Etusivu > Uutiset > Sisältö

Fume Hoodin sovellettava ympäristö ja sen viimeaikainen kehitys

Aug 21, 2017

Fume Hoodin sovellettava ympäristö ja sen viimeaikainen kehitys

Kuten me kaikki tiedämme, laboratorion tärkeimpiä toimintoja kokeellisen alustan lisäksi on ilmanvaihto. Koska erikoisympäristön laboratoriossa laboratorion on kyettävä tekemään kokeilu, joka tuottaa myrkyllisiä ja haitallisia kaasuja, ei aiheudu haittaa ihmisten terveydelle. Joten ilmanvaihtolaitteiden rakentaminen on erityisen tärkeää.

Ilmastointilaitoksissa nykyisen valtavirran kotimainen laboratorio Fume Hood ja niin edelleen. Tässä on lyhyt johdanto joitain tämän kabinetin perusasioista. Tällaista kaappiin kutsutaan myös Fume Hood, vieroituskabinetti. Se on välttämätön osa laboratorion suunnittelua. Jotta voidaan testata ihmisten terveyttä ja turvallisuutta, laboratoriossa pitäisi olla hyvä ilmanvaihto. Jotta tuuletetut kaapit toimisivat, on vältettävä höyryä, kaasua, hiukkasia ja joitain ihmisten terveydelle haitallisiin aineisiin liittyviä vaaroja. Tämäntyyppinen kaappi on pääasiassa näin: seuraavalla kokeellisella pöydän tyyppisellä käytöllä, pöydän yläpuolella, seuraava on kaappi. Tällaisilla tuuletuskaapin materiaaleilla on myös erityisvaatimukset.

Materiaali koostuu pääasiassa erilaisista erikoismateriaaleista, kuten teräksestä, teräksestä, puusta ja niin edelleen. Ja suora kosketus testinäyteeseen. Yleensä epoksihartsilevy, fysikaalinen ja kemiallinen levy, keraaminen levy, ruostumaton teräslevy ja muut materiaalit. Tämä on paljon pienempi kuin vanhan tyyli, joka on puhtaasti puusta valmistettu kaappiin, vähentää valmistuskustannuksia, sen määrä ja paino, mikä lisää suuresti kuormakapasiteettia ja kustannustehokkaan pääsyn merkittävään kasvuun.

Fume Hood asennetaan yleensä seinää vasten. Suurin osa tuuletetuista kaappeista ilmoitetaan automaattisesti, kun pakokaasun tilavuus on liian pieni. Kun kokeilijan käyttämät laitteet tarvitsevat vain istua tai istua kaapin eteen, koekappaleen alla oleva kaappi voi olla kokeellinen. Tällaisen kaapin laboratoriotyyppi, jos pisteiden ominaispiirteet ovat, on useita: pumppauskaappeja, viistokaapit, ohituskaapit, tuulisuojakaapit sekä luonnollinen tuuletuskaappi.

Jos tapa on niiden pakokaasupisteiden mukaan. Voidaan jakaa sellaisiin muutamiin: ylempi pakoputki, alempi pakokaasutyyli, ylä- ja alapäästöt samanaikaisesti pakokaasutyyliin. Tuulen suuntaan voidaan jakaa täysstylejä tuulikaappeihin, tuulisuojattuihin kaappiin, vaihtelevaan ilmamäärän kaappiin. Voidaan nähdä, että tuuletuskaapin tyyli on hyvin, valinta on valittava huolella, löydämme oikean kabinetin.

Fume Hoodin turvallisuustaso on kaikkein eniten tarve suojata omaisuutta, koska se on alun perin käytetty Fume Hoodin turvallisuuskenttään, jos turvallisuustilanteessa kokeellinen ja tieteellinen henkilövahinko on käsittämätöntä. Monissa onnettomuustilanteissa se johtuu siitä, että laboratoriossa johtunut savunpoistohäiriö tai tilapäinen romahdus oli vaurioitunut tai vahingoittanut tilannetta. Niinpä Fume Hoodin turvallisuustaso on muotoilutekijöitä, jotka on otettava huomioon.

Turvallisuustuotannossa, sen lisäksi, että puhdistin vaihdetaan säännöllisesti Fume Hoodin sisällä ja säännöllisesti puhdistaa putkilinja sedimentissä, on myös otettava huomioon muodon ja sisäisen suunnittelun, jotta Fume Hoodin rakenne olisi tieteellisempää ja kohtuullisempaa , on otettava huomioon Seuraavien kohtien elementteihin: Ilmanvaihtokaapin pakoputkilaitteen tulisi käyttää raotyyppistä pakoputkilaitetta sen varmistamiseksi, että myrkyllisten kaasujen päästäminen ei vaikuta käynnissä olevaan tieteelliseen tutkimushenkilöstöön ja tarkkaan ilmanvaihto- ja puhdistuskanaviin, jotta Fume Hood Puhdistusvaikutus on paras.

Sanoi tuuletusympäristön tosiasiassa, että on kiinnitettävä huomiota yksityiskohtiin eli Fume Hoodin valintaan, ensimmäiseen tuuletuskaappiin tuuletustoiminnon aikaansaamiseksi, Fume Hoodin rakenteen rakenne on erittäin kriittinen, meidän on maksettava huomiota ei liian suljettu, ja jotkut ammatilliset suunnittelijat Fyysisen tietämyksen laskemisen kautta pystyy suunnittelemaan pätevä Fume Hood.

Toisaalta Fume Hoodin valinta on myös erittäin tärkeä, koko kaapin, lasin ja puun nykyinen tyyli on luonnollisesti puun kosteudenkestävyyttä parempi ja puinen tuntuma on melko hyvä, perinteinen Fume Hood käyttää puumateriaalia, puuta Suhteellinen hinta on kalliimpi, varsinkin muutamia puhtaita puumateriaaleja.

Nyt yhteiskunnan kehittymisen myötä myös kokeilulaitteiden vaatimukset kasvavat yhä korkeammalla, Fume Hood -liiketoiminnan tuotanto paranee jatkuvasti. Ensimmäiset monet olosuhteet sallivat laboratoriossa tavallisesti tuodun Fume Hoodin käytön, mutta äskettäin kotimaisten tuotanto Prosessin eteneminen, kotimaisten tuotteiden ja ulkomaisten ei ole paljon eroa yksittäisten tuotteiden ulkomaisten tuotteiden jopa kotimaan.

Joten me valitsimme, milloin Fume Hood ei voi sokeasti uskoa, että ulkomaiset tuotteet, on perustuttava laboratoriokokoon sopivan Fume Hoodin valitsemiseksi, koska tämän asian spesifikaatiot eivät ole samat.