Etusivu > Uutiset > Sisältö

Testipenkki ja savuhormin valintasäännöt

May 08, 2018

Testipenkki ja savunvaimenninvalinta ja varotoimet

Seuraavaksi haluan puhua kokeellisten penkkien ja savupiippujen valinnasta.

Laboratorion rakentamisessa savukaasun valinnassa ja savukaasun asennustilanteessa tulisi perustua kokeen sisältöön, joka valitsee savunvaimennuksen tyypin, materiaalin, muodon jne., Jota tavallisesti pidetään . Seuraava sisältö:

Käytetyt huumeet: Käytettäessä orgaanisia aineita tai muita erityisiä reagensseja kokeiluun on täysi huomioitava tuulen nopeuden säätelyyn. Lämmönlähde: Kun laitetta käytetään lämmönlähteellä, lämmön hävittämiseen tarvittava lämpö tulee ottaa huomioon, kun lämpö ylittää 2 000 kcal / tunti tuulettimen tehon määrittämiseksi.

Jos radioaktiivisia aineita tai perkloorihappoa on kokeiltava, on käytettävä esimerkiksi erityistä savukaasua ja tuloilman nopeus on asetettava yli 0,5 m / s.

Kun käytät suuria laitteita kokeiluihin: Tarkastele sisätilan tehokasta kokoa ja anna pakokaasun tarpeellinen tila.

Materiaali: Käytä erityisen happolaboratorion höyryhuonemateriaaleja, joissa on otettava huomioon savukaasujen materiaali, kuten puolijohdeteollisuus, korroosio jne., Korroosionkestävistä materiaaleista.

Mitat: Valitse kokeellisen sisällön mukaan sen ulkoinen ulottuvuus, tilavuus on liian suuri jätteiden aiheuttamaan liian pieni, jotta se voi vaikuttaa käyttöösi.

Ympäristönsuojelu: jos on tarpeen varmistaa, että haitalliset kaasut ovat alhaisempia kuin kansalliset ympäristönsuojeluvaatimukset, vastaavia puhdistuslaitteita on asennettava, jos ne ylittävät kansalliset hygieniavaatimukset.

Säästä energiaa: Yritä säästää energiaa mahdollisimman paljon. Käytä ilmapuhallettuja savupiirejä tai valitse ilmastointilaitteiden lämmitys- tai ilmastointilaitteita. Hengityslaitteen valinnassa on myös tarpeen määrittää sen teho tarpeen mukaan. Ei ole tarkoituksenmukaista lisätä sokeasti paineilman määrää ja paineita, ja taajuusmuuttajan tai vaihtelevan ilmanopeuspuhaltimen tehonkulutus voidaan pienentää.

Älä käytä savupiippua asennusasennossa välttämällä tien ja ihmisten pitäminen usein paikoissa, vältä ikkunoiden ja paikkojen sulkemista, joissa ilmanvaihto ja valaistus ovat epäsuotuisat, ja vältä esteiden ja uloskäyntien esteitä, jotka vaikuttavat ovien avaamiseen ja sulkemiseen, ja vältä vastenmielisyyttä ja asettamista kulmaseiniin.

Nykyaikaisessa tutkimuslaboratoriossa kehittyneet tieteelliset välineet, täydelliset koelaitteet ja hyvä kokeellinen ympäristö ovat välttämättömiä edellytyksiä tieteen ja tekniikan tason parantamiseksi ja tieteellisen tutkimuksen saavuttamisen edistämiseksi. Ihmislähtöisyys, turvallisuuden varmistaminen ja tehokkuuden parantaminen ovat laboratorionrakentamisen suurimmat tehtävät. Hajuaukolla on tärkeä rooli tärkeänä koelaitteena biokemiallisessa laboratoriossa. Sen vuoksi on valittava huolellisesti eri teknisten vaatimusten mukainen huurunpuhaltaja. Kaasuputkien toimintaa ja turvallisuutta tarkastellaan, ja jos yksiköt ovat puhtaasti yksipuolisia kustannusten pienentämiseksi ja savupiippujen asennuksen yhteydessä, tällaisten savujen seuraukset ovat tuhoisat ja houkuttelevat ihmisten huomion.

Turvallisuus on kaikkein tärkein hengityssuojainten tavoite. Laboratoriossa käytettävien savukaasujen käytön tarkoituksena on varmistaa käyttäjien turvallisuus ja estää ympäristön saastuminen.

5.08.jpg