Etusivu > Uutiset > Sisältö

Merkitys laboratorion turvallisuuskammioon laboratoriorakenteessa

Jul 19, 2017Lab Safety Cabinetin merkitys laboratoriossa

Lab Safety Cabinetin käyttäminen on kokeessa syntyneiden suurimpien päästöjen aiheuttama haitallinen kaasu, joka suojaa tutkijoiden terveyttä, toisin sanoen haluaa korkean turvallisuuden ja erinomaisen käyttökelpoisuuden, mikä edellyttää Lab Safety Cabinetin olevan seuraavia tehtäviä:

(1) irrotustoiminto: sen on oltava keino poistaa haitallinen kaasu Lab turvallisuushuoneen sisäpuolelta imemällä kaasu kaappiin siten, että ulkovaippa jätetään laimentamisen jälkeen.

(2) ei-refluksointitoiminto: Lab-suojakaapissa olevan pakopuhaltimen tuottaman ilman virtauksen on vastattava paluuvirtausta kammioon Lab Safety Cabinin sisäpuolelta. Jotta voidaan varmistaa tämän toiminnon toteutus, Lab turvallisuushuone, jossa on tuuletin, jossa on yksi putkiliitäntä, on paras tapa, ei voi käyttää yhtä putkiliitäntää, samoin voidaan antaa sama huone ja jopa tuuletin asennettuna loppuun Putkesta mahdollisimman pitkälle (tai katolle).

(3) eristystoiminto: Lab turvallisuushuone on erotettava liukuvalla lasilevyllä laboratorion turvallisen kaapin edessä.

(4) lisätoiminto: läpikulku tai vaihtoehtoinen laite, joka ottaa ilman ilmaa Lab-turvakahvasta haitallisten kaasujen päästämisen yhteydessä.

(5) ohjaa tuulen nopeustoimintoa: estääksesi haitallisen kaasun pääsyn Lab turvallisuustilaan, on oltava tietty määrä hengitysnopeutta. Turvallisuuskaapin sisääntulonopeutta määrittävät tekijät laboratoriossa ovat: lämpö ja suhteet ilmanvaihtokertojen määrään. Tärkein on kokeilun sisältö ja haitan luonne. Yleensä todetaan, että myrkyttömät epäpuhtaudet ovat 0,25% -0,38m / s, myrkylliset tai vaaralliset aineet ovat 0,4-0,5 m / s ja radioaktiivisuuden myrkyllinen tai pieni määrä on 0,5-0,6 m / s, On 0,5 m / s ja partikkeli on 1 m / s. Tuulen nopeuden varmistamiseksi pakopuhaltimella tulisi olla tarvittava staattinen paine eli ilman kitkavastus ilmanvaihtokanavien kautta. Määritä tuulen nopeus on myös kiinnitettävä huomiota meluongelmia ilman kautta putken virtaus on rajoitettu 7-10 m, yli 10 m tuottaa melua, yleensä laboratorio (sisäinen tausta melutaso) melun raja on 70 dba, Lisätä putken asettamisalue voi vähentää tuulen nopeutta, myös vähentää melua, ottaen huomioon rahoituksen ja putkilinjan rakentamisen kysymys, on valittava huolellisesti putki ja pakopuhallin teho.

(6) lämmönkestävyys ja hapon ja alkalisen korroosion kestävyys: jotkut Lab-turvakaapit asennetaan sähköuunit. Jotkut kokeet tuottavat suuria määriä myrkyllisiä ja haitallisia kaasuja, kuten happoa ja alkalia, jotka ovat erittäin syövyttäviä. Lab-turvallisuushuoneen, vuorauspöydän, sivulevyn ja valitun veden suun ja kaasusuuttimen työtaso on syövyttävää. Puolijohdeteollisuudessa tai korroosionkokeissa käytetään rikkihappoa, typpihappoa, fluorihappoa, kuten happoa, myös Lab Safety Kaapit, jolloin kokonaismateriaali on suojattava happoa ja emästä vastaan, on oltava ruostumatonta terästä tai PVC-materiaalia.

Nykyaikaisen biokemiallisen laboratorion rakentaminen on kokonaisvaltainen järjestelmäprojekti. Kaikissa instrumenteissa ja laitteissa ja sen tukilaitteissa samanaikaisesti ei pidä pelkästään ottaa huomioon virransyöttö-, vesihuolto-, viemäröinti-, ilman- ja poistoilman puhdistamista, mutta myös henkilöstön, esineiden ja Ympäristö, melu, haju, mukavuuden visuaalinen ympäristö, laitteen ohjattavuus, toimivuus ja helppokäyttöisyys. Siksi moderneilla biokemian laboratorioilla on oltava paras muotoilu ja korkealaatuiset laitteet tyydyttäviksi.