärjestelmä on laboratorion rakentamisen pääprojekti. Mihin kehitysvaiheisiin se sitten on mennyt? Kun olet lukenut tiedot Xiaobianista, saat vastauksia. Katsotaanpa kavereita, jotka haluavat tietää

7.18.jpg

Laboratorion ilmanvaihtojärjestelmä on kokenut kolme kehitysvaihetta: vakioilman tilavuusjärjestelmä, kaksoisilman tilavuusjärjestelmä ja vaihtelevan ilman tilavuusjärjestelmä.

1. Kiinteän ilman tilavuusjärjestelmän pakopuhallin ottaa käyttöön yhden nopeuden kiinteän taajuuspuhaltimen, ja poistoilman tilavuus on periaatteessa muuttumaton. Järjestelmä ei voi säätää ilman tilavuutta ilmanpoistokaapelien lukumäärän ja ilmanpoistokaapin oven avauskorkeuden mukaan. Siksi ei ole tarkoituksenmukaista käyttää ilmanpoistokaapelia järjestelmään. Yli kolmella järjestelmällä on pienien investointien ja yksinkertaisen valvonnan edut.

2, kaksinkertainen ilmamäärän järjestelmä pakopuhallin käyttää kaksinopeuksinen puhallin verrattuna kiinteä ilman tilavuusjärjestelmä on parantunut, mutta ei ole perusteellisesti muuttaa puutteita kiinteä ilman tilavuus järjestelmä, järjestelmän pitäisi olla enintään 5 poistoilman kaapit, nykyinen sovellus ei ole paljon.

3. Vaihtelevan ilman tilavuusjärjestelmän pakopuhallin sovittaa taajuusmuuntopuhaltimen ja paineanturi on sijoitettu poistoilman pääilmakanavaan ja paineanturin mittaamaa painea verrataan asetettuun painearvoon ja nopeusanturi puhallin säädetään taajuusmuuttajan avulla, jotta ilman tilavuus säädettäisiin. Vaihtelevan ilman tilavuusjärjestelmässä poistoilma-kaappiin käytetään pinnan tuulennopeuden säätöä ja tunnistinalueen infrapunasensoria käytetään tunnistamaan ilmanpainekaapin edessä olevan henkilökunnan läsnäolo tai poissaolon valvomaan tuulen nopeutta kaapin julkisivu. Kun kuljettaja näkyy ilmanpoistokaapin edessä, infrapuna-anturin antosignaali Pakoputken tuulen nopeus asetetaan suuren poistoilmavolyymitilan mukaan. Tällä hetkellä pakoputken tuulen nopeutta säädetään 0,5 m / s. Kun operaattori lähtee, infrapuna-anturi antaa signaalin ja pakoputken tuulen nopeus on asetettu. Pakoputkimen äänenvoimakkuuden säätötilaan pakoputken tuulen nopeutta säädetään 0,3 m / s. Kun laboratoriossa ei ole yhtään, pakopaneeli asetetaan vähimmäisilmailman tilaan, eli pakokaasun pakokaasutila säilyy. Pakokaasukotelossa ja putkistossa säilytetään alipaine, jotta myrkylliset ja haitalliset kaasut eivät ole vapautettuja. Joskus laboratorion vähimmäisilmailman tilavuusvaatimuksen täyttämiseksi huoneeseen tulee myös varustaa ylimääräinen poistoilma. Kun pakokaasun poistoilman tilavuus ei täytä laboratorion minimirajaa Kun ilmamäärä vaaditaan, avustava poistoilma avautuu automaattisesti, jotta laboratoriossa on mahdollisimman pieni poistoilman tilavuus. Järjestelmällä on seuraavat edut:

1 Koekäytön aikana pakokaapin oven avautumistaso muuttuu suuresti ja pinnan tuulennopeuden säätö on erittäin kohtuullinen. Verrattuna perinteiseen vakioilman tilavuusjärjestelmään juokseva energiankulutus säästyy paljon, ja vaikutukset käyttäjän turvallisuuteen ja kokeelliseen tarkkuuteen vaikuttavat. Suotuisampi;

2 Järjestelmässä voi olla useita pakokaappeja, jotka voivat jakaa yhden pääputken ja tuulivoimalat ovat keskittyneet, mikä edesauttaa laboratorion prosessisuunnittelua ja vähentää maaperän rakennushintaa.

3 Koska useat pakokaasut käyttävät pakojärjestelmää, varsinaisessa työprosessissa pakokaappi ei voi saavuttaa suurinta poistoilman määrää samanaikaisesti. Siksi voidaan valita tietty samanaikainen käyttökerroin poistoilmalaitteen ja pääilmakanavan valinnassa. , pienempi kuin kiinteän ilman tilavuusjärjestelmä;

4 Poistoilman keskittymisestä johtuen energiaa ja poistoilmaa on helppo palauttaa.

Olen nähnyt laboratorion ilmanvaihtojärjestelmän kehitysvaiheen. Jos haluat rakentaa tai kunnostaa laboratorioventtiiliä, voit ottaa meihin yhteyttä. Shenzhen Chuangmei Industrial Co., Ltd. on erikoistunut korkealaatuisten laboratoriobrändien rakentamiseen ja on aina ollut johtava turvallisuusratkaisujen kokonaisratkaisu. .