Etusivu > Uutiset > Sisältö

Lab-huonekalujen ja ilmanvaihtojärjestelmien välinen suhde

Jul 19, 2017Lab-huonekalujen ja ilmanvaihtojärjestelmien välinen suhde

Kaikki tietävät sisällä on jaettu: Lab Huonekalut koepenkki ja pitkä arkki, korkea ark-huohokahva on erittäin tärkeä huonekaluissa, savuhuppu ilmeinen nähdä sanat tietävät, että on oltava joitain ilmanvaihtoa, ilmanvaihto olisi laskettava ilmanvaihtojärjestelmä tai Lab Huonekalujärjestelmä?

Fume hood käytetään yleensä synteesi, kemiallinen analyysi huone, fysiikan ja kemiallisten toimisto huone sisällä, kuten Lab huonekalu huppu on, koska kokeilu asiakkaiden tarpeiden määrä eroaa, normaali yksi tai kaksi pientä laboratoriota ympäri, tunnen niin savu Huppu voi käyttää yksinkertaista 2 # pieni keskipakopuhallin voi täyttää vaatimukset, nimittäin voi suoraan laittaa tuulettimen asetettu ilmanvaihto, joten mielestäni ilmanvaihtojärjestelmä voidaan sisällyttää Lab Huonekalut.

Yleinen lääketiede, kemianteollisuus synteettinen Lab Huonekalu huppu numero on paljon sisällä, niin yksinkertainen 2 # pieni tuuletin ei varmasti ole mitään takeita siitä, että tarpeet poistoilmaa, koska lisääntynyt määrä ilma putki, kyynärpää, Pieni tuuletin suoraan arkille ilmastoinnin poistoilman on oltava käsittämätön, sitten täytyy mennä suuri tuuletin, mukaan lukien suuri ilmaputki, kyynärpää, tee, laippa, sulkuventtiili, palo sähköinen venttiili, käsisäätöventtiili, kuten tuulen ja ilmanvaihto Taajuusmuunnosjärjestelmä, jotkut asiakkaat, jotka myös kohtaavat nyt PLC: n, VAV: n ja CAV: n jne., Mielestäni tämän pitäisi olla tuuletusjärjestelmä tiukassa merkityksessä.

Lopuksi mielestäni lab-huonekalut ja ilmanvaihtojärjestelmät ovat laboratoriolaitteita, laboratoriolaitteita ja meillä on perehtynyt laboratorion kaasutietojärjestelmään, laboratorion puhdistusjärjestelmään, instrumenttilaitteisiin ja niin edelleen.

Lab-huonekaluvalikoimassa on erilaisia materiaaleja, joista osa on puuta, jotkut ovat teräsmetallia, jotkin ovat terästä, eri materiaaleja voidaan soveltaa eri ympäristöihin. Jotkut huonekalumateriaalin pyynnöstä tehdyt kokeilut eivät ole suuria, eivät aiheuta suurta pilaantumista huonekaluille, vaan tarvitsee vain valita huonekalujen suhteellisen heikko materiaali, tällaiset huonekalut ovat yleensä halvempia ja vaikeampaa säilyttää.

Jos koe on usein kontaminoitunut kemiallisilla reagensseilla, kokeen aikana kokeen huonekaluilla on erityinen paino, Lab Furniture, joten sinun kannattaa valita huonekalut paremmalla laadulla. Yleisesti ottaen juuri valmistetun materiaalin on oltava paljon parempaa kuin puun laatu ja se ei ole helposti kontaminoitunut. Nyt monet kokeilulaitteet, kalusteet valitsevat kaiken teräksen materiaalin, voivat tyydyttää erilaisten kokeiden kysynnän ja helpottaa laboratoriota uuden kasvon ylläpitämiseksi. Huonekalumateriaalin muutos on väistämätöntä, että teollisuus kehittyy, ja lakkaamattomassa käytännön tutkimuksessa myös huonekaluteollisuus muuttuu joka päivä. Kalusteet ovat yhä korkealaatuisempia, mutta ihmisten vaatimukset ovat yhä korkeammat. Nyt on kokeellisia huonekaluja, jotka on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä, mikä on toinenkin innovaatio. Kaikki kokeet laboratoriolaitteissa, huonekaluissa, Lab Furniturein peläten olevan pitkällä aikavälillä, ruostuvat korroosiota, ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet, kalusteet, voivat antaa laboratorion suhteellisen puhtaassa ympäristössä pitkään, voivat myös varmistaa Että kaikki kokeelliset välineet voivat parantaa käyttöikää. Tieteen kehityksellä on joka päivä uusia muutoksia, sillä on myös uusia ja kauniimpia ja käytännöllisempia materiaaleja, jotka näkyvät maailman edessä. Tulevaisuudessa tulee olemaan uusi ja sopivampi materiaali korvata nyt, joten laboratorion korvaaminen On myös hyvin nopeasti.