Etusivu > Uutiset > Sisältö

Valtion neuvoston turvakomitea videoneuvottelun pidetystä turvallisuusjohtamisen yliopistojen laboratorioiden

Jan 05, 2019

Eilen valtioneuvoston turvakomitea toimisto järjesti video laboratorio turvallisuusjohtamisen korkeakouluissa ja yliopistoissa, panemalla ne asianmukaisesti täytäntöön puolueen keskuskomitea ohjeet, valtio-neuvosto johtava toverit, syvästi opiksemme ”12·26” suuronnettomuuksien Pekingin Jiaotong yliopiston ja edistettävä kokeilu yliopistoissa ja korkeakouluissa. Vastuu turvallisuudenhallinta on toteutettu. Sun Huashan, apulaisjohtaja valtioneuvoston Security Council ja apulaisjohtaja hätätilanteiden hallinta-osaston osallistui kokoukseen ja piti puheen.

Kokouksen huomautti, että viime vuosina yliopisto laboratorio turvallisuus-onnettomuuksia on tapahtunut aika ajoin aiheuttaa uhreja, vaikuttaa ihmisten turvallisuuden ja opiskelijoiden ja opettajien turvallisuuden tunnetta. Se paljastui turvallisuusjohtamisen yliopistojen laboratorioiden Kiinassa ei ole toteutettu, management-järjestelmä ei ole täydellinen, että vaara on vaarallista. Turvallisuuden hallinta artikkeleita ei ole paikalla laittoman toiminnon kokeellinen henkilöstön ja yksiköiden turvallisuusvalvontaa heikkoja lenkkejä.

Kokous korosti, että kaikki korkeakoulut ja yliopistot tulisi vahvistaa laboratorio vastuu turvajärjestelmä, rakentaminen syventää täytäntöönpanoa turvallisuuden johdon vastuualueet kouluissa, toissijaiset yksiköt kolmella tasolla ja laboratorioissa; parantaa ja toteuttaa eri hallintajärjestelmät saavuttamiseksi koko prosessin laboratorio turvallisuus ja kaikki osat. Kokonaisvaltainen hallinta ja valvonta; vahvistaa hallinta kaikilta osin hankintoja, kuljetus, varastointi ja käyttö vaarallisten aineiden laboratoriossa; vahvistaa turvallisuuden tarkastus laboratorioiden, tarkista kattavasti piileviä riskejä eri linkkejä; Kiinnitä huomiota turvallisuuteen julkisuutta ja koulutus, ja jatkuvasti parantaa opettajien ja opiskelijoiden turvallisuutta. tietämyksen taso.

Kokouksessa vaadittiin kaikki alueet ja departementit olisi välittömästi tutkia ja laatia vastatoimia campus turvallisuutta, varsinkin turvallisuuden laboratoriotyöt, ottaa käyttöön ja suorittaa laboratorio vaaran turvallisuustutkinnan, metsänhoito, luettelo piilevät ongelmat ja luettelo huoltoa ja selkeä vastuu. Valvoa ja kehotamme yliopistoja suorittavat tehtävänsä, tarkista siinä järjestyksessä, korjaamme siinä järjestyksessä, ymmärtää suljetun tuotekierron hallinta, ja jatkuvasti parantaa ja parantaa pitkän aikavälin yliopiston johdon.

Qiong, apulaisjohtaja palo- ja pelastus puhemiehistön hätä-asioiden ministeriö puheenjohtajana kokouksen ja pyysi palo turvallisuustoimet. Sun Hao, Vice opetusministeri järjestää ja toimisi turvallisuusjohtamisen yliopistojen laboratorioiden käyttöön. Yksiköiden päälliköt ja toimistot kehittämistä ja uudistus komissiolle, tiede ja tekniikka, teollisuus ja tietotekniikan ja Emergency Management Department osallistui kokoukseen.

Lähde: Emergency osasto Kiinan kansantasavallasta