Etusivu > Uutiset > Sisältö

Puhu sairaalaboratorion suunnittelusta

Mar 24, 2018

Kiinan lääketieteellisen laadun ja tason parantamisen myötä kliinisissä laboratorioissa on käytetty laajalti kehittyneitä ja kehittyneitä instrumentteja ja laitteita. Sopeutumaan uuden tilanteen kehittymiseen tarjoamaan parempaa hoitoa potilaille yhä useammat sairaalat ovat. Laboratoriota uudistetaan tai rakennetaan uudelleen, ja pyritään järkeistämään tilaa ja standardoimaan hallintaa ja toteuttamaan uusia ideoita ja uusia ideoita suunnittelussa mahdollisimman suuressa määrin.

Sairaalaboratorio on paikka, jolla on erittäin tiukat ympäristövaatimukset. Siksi sairaalan laboratoriotyöskentelyprosessissa se on suoritettava kansallisten standardien ja suunnittelukonseptien mukaisesti. Katsotaanpa tätä yhdessä ja esitellä uusi ajatus sairaalaboratorion suunnittelusta. Se.

Ympäristövalinta

Potilaille ja kliinisille osastoille annettavien näytteiden helpottamiseksi uusi laboratorio valitaan yleensä rakennuksen toisessa tai kolmannessa kerroksessa. Hätätoimisto ja lataustoimisto ovat alakerrassa. Se on kohtuullinen ja kätevä eri hätä- ja rutiinikokeille keskellä iltaohjelmiin.

Sisustussuunnittelu

Työn ja laitteiden kunnossapidon helpottamiseksi suuret laboratoriot käyttävät suuria ja suuria laitteita ja laitteita talon keskellä helpottamaan lämmön häviämistä, vian korjaamista ja puhdistamista, kun laite on toiminnassa. Näytteen käsittely, jakelu, näytteen lisääminen ja muutamia pieniä kokeita, jotka eivät vaadi käytännön toimintaa, suoritetaan seinäpaneelin työpöydälle. Tämä järjestely on myös erittäin kätevä työntekijöiden kulku ja näytteiden siirto.

steel lab furniture-08.jpg

BOKAlab on pitkän aikavälin tutkimus- ja tuotekehitys sekä laboratoriokalusteiden, höyhenpeitteiden, PP-höyhenpeitteiden, lääkekaapin ja muiden laboratorion huonekalujen valmistajien tuotanto, tiivistää kotimaisesta ja ulkomaisesta kehittyneestä teknologiasta saadut kokemukset ja kokemukset todellisesta tilanteesta asiakkaiden luoda alan kustannustehokkain, ammatillinen kokeilu Huoneen yleinen suunnittelu ja suunnittelu remontin, laboratorio ilmanvaihtojärjestelmän yleinen suunnittelu, laboratorion päivitys huolto, aseptinen laboratorio, laboratorio puhdistus, puhdas projekti, yritys "laatu-suuntautunut, liiketoiminnan rehellisyys, jatkuva innovaatio "-periaate, jotta asiakas voi luoda turvallisen ja miellyttävän laboratoriolaboratorion perustajan.

Huoneiden jako

Nykyaikaiset tarkastuslaitteet ja -laitteet kehittyvät suurten, automaattisten kokoonpanolinjoiden suuntaan. Monet sairaalat ovat ryhtyneet toimenpiteisiin suuren mittakaavan laboratorioiden ja biokemiallisten ja immuunimääritystekniikan laboratorioiden luomiseksi samanaikaisesti.

Vesilähteen suunnittelu

Kaikissa laboratoriossa on puhdas allas (itsenäiset käsienpesuallas) ja pilaantumisnesteet (pesu ja värjäys). Viemärit ovat suoraan yhteydessä sairaalan jätevedenkäsittelyjärjestelmään. Jalkakylpyä ohjaa jalkapedaali, joka ei ainoastaan täytä laboratoriohygienian vaatimuksia, vaan myös kestävämpi. Pilaantumispoolia käytetään kokeellisen lian pesemiseen ja syvään pooliin roiskeveden ehkäisemiseksi.

Tehosuunnittelu

Kokeellinen laite ja apujännitesyöttölaitteet sijaitsevat etukäteen, ja pistorasia on kokoonpantu, mutta erotettu valaistustarvikkeesta puuttumatta toisiinsa. Tärkeitä laitteita ja laitteita on varustettu keskeytyksettä virtalähteellä (UPS-virtalähde) ja erillisellä maadoitusjohdolla ja harkitse sellaisten laitteiden ja väliaikaisten virtalähteiden saatavuutta, jotka voidaan ostaa tulevassa laboratoriokehityksessä.

Valosuunnittelu

Laboratoriossa valaistuslaitteisto on pääasiassa loisteputki, ja se on puoliintymätön asennettuna kiillotettuun kattoon rinnakkain työpöydän kanssa; hehkulamppua käytetään käytävällä, ja erilaiset valaistuslähteet yhdistyvät tuottamaan mukavan ja esteettisen visuaalisen nautinnon laboratoriossa hyvän työympäristön luomiseksi. Bakteerihuoneessa on tarvittaessa neljä 30 W: n ultraviolettivalaisinta, kuten yleisesti käytetty desinfiointilaite, joka on myös osittain näkymätön kattoon.

Sairaalan laboratorion suunnittelu poikkeaa yleisestä rakennussuunnitelmasta. Suunnittelussa ei saa olla vain kaunista ja mukavaa, vaan myös tulenkestävä, kosteutta kestävä, korroosiosuoja jne., Ja se on ympäristön kannalta turvallinen, luotettava ja kestävä. Tieteellisesti järkevä laboratorio voi toimia aktiivisesti kurinpitoa, henkilöstön koulutusta ja sairauden diagnoosia. Se voi myös tarjota turvallisen ja tehokkaan työympäristön tarkastajille.