Etusivu > Uutiset > Sisältö

Edellytys tullakseen johtavaksi Kiinan laboratoriojärjestelmän tehtaaksi ja vahvaksi toimittajaksi

Jul 10, 2019

Tieteen ja tekniikan nopean kehityksen myötä ihmiset ovat tehneet merkittäviä läpimurtoja tutkimussarjassa. Ja jokainen tutkimus on periaatteessa erottamaton laboratoriosta, joten laboratoriojärjestelmäteollisuus syntyi. Kuinka tulla kuitenkin johtavaksi kotimaiseksi ja kansainvälisesti tunnetuksi toimittajaksi? Tämä edellyttää yritystä, jolla on seuraavat tekijät.


1. Syvä yrityskulttuuri

Yrityskulttuuri on juurtunut jokaisen työntekijän sydämeen. Se on yrityksen liima yhdistyä eteenpäin, ja se on myös yrityksen tuotemerkki. Tällä tavoin työntekijät kohtelevat asiakkaitamme ja työtämme vastuullisella asenteella ja innostuneisuudella, ja antavat käyttäjille käsityksen luottamus ja läpimurtoja tuotteisiin.

BOKA&# 39: n yrityskulttuuria

a.Nopeus: Nopea vastaus, vastaa asiakkaille' tarvitsee ensimmäistä kertaa

b.Asenne: Jokaiseen tapahtumaan kohtaa positiivinen, innostunut henki ja vakava vastuullinen asenne

c.Vahvuus: Käsittely jokaisessa tapahtumassa huolellisesti, ihanasti ja ajankohtaisesti

2.Täydellinen joukkue ja tiukka johto

Lahjakkuus on elinvoiman lähde liiketoiminnan kehittämiselle. Hyvällä yrityksellä on oltava joukkue, joka pystyy parhaiten voittamaan.Otetaan BOKA-esimerkki esimerkkinä, meillä on kykevä joukkue, johon kuuluvat johtajat, prosessinsinöörit, putkiinsinöörit, laiteinsinöörit, rakennesuunnittelijat, rakennusinsinöörit ja kustannusinsinöörit, jotta koko joukkue takaa, että voimme työskennellä asiakkaiden kanssa. Saavuta tiukka ja riittävä tekninen viestintä tarjotakseen käyttäjille korkealaatuiset vaatimukset täyttävät suunnitteluratkaisut; Samalla he voivat valvoa ja hallita projektien toteutusta asiakkaille, hallita laatua, aikataulua ja kustannuksia.

3.Vaikea tuotanto- ja toimituskapasiteetti

Yrityskulttuurin ja tiimin lisäksi toinen tärkeä tekijä on hyvän yrityksen&# 39 oma tuotanto- ja toimituskyky. Neuvotteltuaan yrityksen asiakkaan kanssa yrityksen on suoritettava vastaavat tuotantotehtävät nopeimmin ja vakavimmalla asenteella ja toimitettava tavarat aikataulussa, jotta asiakkaat voivat luottaa luotettavuuteen..BOKAlla on oma tehdas. Saatuaan tilauksen mobilisoimme kaikki nykyiset inhimilliset ja aineelliset voimavarat mahdollisimman paljon ja suoritamme kaikki loppuun suorittaaksemme asiakkaan&# 39: n tilaustehtävän laadulla ja määrällä. Toimita määräajassa ja päästä yhteistyöhön.

4. korkealaatuisia tuotteita

Paras tapa yrityksille tehdä yhteistyötä käyttäjien kanssa on toimittaa korkealaatuisia tuotteita asiakkaille määritellyssä aikataulussa win-win-tilanteen saavuttamiseksi. Jokaisen prosessin ja jokaisen tuotantoprosessin on oltava kansallisen standardin mukainen, ja laadunvalvonta on myös tehtävä asiakkaiden vaatimusten täyttämiseksi ja pitkäaikaisen yhteistyön saavuttamiseksi.BOKA on työskennellyt laboratoriojärjestelmässä lähes kymmenen vuotta. Sillä on rikas kokemus suunnitteluprosessista, tuotteiden tuotannosta ja laadunvalvonnasta. Ennen kaikkea yhteistyötä tehneillä asiakkailla on hyvä arviointi ja korkea tunnustus.

Jos haluat tulla johtavaksi kotimaiseksi ja kansainvälisesti tunnetuksi laboratoriojärjestelmien toimittajaksi, nämä ovat välttämättömiä tekijöitä.BOKA pyrkii myös saamaan asiakasluotettavan ja johtavan kotimaisen laboratoriojärjestelmien toimittajan. Toivomme vilpittömästi, että sitä tarvitsevat asiakkaat tulevat yhteistyöhön.