Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kymmenen vianmääritysmenetelmää, joita käytetään tavallisesti Lab-säilytyskotelossa

Jul 10, 2017

Kymmenen vianmääritystekniikkaa, joita yleisesti käytetään Lab Storage Cabinetissa

Laboratoriossa oleva säilytyskaappi joutuu usein odottamattomaan tilanteeseen, nämä "pienet ongelmat" voivat aiheuttaa paljon haittaa kokeilulle, kuten sementointi korkki ei voi avata, väline likaa on vaikea poistaa, koska "nestemäistä emulgointia esiintyy, Ja niin edelleen. Jos sopivia menetelmiä tai tekniikoita voidaan ottaa käsittelemään, nämä ongelmat ratkaistaan.

1. Avaa tahmea lasi hionta

Kun lasimittarin jauhatusosaa ei voida avata tarttuvuuden vuoksi, sen käsittelyyn voidaan käyttää seuraavia menetelmiä.

(1) Lab-säilytyslokero koputtaa maan pinnalle napauttamalla puuta, jolloin se vähitellen löystyy ja irtoaa tärinältä. Reagenssipullojen sementointi, erotussuppilo- hiontapistoke ja niin edelleen voi olla pistoke- ja pullokortin väline testipenkissä tai -reunoissa ja kulmissa, kiinnitä puu yhdessä instrumenttiakselin kanssa 70 asteen kulmaan varovasti Kolhi, jaksoittaisesti pyörivä väline samanaikaisesti, niin toistuvasti useita kertoja, yleensä voit avata jauhaminen sementti ei ollut vakava.

(2) Lab-säilytyskaappi lämmittää jotain tahmeaa maata, se on hankala koputtaa tai koputtaa ja se voidaan lämmittää sementointiosan ulkokerrokseen siten, että se lämmitetään ja laajennetaan ja erotetaan sisäkerroksesta. Käytä kuumaa märkäliinaa kuumakompressointiin sementointitilaan käyttämällä hiustenkuivaajaa tai kelluvia liekkejä leivottamaan hiomapäätä ja niin edelleen.

(3) voi tunkeutua joihinkin hiukkasten reikiin, jotka johtuvat lääkkeen heikentymisestä tai monimutkaisesta arvokkaasta välineestä, joka ei ole sopiva taputukseen ja kuumentamiseen, voidaan avata vedellä tai laimealla kloorivetyhapolla useita tunteja. Koska kiireelliset tarvitsevat välineet voivat myös tunkeutua voimakkaaseen orgaaniseen liuottimeen, kuten bentseeni, etyyliasetaatti, maaöljy-eetteri ja dioktyylimeripihkahapon esterisulfonaatti) putoaa suun välisen raon maahan, tunkeutuvat tunkeutumiseen osien sementoitumiseen, Ja poissa toisistaan.

2. Avaa kiinnitysruuvin korkki

Kun ruuvin korkki ei ole päällä, Lab-säilytyslokero käyttää hiustenkuivaajaa tai pientä liekkiä leivontaan korkki sen ympärille, jotta se kuumennetaan ja jota käytetään peittämään pullon korkki ja pakottamaan sen kääntymään pois.

Jos pulloa ei ole varustettu lämmityksellä tai syttyvällä aineella, mieluiten kovalla köydellä, toinen pää sidottu kiinteään esineeseen (kuten ovenkahva), laita köysi kanteen myötäpäivään ympyrän ympäri ja kiristä sitten köysi toisella puolella Kädellä, pitämällä pullon voimakkaasti eteenpäin, voi avata pullon kannen.

Poista liimamittari

Kun lämpömittari tai lasiputki, jossa on kumitulppa tai letkun kiinnitys ja jotka on vaikea poistaa, käytä pieniä ruuvimeisseliä tai aseta veitsitiedoston lämpömittari (tai lasiputki) ja kumitulppa (tai letku) kärki aukon muodostamiseksi Muutama pisara vettä uudelleen, joten toiminta ja laajentuminen lämpömittarin (tai putken) ympärillä samanaikaisesti poistetaan pian. Käytettävissä on myös lämpömittarilevy (tai putki), upottaa vähän glyseriiniä tai vettä, lämpömittarin päästä asetettu, Lab varastointi kabinetti varovasti paine, kierto ja käyttövoima, kun kääntyä uudelleen kastettu voiteluaineeseen, Jatka pyörimistä, kun toistat useita kertoja, voit poistaa lämpömittarin (tai lasiputken).

Poista erityinen lika laitteesta

Kun takaisinvirtausta tai väkevöityä liuosta käytetään usein nestepinnan yläosassa olevan pullon seinämän kiteytymisen saostumista, Lab Storage Cabinetin ja tarttuvuuden voimakkuutta, ei pelkästään voi jatkaa osallistumista reaktioon, joskus huonon lämpöstabiilisuuden ja hajoamisen takia Asteittain muutos väri. Tässä tapauksessa pulloa voidaan ravistella varovasti sisäliuokseen liuottamaan kide. Jos laite on rajoitettu, pulloa ei voida ravistaa, kylmää märkää kangasta voidaan levittää pullon yläosaan ja liuotinkondensaation kiteytys liukenee.

Puhdista vuotanut elohopea

Elohopeamomittaria ja elohopealämpömittaria käytetään yleisesti Lab Storage Cabinetissa. Elohopean vuotaminen on epätarkoituksenmukainen tai lämpömittari on rikkoutunut. Elohopeahöyry on erittäin haitallista ihmiskehoa kohtaan, sen on oltava ajankohtainen ja perusteellisesti puhdistettava elohopea, eikä se saa kadota. Puhdistusmenetelmä on enemmän, riippuu erilaisesta tilanteesta, valitsee sen käytön.