Etusivu > Uutiset > Sisältö

Määritelmä ja käyttö Lab Huonekalut

Jul 10, 2017

Lab-huonekalujen määrittely ja käyttö

Lab Furniture on laboratoriopenkki, mukaan lukien ilmanvaihtokaappi ja muut Shanghai-haaraliitäntäyritykset, mukaan lukien kaikki teräs-, puu-, teräs-, alumiini- ja muut materiaalit materiaaliluokituksen mukaan. Mesa voi käyttää 1000: n emolevyn, weishengin ja muun fysikaaliskemikaalilevyn hallitusta, voi myös käyttää keraamisia levyjä tai epoksipuun estereitä, jotta saavutetaan happo, alkali, kulutusta kestävä ja niin edelleen ominaisuus.

Biologisten, farmaseuttisten, pinnoituslaboratorioiden ja puhtaiden huoneiden osalta perusteellinen puhdistus ja desinfiointi on ensimmäinen asia, joka pitää funktiona, mikä edellyttää, että Lab-huonekalut on helppo puhdistaa, desinfioida ja pysyä puhtaina ominaisuuksina. Tavalliset teräs- ja puukalusteet tuskin täyttävät tällaista puhtausvaatimusta. Greenlab kehitti sarjan ruostumattomasta teräksestä valmistettuja huonekaluja asiakkaiden unelmien realisoimiseksi ottaen huomioon kokeilijan erilaiset vaatimukset. Koska alan jatkuva kehittäminen Lab-huonekaluteollisuus tulee jatkuvasti markkinoille valitsemaansa, on erittäin tärkeää esimerkiksi:

Tuotteen yksityiskohdat

Kokeellinen alusta: alusta, alusta, alusta, alusta, alusta, alusta, foorumi, alusta, alusta, foorumi, alusta, jne.

Kokeellinen pöytäpaneeli: epoksihartsipylväs, keraaminen pöytäpöytä, korroosionkestävä kemikaalilevy, tuhannesosa levy;

Tuuletuskaapin sarja: levytyyppi on ilmakaapin kautta, teräspuuhuuekaappi, uudentyyppinen kaikentasoinen savupiippu, lattiatyyppinen kaikentasoinen savupiippu;

Kabinettien sarja: reagenssikaapit, kontit, Lab-huonekalusylinterit, suojakaapit, kaapit ja kenkäkaapit;

Reagenssiteline: levy reagenssi, teräslasi keskusreagenssi, saksalainen reagenssi, vedenpitävä pistorasia, kokeellinen jakkara;

Laboratorion ammatillinen vesi-ämpäri sarja: aluslevy, hätä sprinkler, laboratorio erityinen hana, laboratorio erityinen korkki sarja;

Laboratorioventtiili: atomi-imupuku ja yleinen imuhuppu;

Office-osion sarja: kirjoituspöytä, toimistotuoli, toimistotila.

Käyttämällä laadukkaita harjattua ruostumatonta terästä Lab-huonekalujen raaka-aineeksi se on varustettu täydellisellä tuotantoprosessilla, joka täyttää korkeat vaatimukset puhtaudelle ja voimakkuudelle. Täydellinen yhdistelmä ruostumattomasta teräksestä valmistetusta työtasosta ja teräskaapista 25 mm: n pohjalevyllä sekä laboratorion puhtauden ja kantavuuden vaatimukset.

Lab Huonekalut turvallisuustieto

(1) syttyvien, räjähtävien, syövyttävien ja myrkyllisten kemikaalien ja sähkölaitteiden käyttöä on noudatettava tiukasti toimintatapojen mukaisesti. Käytä sähkölaitteita erityisen varovainen, äläkä käytä märkää kättä sähkökytkimen avaamiseen. Älä käytä sähköiskuja sähköiskun sattuessa. Sähkölaite on katkaistava, kun sitä käytetään.

(2) laboratoriossa ei saa ruokaa tai tupakointia. Kaikki kemikaalit ovat kiellettyjä. Pese kätesi kokeilun jälkeen.

(3) kun käytät kromihappopitoisuutta, voimakkaita happoja, väkevöityjä alkaleja ja muita erittäin syövyttäviä reagensseja, älä roiskua iholle ja vaatteille. Kokeessa, jossa on voimakkaita happoja, myrkyllisiä tai ärsyttäviä kaasuja, nesteitä jne. Pitäisi toimia savuhormissa. Kun testiputkesta kuumennetaan, koeputkea ei voida käyttää henkilölle. Älä unohda kuumennettua astiaa.

(4) tuntee palonsammutusvälineiden sijainti ja käyttö. Onnettomuuden sattuessa, Lab Furniturein on ryhdyttävä välittömästi toimenpiteisiin.

Lasimittimien pesu

Puhdas lasiesineiden tulee olla läpinäkyviä, ja sisäseinämän on kostutettava vedellä, eikä sitä saa käyttää helmillä.

Yleiset astiat, kuten dekantterilasi tai reagenssipullo, kartiopullot voivat käyttää ensin vesijohtovettä ja huuhtele sitten tavallisella pesunestespesulla, joka on valmistettu pesupulverilla, kotitalousjätteiden puhdistusaineella, kuumalla nestemäisellä pesuaineella tai erityisillä pesuaineilla huuhteleva saastuminen, ja Sitten huuhtele vesijohtovedellä, pienellä määrällä deionisoitua vettä lopulta huuhtoutunut seinä 2 ~ 3 kertaa.

Titrausputki, tilavuuspullo, pipetti ja niin edelleen, koska sen kapasiteetti on tarkka, muoto on erikoinen, ei saa käyttää harjaa mekaanisesti pyyhittäen sisäseinää. Sitä käytetään yleensä liottamalla sisäseinää erityisellä vedellä ja huuhtelemalla sitten vesijohtovedellä ja deionisoidulla vedellä.

Erikoispuhdistusaineella on suolahappoliuos, kromihappo lotioni ja niin edelleen. Kromihappopitoisuus on voimakkaasti syövyttävää, erittäin hapettunut ja voimakkaasti hapanta ja sitä tulee käyttää varoen. Lisäksi kloorivetyhappo - etanoliliuosta (1: 2) käytetään usein pesunesteen, kolorimetrisen putken ja värillisen liuoksen tai orgaanisen reagenssin imuputken pesemiseen.