Etusivu > Uutiset > Sisältö

Ensimmäinen kiinalainen P4-laboratorio otettiin virallisesti käyttöön Wuhanissa Viime aikoina

Apr 09, 2018

Viime aikoina Kiinan tiedeakatemian ja Wuhanin kaupungin kansantasavallan hallituksen välinen merkittävä yhteistyöhankkeessa Wuhan National Biosafety (Grade 4) -laboratorio on menestyksekkäästi läpäissyt National Health and Family Planning Commissionin laboratoriotutkinnon pätevyyden ja kokeellisen toiminnan. , joka on täysin pätevä laboratoriotoiminnan harjoittamiseen patogeenisillä mikro-organismeilla, joilla on korkea patogeenisuus. Tässä vaiheessa Kiinan ensimmäinen P4-laboratorio otettiin virallisesti käyttöön. Laboratoriossa annetaan Kiinalle täydellinen, kansainvälisesti kehittynyt bioturvallisuusjärjestelmä. Kiinalaiset tiedemiehet voivat tutkia maailman vaarallisimpia patogeeneja omissa laboratorioissaan.

Kansallinen terveys- ja perheiden suunnittelukomissio myönsi laboratoriolle pätevyystodistuksen ja suostui suorittamaan neljä taudinaiheuttavaa kokeellista toimintaa, mukaan lukien Ebola ja Nipah-virus. Tämä osoittaa, että Kiinan ensimmäisen tason neljä bioturvallisuuslaboratoria virallisesti perustettiin ja voidaan sijoittaa. Merkittävä käyttö. Valmistuttuaan Wuhan P4 -laboratorio tulee olemaan tärkeä yhteys Kiinan kansanterveyden puolustusjärjestelmän rakentamiseen, ja siitä tulee myös korvaamaton teknologiayhteisö tartuntatautien ehkäisemiseksi ja torjumiseksi kotimaassa ja ulkomailla.

Wuhan P4 -laboratorion kolme päätehtävää on tulla tutkimus- ja kehityskeskukseksi tartuntatautien ehkäisemiseksi ja torjumiseksi Kiinassa sekä vakavien patogeenien keräyskeskuksen ja YK: n tartuntatautien vertailulaboratoriolle. tärkeä alueellinen solmu Kiinan bioturvallisuuslaboratorion alustajärjestelmässä. , ovat keskeisessä asemassa kansallisessa kansanterveyden hätätilanteissa ja biologisessa puolustusjärjestelmässä ja tukevat bioturvallisuusalustan asemaa. Laboratorio on perustanut tiimiin laitteiden ja laitteiden ylläpitoa, bioturvallisuutta ja bioturvallisuuden hallintaa sekä tieteellistä tutkimusta tukevat palvelut. Se tukee voimakkaasti laboratorion hallinta- ja hätätilanteiden hallintajärjestelmän normaalia toimintaa ja hätätilannetta. Samaan aikaan perustetaan korkean tason bioturvallisuuslaboratorio. Läpinäkyvä ja avoin laboratoriokulttuuri.

Tällä hetkellä Kiinan tiedeakatemia Wuhan Institute of Virology suunnittelee aktiivisesti Kiinan tiedeakatemian Biosafety Science Centerin rakentamista. Kiinan tiedeakatemian, kansallisen terveystutkimuskomission ja Hubein maakunnan hallituksen on tarkoitus perustaa maailmanluokan korkean tason yksiköitä täysin kotimaisen bioturvallisuustutkimuksen alalla. Bioturvallisuusklusterin alusta.

On selvää, että Kiinan tiedeakatemia päätti vuonna 2003 aloittaa neljän tason bioturvallisuuslaboratorion rakentamisen. Tämän jälkeen kansallinen kehitys- ja uudistuskomissio on sisällyttänyt sen kansalliseen bioturvallisuuslaboratoriojärjestelmän suunnitelmaan ja siitä on tullut suuri tieteellinen suunnitteluyksikkö, jonka kansallisen kehitys- ja uudistuskomission on investoinut ja rakennettu. Vuoden 2012 lopussa hanke valmistui maa- ja vesirakennustöiden valintaa ja hankintaa sekä laboratorion keskeisiä laitteita ja laitteita. Joulukuussa 2014 laboratorio valmistui mekaanisten ja sähkölaitteiden asennuksesta ja korjaamisesta. Elokuussa 2017 Wuhan P4 -laboratorio, joka hyväksyttiin National Health and Family Planning Commissionin toimesta, oli pätevä tekemään kokeellista toimintaa patogeenisille mikro-organismeille, joilla on korkea patogeenisuus. Se voi harjoittaa Ebolan ja muiden virusten viljelyä sekä tartunnan saaneiden materiaalien toimintaa ilman kulttuuria; 2017 Lokakuussa Kiinalaisen tiedeakatemian virologian instituutti Wuhan järjesti kansainvälisen koulutuskeskuksen bioturvallisuuden laboratorionhallinnasta ja kokeellisista tekniikoista. Wuhanin virustutkimuslaitoksen nimi oli Yhdistyneissä Kansakunnissa ... Tämä merkitsee sitä, että Kiinan kansallinen turvallisuus on toinen "fregatti", joka virallisesti purjehti ulkomaille.