Etusivu > Uutiset > Sisältö

Ero 10 000-tason steriloidun huoneen ja P2-laboratorion välillä

Nov 02, 2018

Ilmakehän pölyä käsitellään suoraan steriilissä huoneessa. Yleisimmin käytetty puhtaassa tekniikassa on laskentakonsentraatio, joka perustuu hiukkasten ≥0,5 um: n määrään puhtaimmassa stratosfäärissä (10 km pinnasta). Hiukkaset ovat noin 20 jyviä / l, ja puhtaalla merenpinnalla on noin 2600 jyviä / l. Maanpäälliset laskelmat vaihtelevat suuresti, ja erot samanaikaisesti ovat myös suuria. Ilmakehän pitoisuus Kiinassa voidaan jakaa karkeasti "teollisiin kaupunkeihin", "kaupunkien lähiöihin", "ei-teollisiin alueisiin tai maaseutualueisiin", ja hiukkaspitoisuudet ovat ≥ 0,5 μm. Ne olivat 1 x 10 6 partikkelia / l, 2 x 10 5 hiukkasta / l ja 3 x 10 5 hiukkasta / l, vastaavasti.

Ilmakehän bakteerien pitoisuus

Ilmakehän pölyn aiheuttama pilaantuminen kuuluu elottomien hiukkasten saastumiseen ja ilmakehän bakteerien saastuminen kuuluu elävien hiukkasten saastumiseen. Mikro-organismeihin kuuluvat: virukset, rickettsia, bakteerit, sienet ja alkueläimet. Mutta lähinnä puhtaisiin huoneisiin liittyvät bakteerit ja sienet. Bakteerit eivät kuitenkaan voi selviytyä yksinään ja yleensä tarttuvat pölyhiukkasiin, joten merkityksellinen koko on sen ekvivalenttinen halkaisija. Kun bakteeripartikkeleiden ryhmä kulkee suodattimen läpi, bakteerien suodatustehokkuus on sama kuin tiettyjen hiukkaskokoisten hiukkasten tehokkuus. Hiukkaskoko on hiukkasten populaation ekvivalenttihalkaisija.

Sisäinen saastuminen

Steriilissä huoneessa syntyvän pölyn määrä voidaan katsoa poistetuksi paikallisella pakokaasulla eikä se pääse virtaamaan puhtaaseen huoneeseen. Tuotteiden ja materiaalien kuljetuksessa syntynyt pölymäärä on yleensä pieni verrattuna ihmisen kehon aiheuttaman pölyn määrään. . Koska nykyinen puhdas sisustus käyttää parempaa metallipintoja, rakennuksen pinnasta syntyvä pölymäärä on myös hyvin pieni, yleensä alle 10% ja pöly pääasiassa ihmisiltä, noin 90%.

lab furniture 9.14

P2-laboratoriossa

1. Täytä BSL-2-laboratorion rakennetta koskevat vaatimukset.

2. Laboratorion ovessa on lukko ja se voidaan sulkea automaattisesti. Laboratorion ovella pitäisi olla ikkuna.

3. Käytettävissä oleville kohteille on tarpeeksi tilaa. Laboratorion työalueelle on myös pitkäaikainen säilytystila.

4. Henkilökohtaiset vaatteet on säilytettävä laboratorion työalueella.

6. Varustettu korkeapaineisella höyrysterilointilaitteella kaikissa laboratorion rakennuksissa ja tarkistettu ja tarkistettu ajoissa, jotta varmistetaan sen noudattaminen.

7. Varustettu biologisella suojakaapilla laboratoriossa.

8, perustaa silmänhuuhteluun tilat, jos tarpeen, pitäisi olla hätä sprinklerit

9. Harkitse mekaanista ilmanvaihtoa, kuten ikkunoiden käyttöä luonnolliseen tuuletukseen ja hyönteisten näytöt.

10. Onko luotettava virtalähde ja varovalot. Tarvittaessa laitteiden virtalähteenä tulisi käyttää tärkeitä laitteita, kuten inkubaattoreita, biologisia suojakaappeja, jääkaappeja jne.

11. Laboratoriopisteissä on merkkejä, jotka ovat selvästi pimeässä tunnistettavissa.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.