Etusivu > Uutiset > Sisältö

Testipenkki on hyvä teräs tai hyvä teräs

Jun 05, 2018

Tällä hetkellä testipenkkejä käytetään yleisesti teräs- ja terästeollisuudessa.

Sanomalla, että materiaalin laatu on hyvä tai huono, emme voi sanoa, onko se hyvä vai huono. Meillä on pitkä käyttöikä. Yksinkertaisesti anna yhteenveto sen eri ominaisuuksista.

1, materiaali ja rakenne

Teräspenkki:


Periaatteessa teräsrunko yhdistetään puukoteloon. Koepöydän tuki on valmistettu epoksihartsista happopesu- ja fosfatointikäsittelyn jälkeen. Laatikko on yleensä tehty melamiinikuitulevystä.

Teräspenkki:


Kaikki kylmävalssatut teräslevyt taivutetaan, ruiskutetaan ja asennetaan. Näistä kaapit ovat yleensä kylmävalssattuja teräslevyjä, jotka on hapotettu ja fosfatoitu ja sitten suihkutettu epoksihartsilla. Ne jakautuvat usein lattiapinnoitteisiin rakenteisiin ja roikkuisiin laatikkorakenteisiin ja aktiviteetin runkorakenteisiin.

Lisäksi, koska eri asiakkaat voivat olla erilaisia kokeilualustan nimenomaiseen käyttöön, on valittava materiaalien, kuten fyysisten kokeiden ja kemiallisten kokeiden, mukaan, testipenkkiin liittyvien materiaalien erityisvaatimukset ovat erilaiset.

2, hinta

Teräspuun kokeilupenkki ja kaikentyyppinen teräskokemuspenkki ovat tietty hintaetu ja yleinen teräspuun koepenkki on pienempi kuin teräskoepenkki.


3, ominaisuudet

Puhdistuksen helpottamiseksi teräs-puun koepenkillä oleva kaappi ja lattia on aina tietty aukko, niin että se ei ole suorassa kosketuksessa maan kanssa. Teräksen testipenkin ominaispiirteet heijastuvat pääosin ilmakehän ulkonäköön ja kauniin ulkonäön lisäksi kaiken teräksen testipenkin kantavuus on suhteellisen hyvä.

Avainsana siirtyy Shaanxi Hongshuo Labista. Jos sinulla on epäilyksiä, voit mennä sinne ja katsella sitä ja auttaa sinua saamaan sinne.