Etusivu > Uutiset > Sisältö

Vanha kuljettaja vie sinut läpi Lab-laitteiden asettelun taidot!

Aug 06, 2018

Laboratoriolaitteiden sijoittaminen on erittäin tärkeää laboratoriolle. Mitkä ovat tieteellisen perustan laitteiden sijoittamisesta? Miten laboratoriolaitteita voidaan käyttää ilman häiriöitä? BOKA kertoo sinulle, kuinka järjestää laboratoriolaitteet nykyisin. laittaa?

8.06.jpg


1. Laitetta ei saa asettaa turvallisuussyistä

Laboratoriossa olevat turvallisuusriskit ovat vain tulipaloja, kaasuja ja tulva räjähdyksiä. Varastoitaville laitteille on varastoitava erikseen. Esimerkiksi laitteita ja sähkölaitteita, jotka käyttävät vettä, on erotettava, laitteet ja helposti syttyvät materiaalit, jotka ovat alttiita räjähdykselle. Olisi sijoitettava erikseen.

2. Laitteen sijoitus ei voi vaikuttaa omaan toimintaansa

Tämä ilmiö on lähinnä tasapaino. Ei ole ongelmaa tavallisille tasapainoille, mutta tasapainoa on kiinnitettävä tarkasti. Koska ulkoiset olosuhteet vaikuttavat siihen, on parempi saada erityinen saldo ja asentaa se alustaan punnitustulosten tarkkuuden varmistamiseksi.

3. Laitteen käyttö ei vaikuta muiden laitteiden toimintaan.

Tämä tilanne on pääosin suurille laitteille ja arvokkaille laitteille. Yleensä muiden laitteiden vakaus on helppo aiheuttaa suurien laitteiden käytön aikana, joten tämä laite on sijoitettava erikseen.

4. Laitteistot eivät voi vaikuttaa testausympäristöön

Tämä on pääasiassa ympäristöä, jossa vaaditaan kosteutta ja lämpötilaa. Esimerkiksi huonelämpötilaa alhaisessa lämpötilassa ei voida sijoittaa uuniin, eikä huoneeseen, jossa on kosteutta, ei voida asettaa vettä ja se voidaan haihtua.

5. Laitteen käyttö ei saa vahingoittaa ympäristöä

Monet laitteet ovat ympäristön saastuttamia, koska niiden tarkastuskohteet ovat erityispiirteitä. Ne on sijoitettava tuulettuvaan ympäristöön, kuten ilmastoituun keittiöön ja tuulettimeen.

Laboratoriolaitteiden jakelu on järkevää testitulosten tarkkuuden varmistamiseksi. Ennen asennusta on välttämätöntä ymmärtää niiden suorituskyky ja huoltoliikkeet riskin vähentämiseksi. Ensinnäkin sen on täytettävä paloturvallisuusstandardit ja jaettava laboratorio järkevästi laboratorion, kokeellisen alueen, toimistoalueen, asuinalueen, koe-eron saastuneen alueen, semi-saastuneen alue ja paras välimuisti kunkin osion välillä. On olemassa varastoja, vesi ja sähkö on suojattava täysin, jätteitä ja jätevedenkäsittelyä on toteutettava, kokeelliselle henkilökunnalle on oltava erilaisia suojatoimenpiteitä ja merkkejä.

Testipenkki valmistajat tarvitsevat hyvän käsityksen laboratoriokalustojen sijoittelusta. Itse asiassa tämä on myös osa laboratoriosuunnittelua.