Etusivu > Uutiset > Sisältö

Puhutaan sairaalan laboratorio-ideoista

Dec 17, 2018

Lääketieteellisen laadun ja tason paranemisen myötä Kiinassa on laajalti käytetty pitkälle kehitettyjä ja kehittyneitä instrumentteja ja laitteita. Sopeutua uuden tilanteen kehittymiseen, jotta potilaat saisivat parempaa kohtelua, yhä useammat sairaalat ovat kliinisesti. ja toteutettava uudet muotoiluideot ja uudet ideat mahdollisimman laajasti.

Sairaala-laboratorio on paikka, jossa on tiukat ympäristövaatimukset. Siksi sairaalan laboratorion suunnitteluprosessissa se on suoritettava kansallisten standardien ja suunnittelukonseptien mukaisesti. Katsokaamme tätä suunnittelua sairaalan laboratorioon. Ideoita.

LAB FURNITURE 9.18

Ympäristön valinta

Yksilöiden toimittamisen helpottamiseksi potilaille ja kliinisille yksiköille uusi laboratorio valitaan yleensä rakennuksen toisessa tai kolmannessa kerroksessa. Alakerrassa on hätäosasto ja maksullinen koppi. Se on erittäin järkevää ja kätevää kaikenlaisia hätätestejä ja päivittäisiä testejä keski- ja myöhäisluokissa.

Sisustussuunnittelu

Laitteen työskentelyn ja kunnossapidon helpottamiseksi suuressa laboratoriossa hyväksytään menetelmä suurten ja päälaitteiden järjestämiseksi talon keskellä helpottamaan lämmön hajaantumista, vian korjausta ja puhdistusta laitteen käytön aikana. Näytteen käsittely, jakelu, näytteen lataus ja muutamat pienet kokeet, jotka eivät vaadi koneen toimintaa, suoritetaan seinän työpöydällä, joka on myös erittäin kätevä henkilöstön virtaukseen ja näytteiden kuljetukseen. BOKA on laboratoriokalusteiden valmistaja, kuten tuotantotestauspenkit, höyryhuput, PP-kaasuhuput, lääketieteelliset kaapit jne. Se tiivistää eri oppitunteja ja oppitunteja, hyödyntää kehittynyttä teknologiaa kotimaassa ja ulkomailla ja rakentaa kustannustehokkainta asiakkaiden todellisen tilanteen mukaan. Suunnittelu- ja sisustussuunnittelu, laboratorio-ilmanvaihtojärjestelmän yleissuunnittelu, laboratoriopäivitysten ylläpito, steriili laboratorio, laboratoriopuhdistus, puhtaat projektit, yritys "laadulliseen, eheyden hallintaan, jatkuvaan innovointiin" -periaatteella turvallisten ja mukavien asiakkaiden luomiseksi perustaja.

Huoneen jakaminen

Nykyaikaiset tarkastuslaitteet ja -laitteet kehittyvät suurten ja automaattisten kokoonpanolinjojen suuntaan. Monet sairaalat ovat ryhtyneet toimenpiteisiin suurten laboratorioiden perustamiseksi, ja biokemialliset ja immunomäärityslaboratoriot on yhdistetty yhteen.

Vesilähteen suunnittelu

Kaikki laboratoriot ovat asentaneet puhtaita altaita (itsenäisiä pesualtaita) ja saastuneita säiliöitä (pesuun ja värjäykseen), ja viemärit on liitetty suoraan sairaalan jätevedenkäsittelyjärjestelmään. Altaan jalkaohjaus ei ole vain laboratoriohygieniavaatimusten mukainen, vaan myös kestävämpi, kun taas pilaantumisaltaan avulla pestään kokeellinen lika ja muodostetaan syvä allas roiskeen estämiseksi.

Virtalähteen suunnittelu

Kokeilulaite ja apuvälineet ovat valmiiksi sijoitettuina, ja pistorasia on koottu, mutta liitetty erikseen valaistuksen teholähteeseen ilman keskinäistä häiriötä. Tärkeitä laitteita ja laitteita on varustettu keskeytymättömällä virtalähteellä (UPS-virtalähde) ja erillisellä maadoitusjohdolla, ja harkitsemme useita välineitä ja väliaikaisia pistorasioita, joita voidaan ostaa tulevaisuudessa.

Valaistussuunnittelu

Laboratorion sisävalaistuslaitteet ovat pääasiassa loisteputkia, jotka asennetaan kiillotettuun kattoon rinnakkain työpinnan kanssa. Hehkulamppuja käytetään käytävällä, ja erilaiset valaistuslähteet yhdistetään luodakseen mukavan ja kauniin visuaalisen nautinnon laboratoriossa hyvän työympäristön luomiseksi. Bakteerihuone on varustettu neljällä 30W UV-lampulla vaatimusten mukaisesti. Yhteisenä desinfiointilaitteena se on myös osittain näkymätön katossa.

Sairaala-laboratorion suunnittelu poikkeaa yleisestä arkkitehtuurista. Suunnittelu ei ole vain kaunis ja mukava, vaan myös palonkestävä, kosteutta kestävä, korroosionestoaine jne., Ja se on ympäristöystävällinen, luotettava ja kestävä. Tieteellisesti suunniteltu laboratorio voi toimia aktiivisesti kurinalaisuuksien rakentamisessa, henkilöstön koulutuksessa ja taudin diagnosoinnissa sekä tarjota turvallista ja tehokasta työympäristöä tarkastajille.