Etusivu > Uutiset > Sisältö

Keskitetty rakentaminen laboratorio rakentamisen välttämättömyys

Aug 31, 2018

Laboratorio rakentaminen kattaa laajan aloilla, kuten laboratorio remontin, vesihuolto ja viemäröintijärjestelmien, sähköjärjestelmät, ilmanvaihtojärjestelmien, LVI-järjestelmät, tarjonnan kaasujärjestelmien, puhtaan veden järjestelmät, eläinten Taloja, puhdas laboratorioissa ja jatkuva lämpötila ja kosteus laboratorioiden. Ja laboratorion kalusteet yms on monimutkaisen tekniikan kanssa ominaisuudet vahva tekninen osaaminen läheinen yhteys ja vaikeuksia rajat rakentaminen. Erityisesti seuraavat näkökohdat:

8.29.jpg

1. laboratorion decoration: laboratorio on erilainen kuin tavallinen työkalut. Näkökohtien suunnittelu, materiaalin valinta ja toteutus vedenpitävä, luistonesto, dustproof, korroosionestomenetelmänä, antistaattinen, anti-häiriöitä, tärinää ja muut vaatimukset on otettava huomioon. Joitakin tarkkuus veden, sähkön, kaasun ja erityisvaatimukset ympäristön suunnittelun ja rakentamisen. Samaan aikaan laboratorio sisustus liittyvät läheisesti kunkin osa-hankkeen ja on tarpeen ottaa kattavasti käyttöön ja koordinoida laboratorion ilmanvaihto, Ilmastointi, vesihuolto ja viemäröinti, sähkö-, tulipalo, puhdasta vettä, puhtaita ja kaasuntoimituslähteiden kehittämiseksi estämiseksi rakennus. , aiheeton, järkevä suunnittelu, rakentaminen ja hallinta, varauksen monimutkainen suunnittelu hallitusti.

2 laboratorio LVI-järjestelmä: laboratorio pakokaasun liittyy turvallisuutta ja mukavuutta laboratorion henkilökunnan, on tiukasti valvottava pakokaasun vaikutus, melu ja energiaa säästävä tekijät. Yleensä myrkyllisiä kaasuja syntyy laboratoriossa ristikontaminaation välttämiseksi laboratorio auksen suuntaan olisi virtaus matalan riskin alueelta riskin alue. Ilmavirran pitäisi virrata toimistotilat, käytävät ja ylimääräisten muilla laboratorioon ylläpitää laboratoriossa. Oikea alipaineen varmistaa ilmavirran laboratoriossa ei ole vuotanut käytävällä. Jotta vaikutus, VAV muuttuvan ilman tilavuus pakojärjestelmä on käytettävä. Samaan aikaan tarvitaan air-winding tehokkaiden toimenpiteiden ja ylläpitää asianmukaisia alipaineen (5 ~ 10) pa laboratoriossa ja tuuli ei voi vaikuttaa sisäilman lämpötilaa. Nämä ovat hyvin erilainen kuin tavalliset toimisto LVI-vaatimukset.

3, laboratorio puhdas järjestelmä: puhdas laboratorio pyritään suojaamaan Laboratoriohenkilökunnan estämään tartunnan bakteerit ja virukset laboratorionäytteiden pilaantumisen ehkäisemiseksi ja oikeellisuuden varmistamiseksi turvallisuuden turvallisuuden koetulokset. Rakentamisen pääkohdat ovat: kohtuullisen asettelun prosessi, pukeutuminen, Suihku ja puskurin huoneen mukaan tarve saavuttaa selkeää kerättävien, logistiikka ja viemäristö, välttää rajat-infektio: ruiskuttamiseen olisi helppo puhdistaa ja desinfioida, korroosiota kestävä, pölyltä suojassa, ei ole murtumia sujuvasti ja vedenpitävä, rajat kykene saavuttamaan arc hoito, saumaton telakka, Ilmastointi puhdistusjärjestelmä pitäisi myötävaikuttaa laboratorio desinfiointi ja sterilointi, Automaattinen ohjaus järjestelmäasetuksia ja energiaa säästävä käyttö: puhdas ilmastointijärjestelmä, paksu, keskipitkällä korkea-asteen ilmansuodatin, pakokaasun ja ilmastointi toimitusketjussa: ilmavirta on hallittu, virtaa puhtaalle alueelle osittain alasta ja saastunut alue.

4. laboratorio kaasun syöttöjärjestelmä: Vaikka työvoiman tarjonnan järjestelmä on pieni investointiosuus, se on merkittävä vaikutus laboratorion turvallisuudesta. Ensinnäkin ammatillinen ilmanvaihto- ja ex-toimenpiteet on otettava välillä sylinterit. Toiseksi kaasuverkkoon on vuoto hälytys, hätä leikkaus ja vahva pakokaasun. Kolmanneksi kaasun puhtaus ja kaasunpaine vakauden varmistamiseksi sen on suoritettava. Vaiheessa puretaan ja kaasu ja huuhtelua ja tyhjennys kaasun polku on asetettu.

5. laboratorion rakennusalan ammattilaisten on toisiinsa ja välissä. Sisustus, sähkö, pakokaasun, tuuli, Ilmastointi, kaasun- ja muut suuret yhtiöt on huolellisesti suunniteltu, koordinoi ja huolellisesti rakennettu rakennustöitä ja laadun varmistamiseksi. Lisäksi laboratorio lämpötila ja kosteus puhdasta vettä, heikkouden ja muu ammattilainen on myös erityisiä vaatimuksia.

Yhteenvetona laboratorio rakentaminen on erilainen tavallinen rakennushankkeiden ja kattavuutta, ammattitaito ja systemicity ominaisuuksia. Se on olla yhdenmukaisesti käyttöön, koordinoituja kaiken ja keskitetty valvomaan projektiriskit organisaation johdon lähteestä. . Varmistaa laatu, kehitykseen ja riskien hallintaan hankkeen rakentaminen sekä tieteellisen tutkimuksen ja testauksen rakentamisen jälkeen koskevista vähimmäisvaatimuksista.

BOKA Lab high-end customization on yhden luukun palvelu alusta, kuten vihreä tutkimuksen rakennus suunnittelu ja design, laboratorio yleinen suunnittelu, neuvonnan, laboratorion sisäinen Rakennustekniikka, laboratorio huonekalut tuotteiden asiakaskohtaisten laboratorion väline tarvikkeet, laboratorion toiminnan ylläpito ja kokeilu. Laboratorion high-end mukauttaa kuten tietoa siirtäminen, laboratorion verkossa mall kuuleminen, laboratorio offline kokemus Kirjasto kokemus.