Etusivu > Uutiset > Sisältö

Tila ja lämpötila ja kosteus testaus tietoa alan

Apr 25, 2018

Tieteen ja teknologian innovaatioiden ja taloudellisen kehityksen aikakausi on olemassa lukuisia valmistajia tuottamaan lämpötila ja kosteus testaus chambers. Teollisuuden tilastojen mukaan ympäristön markkinoilla ympäristön testauslaitteet voidaan myös katsoa tietoja iästä. Myös kokeellinen laitteen korkean lämpötilan ikääntyminen huoneet on suunniteltu ja asiakaspalvelusta. Ihanteellinen laitteet. Samalla tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita on high-end tuote markkinoille, myös yleisimmät ja vahingollisimmat perusta ilmakehän korkea lämpötila testaus, heidän ympäristöalan prioriteetti.


Koetukselle todentaminen hanke on ympäristön luotettavuus tarkastustesti, joka sisältää: sähkö suorituskyvyn ja luotettavuuden tarkastusta, ikääntyminen testi ja kuljetus ympäristön sopeutumiskykyä todentaminen (random satunnainen heilahtelu koekäyttää, satunnainen heilahtelu koekäyttää, paljain metalli pudotuskoe, jne.) , EMC todentaminen (power tarjontapuolen häiriö jännite, säteilevä Häiriökentän voimakkuus, jne) lämpöä hajoamista/kohina todentaminen, järjestelmä elämän simulointi näppäimistö elämän testata, LCD Kara testi, RoHS tarkastus, jne. RoHS-testi on EU-standardin. RoHS-tester käyttää sen analyysimenetelmän periaate X-ray fluoresenssi a.Spektrometria havaita valmistetun digitaalinen tuotteitamme, kuten tablet PC, raskasmetalli-sisältöä ja ohjaa raskasmetalli sisällön vahingoittaa ihmisen kehon ja ympäristöä. Soveltamisalaan ja monet standardimme ovat korkeammat kuin kansallisten ja kansainvälisten vaatimusten kuten jopa 42-standardeihin myrkyllisiä ja vaarallisia aineita laadunvalvontastandardeja on paljon suurempi kuin RoHS standard.


Tuotteiden suorituskyvyn ja varmistaa tuotteiden kehittänyt ja valmistanut yritys, yhtiö on kulunut ISO9001 laatujärjestelmän ja ISO 14000 ympäristöjärjestelmän QC080000, myrkyllisiä ja vaarallisia aineen sertifiointi. Eri järjestelmät ovat eri keskittyy. Esimerkiksi QC080000 myrkyllisiä ja vaarallisia aine sertifiointi keskittyy enemmän ympäristönsuojeluun. On kuitenkin vain yksi tarkoitus, nimittäin tuotteiden laadun ja turvallisuuden.