Etusivu > Uutiset > Sisältö

Säteilysuojan lasipaneelin sijainti myös herkistää kaasun tuulennopeuden

Oct 12, 2017


Kuoren kaikki teräksinen Fume Hood on metalliraaka-aineiden tai muiden materiaalien valinta. Pöytä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä hapon hapolla, lämmöllä ja palonestoaineella. Samanaikaisesti koko terästuotteen Fume Hood hyväksyy salaperäinen pakokaasu On mahdollista vastata tieteiden tarpeisiin ja teollistumisprosessiin vilkkaiden tieteellisten kokeiden on oltava vähentyneet, laboratoriokorjauksen rajat on pyyhkäissyt vuosien lukumäärän mukaan. Tehtiin laboratoriossa testin mukana, mukana kuten kaasun, höyryn, pölyn ja suspendoituneiden hiukkasten, kuten keuliminen, havaitsemiseksi, testihenkilöstön vahvuus hätätilanteessa.
Kaikki teräksinen Fume Hood on vakava turvallisuustekninen kehitys laboratorion huonekaluissa, se voi keskittyä savu koneen tylsä ​​koneiden laitteiden häiriö, kemiallinen reaktio tai kuumaa lämpöä, ja sisätilojen horisontaalinen ilmavirtauksen ja muiden syiden haitallisten aineiden paeta. Kaasutiheys ja tiheys erikokoisina, kaikki Fume Hoodin monet nimet, päämuotoja ovat: ylempi pakokaasuputki, alempi pakokaasuputki, ylös ja alas poistoilmastointikaappi. Samaan aikaan toinen energiaa säästävä teräs Fume Hood.
Haitallisten aineiden vuotamisen valvomiseksi ja tavallisen korjauksen varmistamiseksi on valvottava tuulen nopeutta. Kaapin pinnan tuulen nopeuden valintaperiaate on: on välttämätöntä tehdä haitallinen kaasu kaapista paeta, mutta myös estää teräksen tuuletuskaappi turbulenssi.
Paitsi että teräksen Fume Hoodin yläosa rakennetaan myös ilmanvaihtoaukkojen kanssa, vaikka lasilevypeite voidaan lisätä ilman päälle, jotta vältettäisiin suurempi alipaine. Teräsrungon korkeuden korkeus ihmiskeho, ei vain helppo Manipulation, puhumattakaan tilan käyttö on myös suuri tietyn turvallisuuden edistämisen tasolla, kaikki teräksen Fume Hood on laboratoriossa tarvittavat turvalaitteet. Täysi teräspakokaappi, joka täydentää kaikkia nano-hopea antibakteerisella pinnoitteella, Bakteerikasvatuksen ja infektion ristikkäisen infektion pinnan tehokkaaseen hallintaan. Teräspoistokaappirakenne ei ole perinteinen hitsaustekijä, mutta se on valmistettu suppressiosta, tasaisempi kaapin laite joustavampi, kestävämpi. Galvanoitua teräslevyä oleva toimintakaapin materiaali, joka on pulverimaalauksen pinta, kuin tavallinen pinnoitettu teräslevy, on korroosiota kestävämpi.
Siksi käytämme koko teräs Fume Hood kanssa seuraavat kohdat on myös kiinnitettävä huomiota alussa koe, teräs Fume Hood olla liiketoiminnan tilanteessa, jotta testitoiminta; testin päätyttyä on ajettava vähintään 5 minuuttia suljettavan tuulettimen sulkemalla siten putkilinjan jäännöskaasu. Modernit tieteelliset välineet, ehjä teräsputki Fume Hood, varmistavat, että testi on normaali, jotta se olisi edullinen.
Fume Hoodin lasiikkunan sijainti myös tunnistaa kaasun tuulen nopeuden. Fume Hoodin lasi-ikkunassa hän on läpinäkyvä asento eristääkseen kaasun vuoto, jolloin sumun savunpoisto on katkaistu myrkyllisestä aineesta. Ilmakehän ilmakehään vaikuttaa ilmanvaihto. Fume Hood -lasin ikkunan alapuolella ilmanpoistolaite yhdistää ilmavirtauksen Fume Hoodiin, mikä parantaa Fume Hoodin työtehokkuutta. (Moderni tuuletus Kaappi samojen ilmanpoisto-ominaisuuksien vasemmalle ja oikealle puolelle).
Ohjauslaite sijaitsee savuhormin alapuolella, joka säätelee ilmavirtauksen. Ilmanohjain on sellaisessa asennossa, jossa Fume Hoodin tehokkuus voidaan valita ja käyttäjä voi haluta kulkea tiukasti säätääksesi ilman virtaus Tämä säätö ei ylitä 5% koko ilmavirrasta ja Fume Hoodin pohjassa sijaitsevan kulkureitin säätö tekee myös käytännön tilan yleisestä tuuletuksesta ehdottomasti parantavan Fume Hoodin turvallisuutta.
Yksinkertaisella kyvyllä Fume Hoodia voidaan pitää rautakaapina ja puhallin tuulettaa kaasun rautakaappiin ja tuuletin vapautuu ilmakehään, jotta nämä kaasuntuottajat ja oppisopimuskoulutukset voidaan vaalia. Mixed Fume Hood -operaatio on helppo ymmärtää. Kuten olemme paljastaneet, monet kaasun äkillisistä muutoksista, helposti, heikosta, myrkyllisestä kaasusta, täytyy kerätä lahjakkuudesta ilmakehään aluksi sopivalla ilmasuihkulla, Tätä kutsutaan "kaasun liikkeen nopeudeksi Fume Hoodissa tiettyyn poikkeamiseen" (tuulen nopeus). Kohtuullisen tuulen nopeus on 0,5 m / s päivässä. Tuulen nopeuden pitämiseksi tarvitaan ilman tai pakoputkiston määrä. Pakoputken kapasiteetti mitataan kuutiometrillä tunnissa. Pakoputken tuulen nopeutta ja kapasiteettia säätelee Fume Hood, jääkaapin laboratorion sijainti ja huoneen kaasun vaikutuksen dynaaminen tasapaino.