Etusivu > Uutiset > Sisältö

On olemassa useita erilaisia laboratoriossa puhdistus hankkeita

Sep 07, 2018

Miten luokittelu laboratoriossa puhdistus engineering eriytetty? BOKA Xiaobian kertoo!

Ensinnäkin puhdistus hankkeen turbulentti virtaus (turbulentti virtaus)

Ilma tulee huone Ilmastointi-ruudusta ilmakanavat ja ilmansuodatin (HEPA) huone ja palauttaa ilmaan osio Seinälevy tai Koho-kerros molemmin puolin clean room. Ilmavirran liikkuu-lineaarinen liike ja on epäsäännöllinen levoton tai eddy nykytilasta. Tämä on sopiva sijainti vuosiluokilla 1 000-100 000.

Edut: yksinkertainen rakenne, ammua elimistö rakennuskustannuksia, helppoa laajentamisen siisti erityistarkoituksiin paikoin voidaan käyttää yhdessä pölytön workbench parantaa sijainti.

Haitat: Turbulentti virtaus aiheuttaa pölyä on vaikea vastuuvapauden sisätila, joka on helppo saastuttaa prosessin tuotteet. Lisäksi järjestelmä pysäyttää ja sitten aktivoida, kestää kauan päästä kysynnän puhtaus.

9.07.jpg

Toiseksi, puhdistus Laminaarinen virtaus (Laminaarinen)

Laminaarista ilmavirran siirtyy yhtenäinen viiva ja ilma tulee huoneeseen suodatin kattavuus 100 % ja palautetaan Koho-kerros tai osion levyt molemmin puolin. Tällainen sopii käytettäväksi ympäristöissä, jossa huone on vaaditun korkea. Yleensä sijainti-luokka on Class1 ~ 100. Tyyppi voidaan jakaa kahteen tyyppiin:

(1) vaaka laminaarivirtaushuuvat tyyppi: vaaka ilmaa puhalletaan suodattimen yhteen suuntaan, ja vastakkaiselle seinälle edestakaisten järjestelmä palaa tuuli ja pöly päästetään ulkopuolelta Tuulensuunta ja saasteiden loppupään puolella on yleensä vakava.

Edut: Rakenne on yksinkertainen ja voidaan vakauttaa lyhyessä ajassa operaation jälkeen.

Haitat: Rakennuskustannuksista on suurempi kuin turbulentti virtaus ja sisäilman tila ei ole helppo laajentaa.

(2) vertikaaliset laminaarivirtaushuuvat: enimmäismäärän huoneeseen kuuluu täysin ULPA suodatin ja ilma puhalletaan ylhäältä alas, voi saada suurempi puhtaus. Prosessin tai työntekijän henkilökunta syntyvää pölyä voidaan nopeasti laskea ulkopuolella vaikuttamatta muut työtilat.

Edut: Helppo hallinta, vakaan toiminnan lyhyessä ajassa aikaa ja vaikea vaikuttaa toiminnon tilan tai operaattori.

Haitat: korkeat rakennuskustannukset vaikeuksia joustava käyttää tilaa, katto ripustimet miehittää runsaasti tilaa, huolto ja suodattimet on enemmän hankala.

Kolmanneksi puhdistus engineering komposiitti (Mixed tyyppi)

Yhdistelmätyyppi yhdistää turbulentti virtaus ja laminaarivirtaushuuvat antaa osittain super puhdasta ilmaa.

(1) puhdas tunnelin: 100 % kattavuus alue tai työalueella HEPA tai ULPA suodattimia puhtaus tason yli 10 säästää asennus- ja kustannuksia. Tällaista työtä on eristää operaattorin työalueen tuotteen ja koneen huolto jotta työtä ja laatua, kun kone on korjattu. Useimmat ULSI-prosessit käyttävät tätä.

Puhdas tunneli on kaksi etua: A. elastinen laajennus on helppoa; B. voidaan helposti suorittaa huolto-alueella kun korjaus laitteita.

(2) puhdas putki: Kirjoita ja puhdistaa automaattinen tuotantolinja, jonka avulla tuotteen virtaa kulkee ja nostaa puhtaus on yli 100. Koska tuotteen, toiminnanharjoittajan ja pölyä ympäristöön ovat erillään toisistaan, pieni määrä ilmaa voidaan käyttää saada hyvä puhtaus, joka säästää energiaa, ja ei ole Manuaalinen automaattinen tuotantolinja sopivin käyttö. Sitä sovelletaan lääketeollisuus, elintarviketeollisuus ja puolijohde industries.

(3) yhdistetty sijainti: Puhdista puhtaus taso tuotteiden jalostuksen clean room-allasalue siisti arvo on 10, 000 ~ 100, 000-10 ~ 1000 taso tuotanto; puhdas workbench, puhdasta suojista ja puhdasta ilmaa kaapit ovat esimerkkejä tällaisesta.

Puhdas suunnittelutarve irtoa: pieni tilaa antistaattinen muoviliina myrskyisä sijainti avaruudessa erillinen HEPA-tai ULPA ja ilmastointi puhallin ryhmän tullut ylemmän tason puhdasta tilaa arvosana on 10 ~ 1000 luokka, korkeus on noin 2,5 metriä toiminta-alueen on noin 10m 2 tai pienempi, ja neljä pilaria on varustettu irtainta pyöriä, joka voidaan käyttää kimmoisuutta.

BOKA Lab high-end customization on yhden luukun palvelu alusta, kuten vihreä tutkimuksen rakennus suunnittelu ja design, laboratorio yleinen suunnittelu, neuvonnan, laboratorion sisäinen Rakennustekniikka, laboratorio huonekalut tuotteiden asiakaskohtaisten laboratorion väline tarvikkeet, laboratorion toiminnan ylläpito ja kokeilu. Laboratorion high-end mukauttaa kuten tietoa siirtäminen, laboratorion verkossa mall kuuleminen, laboratorio offline kokemus Kirjasto kokemus.