Etusivu > Uutiset > Sisältö

Testipenkkiin ja savun huppu valinta ja varotoimet

Apr 18, 2018

Seuraavaksi haluan puhua kokeellinen penkit valinta ja savun huput.

Rakentamisessa laboratorion kaasuuntumisenestosuoja valinta ja kaasuuntumisenestosuoja asennusasento on perustuttava sisältöä kokeilu Valitse tyyppi, materiaali, muoto, joka pidetään yleensä vetokaapissa jne. Sisältö on seuraava:

Lääkkeitä käytetään: käytettäessä organics tai muut erityiset reagenssit kokeiluihin, koko huomiota pitäisi kiinnittää valvoa tuulennopeus. Lämmönlähde: Kun käytät laitteen lämmönlähdettä, paljon lämpöä tarvitaan poistaa lämpöä on otettava huomioon kun lämpö ylittää 2000 kcal tunnissa tuulettimen tehon määritykseen.

Kun kokeiluja radioaktiivisten aineiden tai perkloorihapon liuoksella, esimerkiksi oma liesituuletin on käytettävä ja imu tuulennopeus on määritettävä yli 0,5 m/s.

Kun suuret laitteet kokeita: tutkia tehokkaasti koko sisustus ja jättää pakokaasun tila.

Materiaali: Käytettäessä erityisen happo laboratorio vetokaapeilla, harkitse materiaalia kaasuuntumisenestosuoja, kuten puolijohdeteollisuudessa, korroosio teollisuus, jne on valmistettava ruostumattomasta materiaalista.

Mitat: Kokeilun sisältöä Valitse sen ulkomitat, asema on liian suuri aiheuttaa jätettä, liian pieni vaikuttamaan käyttöä.

Ympäristönsuojelu: jos se on tarpeen varmistaa, että tyhjentyneen haitallisten kaasujen on pienempi kuin kansallisia vaatimuksia, vastaavaa puhdistus ohjainta pitäisi asentaa, jos se ylittää kansallisen hygieniastandardit.

Säästä energiaa: voit tallentaa energiaa niin paljon kuin mahdollista. Käytä Ilmastointi puhaltaa vetokaapeilla tai valitse vetokaapeilla Ilmastointi äänenvoimakkuus huoneissa on Lämmitys tai Ilmastointi. Valittaessa tuuletinta on myös selvitettävä valtaansa tarpeen mukaan. Ei ole aiheellista lisätä sokeasti pakokaasun tilavuuden ja paineen ja invertteri tai nopeudensäädöllä tuuletin virrankulutusta voidaan vähentää.

Välttää uhkaa teitä ja ihmisiä usein sivustot kaasuuntumisenestosuoja asennusasento, välttää estää windows- ja paikoissa, jotka ovat epäedullinen tuuletus ja valaistus ja välttää estää sisään- ja uloskäynnit, jotka vaikuttavat markkinoiden ja sulkemalla ovet ja välttää vastakkaisia ja asettaa kulma-seinät.

Nykyaikainen tutkimus laboratoriossa advanced tieteellisten välineiden täydellinen kokeellinen laitteiden ja kokeellinen elinympäristöä ovat edellytykset tieteen ja teknologian taso ja jouduttamaan tieteellisen tutkimus. Ihmislähtöistä turvallisuuden ja tehokkuuden parantaminen on suurin tehtävät laboratorio rakentaminen. Kaasuuntumisenestosuoja Pelaa tärkeä rooli biokemian laboratorio kokeellinen tärkein. Sen vuoksi huolellisesti valittava kaasuuntumisenestosuoja, joka täyttää erilaisia teknisiä eritelmiä. Toimivuutta ja turvallisuutta vetokaapeilla tarkastettu ja jos yksiköt ovat puhtaasti yksipuolisia kustannusten vähentämiseksi ja vetokaapeilla asennetaan, tällaisten kaasujen seuraukset ovat tuhoisia ja pitäisi houkutella kansan tietoisuuteen.

Turvallisuus on suurin tehtävä harjoittamaa vetokaapeilla. Vetokaapeilla laboratorioissa käytetään käyttäjien turvallisuus ja ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseksi.