Etusivu > Uutiset > Sisältö

Koululaboratorion suunnitteluasettelu Ideat

Jan 22, 2019

Laboratorio on tärkeä osa koulurakennusta. Se on paikka, jolla varmistetaan opetussuunnitelman toteuttaminen, opiskelijoiden alustava tieteellinen kokeilu, tuotantotesti ja tieteellinen ja teknologinen toiminta. Siksi on erittäin tärkeää luoda hyvä ympäristö laboratorion kouluttamiseksi. Riippumatta siitä, onko koulu rakennettu tai on parhaillaan perustamassa laboratoriota, laboratorioympäristöä on korostettava. Laboratorion ympäristösuunnittelussa on noudatettava seuraavia periaatteita ja vaatimuksia:

1. Asettelun tulee olla kaunis ja antelias

Kaunis ja mukava ympäristö on tärkeä tekijä opiskelijoiden houkuttelemisessa ja opiskelijoiden kiinnostuksen lisäämisessä kokeita kohtaan. Siksi laboratorion suunnittelussa valitun talon pitäisi olla paras laatu. Jos se on uusi kokeellinen rakennus, harkitse sen ulkonäköä ja sisäistä rakennetta. Kun suunnittelet, yritä tehdä laboratorion sisä- ja ulkotiloista kaunis.

Erityisvaatimukset ovat seuraavat:

1 Ovet ja ikkunat sekä penkit laboratorio- ja kiinnitetyissä taloissa on maalattu

2 Sisä- ja ulkoseinien on oltava valkoisia ja täydellisiä, seinäseinät on maalattava tummanvihreällä maalilla, maaperän vaatimukset ovat sementti- tai terrazzo-lattia, kaikissa taloissa on oltava katot ja katot on kunnostettava.

3 instrumenttia ja lääketieteellistä kaapelia tulee sijoittaa siististi ja ne voidaan näyttää maamerkinnöissä.

Neljän kaappikortin ripustusasennon tulee olla yhtenäinen, ja ne on sijoitettu kaappien oven vasemman yläkulman sisäpintaan. Kaapin kortin kirjoittamisen pitäisi olla siistiä ja kauniita, ja ne olisi täytettävä opettajilla, jotka kirjoittavat kauniimmin.

lab furniture 9.13

2. Se on yksi laitteiden ja laitteiden ylläpidon perusedellytyksistä välineiden ja kemikaalien huollon ja käytön kannalta.

Tästä syystä verhot tulisi ripustaa laboratorio- ja kiinnitettyihin tiloihin, ja sen pitäisi olla tumma ja paksu. Betonilattia tulee maalata lattiamaalilla, jotta ulkoinen pöly ja sisäilman virtaus vähenevät, mikä on hyvä maaperän puhdistamiseen. Samanaikaisesti myös ripustettavat verhot ovat välttämättömiä pimeiden tilojen sijoittamiseksi optisten kokeiden aikana ja tiettyjen välineiden ja lääkkeiden suojaamiseksi huume- ja lääkehuoneissa. Jotta oppilaiden kengät voitaisiin vähentää, jotta sedimentti saadaan laboratorioon, opiskelijoiden tulee joutua muuttamaan asteikot laboratorioon. Koulun tulisi lisätä tossut ja laittaa ne oikeaan asentoon.

Jokainen laboratoriotaulukko on varustettava ”jätepakkauksella” ja rätillä. ”Jätepakkaus” voidaan valmistaa Coca-Cola-pulloilla, ja raaka-aineiden tulisi olla yhtenäisiä. Kun olet käyttänyt otteluikkunoita ja muita pieniä jätteitä, et voi heittää niitä pois ja laittaa ne “jätepakkaukseen”. Rumpua käytetään pöydän ja ulosteen puhdistamiseen. Käytön jälkeen se ripustetaan testitaulukon piilotettuun paikkaan. "Jätepakkaus" voidaan sijoittaa koepöydän laatikkoon tai hyllyyn.

3. Laboratorion tulisi olla täynnä tieteellistä ilmapiiriä

Toisin kuin tavalliset luokkahuoneet, laboratorio on paikka, jossa kasvatetaan opiskelijoiden laatua. Siksi sen asettelu on täytettävä vahvalla tieteellisellä ilmapiirillä.

Erityisvaatimukset ovat seuraavat:

1 iskulause on lähetetty taulun päälle. Iskulause fontti olisi leikattava vaahtomuovia, jossa on punainen mainosväri edessä ja kaunis vene. Iskulauseen sisältö voidaan valita seuraavista iskulauseista (liitteenä).

2 Tutkijat tai tutkijat ripustavat tunnetusti seinille laboratorion molemmin puolin. He käyttävät kevyitä kehyksiä ripustamaan ne. Laboratorio ripustaa 4-6 kehystä. Ripustuksen tulee olla siisti ja tasainen. Kaupungin instrumentaalisella audiovisuaalisella asemalla on täydellinen joukko tutkijoita.

3 Laboratorion takana oleva taulu on julkaistava säännöllisesti, ja sisältö voi sisältää tieteellisiä kenttiä, toimintatapoja ja hauskoja kokeita. Lisäksi laboratoriota rakennettaessa on välttämätöntä suunnitella ja rakentaa tekniset tiedot. Tieteellisten tilojen ja laitteiden yhtenäinen ja yhtenäinen järjestely on tärkeä edellytys sille, että laboratoriossa on vahva tieteellinen ilmapiiri.

4. Asettelussa on myös vakava ilmapiiri

Tiede on vakava. Laboratorio ei ole paikka, jossa opiskelijat voivat pelata ja leikkiä, joten tiettyjen sääntöjen ja määräysten on oltava rajoituksia. Laboratoriossa ja liitteenä olevissa taloissa aseman yhtenäisen painamisen säännöt ja määräykset olisi keskeytettävä (yhteensä 6):

Opiskelijakokeiden säännöt ripustetaan taulun toiselle puolelle laboratorion eteen;

Muut viisi on nostettu sopivaan paikkaan laboratorion valmisteluhuoneessa. Koulu ilman valmistelutilaa voidaan ripustaa instrumenttihuoneen valmistelupöydän tai muun sopivan paikan yläpuolelle lukemista varten. Kaikki kuusi tulostusjärjestelmää on ripustettu lasikehyksillä.

5. Puhdista ympäristö laboratorion ympärillä

Jos laboratorion ympäristö on erittäin hyvä, mutta ympäröivä ympäristö on sotkuinen, laboratorio jää hämäräksi, joten on välttämätöntä puhdistaa laboratorion sisä- ja ulkopuolelta usein, pitää ulkona puhdas ja ulkokäytävät ja ulkokäytävät. ympäröiviä alueita ei voi sekoittaa. Asiat, mutta myös hyvää työtä vihreyden ja kaunistamisen, hieman enemmän kukkia ja puita, enemmän raitista ilmaa; laboratorio on osa koulun kampusta, se on myös koulun ikkuna, sen ympäristöstä, voi heijastaa koulua Sisäisen rakentamisen ja johtamisen taso. Siksi koulun ei tarvitse vain lisätä ja varustaa laboratorion tiloja, vaan myös kiinnittää huomiota laboratorion ja apurakennusten ympäristöasetteluun. Edellytyksenä noudattaa edellä mainittuja periaatteita ja vaatimuksia meidän on käytettävä aivojamme luomaan omat ominaisuutemme, jotta opettajat ja opiskelijat voivat tuntea olonsa lämpimäksi ja viihtyisäksi ja täynnä tieteellistä tunnelmaa, kun he tulevat laboratorioon.