Etusivu > Uutiset > Sisältö

Työn työpöydän rooli kokeessa

Sep 01, 2017

Lab-työpöytien rooli kokeessa
Nähdään edellä otsikko ajatella laboratorion sisällä on tärkeämpää Lab työpöytiä, ellei tämä asia pelkään, että sitä ei voida kutsua laboratoriobar niin, että niin kauan kuin ihmiset, jotka ovat päässeet laboratoriossa tietää, että laboratoriot, jotka ovat välttämättömiä laboratorion työpöytiä varten. Ja riippumatta siitä, millaista laboratoriota laboratoriotyöt ovat jotain, mitä täytyy olla. Sitten laboratoriopenkki laboratoriossa, joka lopulta on mikä rooli, niin että riippumatta laboratoriosta, jossa on laboratoriotyöskentelyä?
Jos haluat sanoa, että laboratoriopenkki laboratorion roolissa, niin ensimmäinen pitäisi olla laboratorion luokittelusta, koska erilaiset laboratoriot, joilla on eri laboratorion työpöydät ja nämä eri laboratoriotaulukot. sama.
Ensinnäkin on tavallinen laboratorio, tällainen laboratorio koulu, jossa suurin osa paikoista, ja näissä laboratorioissa tehdään enimmäkseen pieniä kokeita. Niinpä laboratoriopöydän käyttö on myös hyvin yleistä, se on periaatteessa eräänlainen pöytä, jossa on laatikko. Joten yleisin laboratorio penkki, sitten yleinen on pelata asia ja laittaa roolin koelaitteiden.
Ja biokemiallisessa laboratoriossa laboratorio penkki on erityisen paljon, koska tällainen kokeilu yleensä käyttää paljon reagenssien nestettä tällaista asiaa. Joten laboratorion penkkien yläpuolella olevat yleiset laitteet varustetaan testitelineillä ja muilla esineillä, kun koe laittaa nämä koeputket ja vastaavat. Oikealla puolella on joitain Lab-työpöytiä, joissa on pesuallas, joka asennetaan laboratoriossa katujen ollessa vesiputkia. Tällaiset laboratoriotasot ovat myös pääasiassa kemian laboratorioissa tai fysikaalisissa laboratorioissa. Koska tällainen laboratoriopenkki on yleensä kuollut niissä, jotka usein tarvitsevat laboratorion vettä, tällainen muotoilu on erittäin kätevää kokeellisen veden ollessa.
Keskuslaboratorio, koska kokeilijan voi liikkua vapaasti, liikennealue on suuri, helppo evakuoida turvallisesti. Keskuslaboratorioiden välissä on oltava sopiva turvaetäisyys, yleensä vähintään 130 cm. Kuitenkin jos laboratorion työpöydät ovat erikoislaitteita (kuten kaasupulloja jne.), Laboratoriotaulukoiden välillä tulisi olla 160-180 cm. Koska viereisen keskuslaboratorion pöydän operaattoria käytetään "takaisin taaksepäin" tavalla, väliseinä voidaan tarvittaessa lisätä laboratoriotaulukon kanavan keskelle palavasta materiaalista kemikaalien estämiseksi naarmuilta henkilöiltä . Tällä hetkellä keskuslaboratorioiden keskipisteen välinen etäisyys tulisi lisätä asianmukaisesti.
Laboratorion sivupöydän osalta on myös täytettävä edellä mainitut turvavälin vaatimukset. Lisäksi luonnollisen valon laboratoriossa laboratorion ei tulisi olla samansuuntainen ikkunan ulkoseinien kanssa tai kun kokeellinen henkilökunta takaisin ikkunaan, pöydän laboratorion puoli tuottamaan omaa varjoaan ja kasvot ikkunasta, voi tuottaa häikäisevää valoa.
Tällä hetkellä Lab työpöydät ovat pääosin jaettu teräs, teräs, kaikki kolme puuta, kuluttajien on ensin kysyttävä valmistajat tuotteen materiaali, allekirjoitettu sopimus on myös kirjoittanut selvä. Kuluttajat materiaalien valinnassa, mutta etukäteen tekemällä kotitehtäviä tai tuntemien ystävien tunnistamiseksi, eivät saa kuunnella valmistajan sanoja.
Kuluttajat valittaessa laitteiston lisävarusteita, tulisi kiinnittää huomiota materiaaliin ja muihin ongelmiin. Koska mukautettu laboratoriotaulukko, jos laitteistotarvikkeiden huono laatu, Lab-työpöydät ovat alttiita suistumiselle, ei sileitä, meluisia ja muita ongelmia, ja hyvä laboratoriotaulun liukumäki ei värise, sileä rakenne.
Lab-työpöytien tulee olla mahdollisimman lähellä eheyden säilyttämistä, ja niiden tulisi myös minimoida sitoutuminen, eikä niitä voi yhdistää pituussuunnassa. Tarkista, onko Lab-työpöydissä kaivantoa ulkoreunan alapuolella, tarkista veden, sähkön, ilman ja kanaviston sijainti ja liitäntä, tarkista, poikkeaa suunnittelusta ja ilmoittaa lopullisen ratkaisun ajoissa.
Lab-työpöydät asennuksessa on joitain pieniä yksityiskohtia, jotka on kiinnitettävä huomiota, kuten laitteen pintaa, ei saa sijoittaa teräviä työkaluja, jotta vältettäisiin naarmuuntuminen laitteiden pinnalle, laastarit tai liitokset, jotka täytetään tiivisteellä, kosketukset veden kanssa vedenpitävyystestiin, Kosketus syövyttäviin materiaaleihin Laboratorio Työstöt korroosiota aiheuttavien materiaalien, jne., kokeellisen henkilökunnan ja Lab Workops -asentajien tarpeiden yhdistämiseksi välttämättömien uudelleenkäsittely- ja materiaalijätteiden välttämiseksi.