Etusivu > Uutiset > Sisältö

Turvakaapin suorituskyvyn luokittelu

Nov 13, 2018

Turvakaapit ovat olennainen osa laboratoriokalusteita. Joten tiedätte, että erilaiset värikotelot tallentavat eri aineita? Seuraavassa pienessä sarjassa näytetään kuinka erilaiset suojakaapit ovat erilaisia!

1, keltainen suojakaappi

Keltainen suojakaappi, jossa on syttyviä nesteitä: syttyviä nesteitä ja kemikaaleja kuten alkoholia, pesuaineita, Tianna-vettä, bensiiniä ja isopropanonia.

2, punainen suojakaappi

Säilytä syttyviä nesteitä: syttyviä nesteitä ja kemikaaleja, kuten musteita, maaleja, maaleja ja tahroja.

3, sininen suojakaappi

Säilytä syövyttäviä nesteitä: syttyviä syttyviä happoja, kuten kloorivetyhappoa, rikkihappoa, typpihappoa ja heikosti syövyttäviä kemikaaleja.

4, harmaa suojakaappi

Myrkyllisten kemikaalien varastointi: oopiumi, heroiini, metamfetamiini (virus), dulamiini, kannabis, kokaiini ja muut anesteettiset aineet ja lääkkeet.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.