Etusivu > Uutiset > Sisältö

Fumihöyryjen päätoiminto ja luokka

May 31, 2017

Höyrykuumajäähdyttimet Höyrykannen päätoiminnot ja -luokat ovat olennainen osa laboratorion ilmanvaihtoa. Jotta laboratoriohenkilökunta ei saisi hengittää tai niellä joitain myrkyllisiä, patogeenisia tai tunnistamattomia kemiallisia aineita ja organismeja, laboratoriossa tulisi olla hyvä ilmanvaihto. Tiettyjen höyryjen, kaasujen ja hiukkasten (savu, noki, pöly ja kaasu) imeytymisen estämiseksi epäpuhtaudet on poistettava huurun, huuvan tai paikallisen tuuletuksen avulla.

Kategoria

① tyyppinen pumppauspuhaltimen huppu: Kyseiselle savukaasulle on tunnusomaista yksinkertainen rakenne, helppo valmistus, joka soveltuu lämmöntuotantoon.

② Rihmaventtiili: Rihmaventtiili on ylä- ja takapuolelta poistoaukolla, sillä erilaiset olosuhteet voivat saada hyviä tuloksia. Mutta rakenne on monimutkaisempi, mikä lisää ongelmia.

③ Ohivirtauskaappi: Kun laboratorio harkitsee pakokaasukotelon piiriä sisäilman sulkemiseksi, tämäntyyppisen savukehon käyttö on ihanteellista, koska oven ollessa täysin suljettu, kun ilmanvaihto ei vaikuta huoneeseen.

④ tuulen tyyppinen savu: ilmastointilaitteeseen, laboratorioon tai puhtaaseen laboratorioon tämäntyyppisen savukaasun käyttö on ihanteellista, ei pelkästään säästä energiaa, mutta ei myöskään vaikuta sisäilman järjestöön.

⑤ luonnollisen ilmanvaihdon tyyppinen savuhuppu: etuna ei ole valtaa; Voi päivällä ja yöllä jatkuvaa ilmanvaihtoa (mitattu sisäilmastoinnilla enintään 6 kertaa / h), edistää sisäilmanvaihtoa; Ei kohinaa eikä tärinää; Koska ei ole mekaanisia laitteita, helppo huolto; Yksinkertainen rakenne, edullinen. Mutta sen käyttö riippuu tietyistä olosuhteista, joissa myrkyllisyys on korkea eikä tuotta lämpökokeita.

Päätoiminto

Savupiippu Savupiippun tärkein tehtävä on kemikaalilaboratorion tyhjennystoiminto, erilaisten haitallisten kaasujen, hajun, kosteuden ja syttyvien, räjähtävien ja syövyttävien aineiden kokeellinen toiminta käyttäjien turvallisuuden, Epäpuhtauksien leviämisen estämiseksi laboratorioon laboratoriossa, savukaasujen käytön läheisyydessä, aiemmin käytetyn pienen määrän savukaasupäähia, vain erittäin haitallisissa ja vaarallisissa kaasuissa, ja tuottaa paljon kuumia kokeiluja. Savuhuppu tukee vain penkkien lisätoimintoja. Koeympäristön parantamisen myötä penkillä tehdyt kokeet siirretään vähitellen savuhuvulle, mikä edellyttää, että savupiippu on sopivin laitteen toimintojen käyttöön. Erityisesti suurimmassa osassa uusista laboratorioista vaaditaan ilmastointia, joten rakennuksen alkuvaiheessa ilmastointisuunnitelma on savutehon määrä. Koska biokemiallisessa laboratoriossa oleva savukaasu on erittäin tärkeä, laboratorioympäristön parantamisella, työhygienian parantamisella, työn tehokkuuden parantamisella jne., Savukaasujen käyttö lisää harppauksen määrää. Seuraavat ilmanvaihtoputket, putkistot, johdotukset, pakokaasut ja niin on tullut tärkeä kysymys laboratorion rakentamisessa.

Suurin tarkoitus käyttää savupäähän on kokeilussa tuotettujen haitallisten kaasujen purkaminen koekäyttäjän terveyden suojelemiseksi, toisin sanoen korkean turvallisuustason ja erinomaisen toimivuuden varmistamiseksi, mikä edellyttää, että savupiippulla on Seuraavat toiminnot:

(5) tuulen nopeuden säätämiseksi: Jotta estettäisiin haitallisten kaasujen pääseminen savuhormiin, on oltava tietty imu nopeus. Hiukkasten sisäänhengitysnopeuden määrittävät tekijät ovat kokeessa syntyvän lämmön määrä ja suhteet ilmanvaihdon määrään. Tärkeintä on kokeellisen sisällön ja haitallisten aineiden luonne. Kansalliset standardit, tuulenpuhalluspuhallin tuulen nopeus 0,5 m / s ± 10%. Tällaisen tuulen nopeuden takaamiseksi pakopuhaltimella tulisi olla tarvittava staattinen paine, eli ilman tuuletuskanavan kautta, kun kitkakerroin. Määritä tuulen nopeus on kiinnitettävä huomiota meluongelmia kautta ilmavirran putkessa 7-10m raja, yli 10m tuottaa melua, yleensä laboratorio (sisäinen tausta melutaso) kohinavaara 70dBA, lisää putkilinjan alue Vähentää tuulen nopeutta (6) lämmön ja hapon korroosionkestävyyttä. Osa sähköuunista sijoitettavaa savukaasua varten ja joissakin kokeissa on suuri määrä happoja ja alkaleja sekä muita myrkyllisiä ja haitallisia kaasuja, joilla on voimakas syövyttävä vaikutus. Savupiippu pöytä, vuoraus, sivupaneelit ja veden valinta Tsui, Qi Tsui jne. Pitäisi olla korroosionesto-toiminto. Puolijohdeteollisuudessa tai syövyttävillä kokeilla, joissa käytetään rikkihappoa, typpihappoa, fluorivetyhappoa ja muita voimakkaita happamääriä, myös savukaasujen kokonaismateriaalin on oltava haponkestävä, yleensä valmistettu ruostumattomasta teräksestä, PVC: stä tai PP-materiaalista.