Etusivu > Uutiset > Sisältö

Laboratorion muutos ei ole mielivaltainen, sillä on useita osia kiinnittää huomiota

Aug 01, 2018

Laboratorion koristelu ja laitteet ovat uudistuneet pitkään, mutta laboratoriomuutos ei ole mitenkään kovaa. Jos muutos ei ole hyvä, se voi rajoittaa laboratorion kehitystä, erityisesti veden, sähkön, tuulen, materiaalien, prosessien ja prosessien kehittymistä. Erityisiä rakennus- ja valintakysymyksiä varten on tarpeen noudattaa asiaa koskevia standardeja. Katsotaanpa BOKA: ta.

Laboratorion muutos ei ole mielivaltainen, seuraavat neljä näkökohtaa on oltava varovaisia, opit ymmärtämään sitä.

8.01.jpg

Vesi ongelma

Laboratoriossa käytetty vesi sisältää pääasiassa tavallista vesijohtovettä, tislattua vettä eli kolmea höyrytettyä vettä, ultrapuhdasta vettä tai ionisoitua vettä. Sheung Shuin rakentamisen tulisi noudattaa kolmea turvallisuuden, tieteen ja sovelluksen periaatetta. Veden nousua varten sinun on valittava vesiputket ja liitokset, veden ja sähkön erottaminen, vesiputkien ympärillä oleva vesi, vesiväylien suunta jne. Tietyn kokeilun mukaan. Laboratorion käynnistäminen on monimutkaisempaa, sen on täytettävä vesistandardin vaatimukset ja todelliset kansalliset olosuhteet, ja sillä on myös suuri suhde erityiseen laboratorio- tai laboratorioympäristöön.

2. Piirin ongelmat

On erittäin tärkeää käyttää sähköä laboratoriossa, joka on jaettu heikkoon sähköön, valaistukseen, sähköturvallisuuteen ja koelaitteisiin. Koska laboratorio on enimmäkseen kehittyneitä instrumentteja, se perustuu pääasiassa laitteisiin. Jos laboratoriotehon ongelma ei ratkea hyvin, se aiheuttaa vakavia katastrofeja, jotka aiheuttavat laitteen vaurioitumisen, epätarkkuuden tai epävakauden kokeeseen ja laitteen lyhentämän käyttöiän.

3. Pakokaasujärjestelmän ongelmat

Laboratorion pakokaasu on pääasiassa henkilöstön turvallisuuden ja koekäyttöympäristön suojelemiseksi. Laboratoriossa oleva tyhjennysilma ei ole tavanomainen toimiston ilmanvaihto. Tuuliportaalla ja ohjaavalla kaasun suunnalla on hyvin tiukat vaatimukset. Jos ratkaisu ei ole hyvä, kaasun palautus ja kaasun purkautuminen eivät tapahdu tai tuulenmuutosvaikutus ei onnistu. ongelma. Erityinen ilmamäärä olisi määritettävä laboratorion työympäristön mukaan. Laboratorion erityisluonne on erilainen, ja suhteellinen ilmanvaihto ja saavutettava absoluuttinen ilmamuutos ovat myös hyvin erilaisia.

4. Laboratoriomateriaalin valintaongelma

Erilaisten kokeellisten ominaisuuksien mukaan on valittava eri materiaaleja mukautumaan laboratorion erityiseen ympäristöön. Jos korroosiota pidetään myös happamana, emäksisenä tai orgaanisena. Tietenkin meidän on myös harkittava laboratorion korkeaa lämpötilaa ja matalaa lämpötilaa. Jotkut kokeilualueet voivat myös ottaa huomioon materiaalin muodonmuutoksen, ikääntymisen, palonestoaineen, säteilyn jne.