Etusivu > Uutiset > Sisältö

Bioturvallisuuskabinetti esittelee negatiivisen paineen, joka ympäröi positiivisen esineen muotoilua

Jun 15, 2017

Bioturvallisuuskabinetti esittelee negatiivisen paineen, joka ympäröi positiivisen paineen suunnittelua

Biologinen turvallisuuskaappi Vuosikymmenten kokemuksen jälkeen turvallisuushallitusta on myös parannettu. Muokatuissa A / B3- ja B2-tyyppisissä biologisissa suojakaapissa on otettu käyttöön "positiivisen paineen ympäröimä alipaine", eli kaikki biologisen suojakaapin alue (saastumisalue) on ympäröity negatiivisella paineella estämään suodatin, tiivistevika ja muut vuodon aiheuttajat.

Biologisten turvallisuuskaappien käyttö ja ylläpito:

1. Turvakaapit on sijoitettava alle 100 000: n alapäähän puhdashuoneeseen. Käyttö on avattava ennen UV-valaisinta, valo 30 min, kun kaikki tarvit- tavat laitteet toimivat turvallisuussäiliöön, jotta vältyttäisiin useilta aseilta ilmaverhon kautta ilmavirran tuhoamiseksi. ja ennen siirtymistä pinnalle 75% alkoholilla pyyhi pinnan desinfiointi saastumisen poistamiseksi.

2. Avaa tuuletin 10 min, jotta se olisi puhdasta ilmaa ja ilman stabiloitua ennen koekäyttöä. Kädet hitaasti turvalliseen kaappiin, vähintään 2 min, niin että kaappi ilmavirtauksen jälkeen toiminnan vakauden jälkeen.

3. Biologisen suojakaapin ja kohteiden ei ole mitään tekemistä tämän kokeilun kanssa. Tarvikkeet tulee sijoittaa taakse eikä estää hengitysteitä, jotta ne eivät häiritse normaalia ilman virtausta.

4. Vältä ristikontaminaatiota käytön aikana. Mahdollisten vuotojen ehkäisemiseksi on valmistauduttava 75% alkoholipitoisia palloja tai pieniä paloja hartsiin, joka on liotettu desinfiointiaineella.

5. Kokeellisessa toiminnassa ei voida täysin avata lasilevyä, vaan sen on varmistettava, että käyttöpaneeli on työpöydän yläpuolella. Kaapin käytön on oltava hellävaraista, rauhoittavaa, jotta estetään ilman vaikutusta kaapin sisäpuolelle.

6. Biologinen turvallisuuskaappi on testattava ja ylläpidettävä säännöllisesti sen normaalin toiminnan varmistamiseksi. Työskentele, kun suojakaappi on havaittavissa epänormaalisti, tulee välittömästi lopettaa toimintansa, ryhtyä tarvittaviin toimiin ja ilmoittaa asiasta laatuhenkilölle.

7. Tarkastuksen päätyttyä sulje lasi-ikkuna, pidä tuulettimen käynnissä 10 min, avaa UV-valaisin, altistuminen 30 min.

8. Biologinen suojakaappi on puhdistettava ja desinfioitava säännöllisesti, 75% alkoholia tai 0,2% bentsalkoniumbromidiliuosta voidaan käyttää työpinnan ja kaapin ulkopinnan pyyhintään. kun kaikki tarkastustyöt on desinfioitava kokonaan.

9. Kaappiin käytetyt tuotteet on poistettava desinfiointisäiliön desinfioinnin jälkeen, jotta standardikannat eivät pääse poistumaan ympäristöstä ja saastuttavat ympäristöä aiheuttaen biologisia vaaroja.

Soveltamisala: Bioturvallisuuslaji BSL 1 ~ BSL 4 näytteet, joiden ansiosta näytteillä voi olla voimakkaita haihtuvia myrkyllisiä kemikaaleja, jotka soveltuvat hyvin vaarallisiin, erittäin tarttuviin, hyvin saastuneisiin näytteisiin, tuntemattomiin viruksiin ja niin edelleen.

Yhteiskuntatieteiden ja -teknologian edistymisen myötä yritys siirtyi mikrotietokoneen ohjausjakson aikakauteen, biologisen suojakaapin valvontajärjestelmää voidaan käyttää valvomaan toiminnan arvoa biologisessa suojakaapissa ja havaitsemaan virheet ja väärinkäyttö, ääni- ja valohälytys ajallaan ilmoittaa käyttäjälle toimenpiteistä ja ottaa automaattisesti asianmukaiset ketjun turvatoimet.